Çok teşekkür ederim canım çok açıklayıcı yazmışsın. 1. Den sonra olmaz bir daha demişlerdi herkesin başına gelebilir dendi. Bi anda durduk yere 2. De dış oldu. Kızlar bi de bu gebelikler hep korunmayı bırakır bırakmaz oldu daha ne olduğunu anlayamadan tam korunmayı bırakıyoruz rahatlayacağım tak yine çift çizgi ama ilk defa bu kadar erken öğrendim ve betam güzel gibi geldi tabii önemli olan yarınki artışı2 kez dış gebelik geçirmiş ya arkadaş malesef dış gebeliklerde tekrarlama riski olabiliyor o sebeple tedirgin Ben iyi anlıyorum onu üst üste aynı sıkıntıları yaşayınca bir de o yaşadığın sıkıntıların tekrarlama riski varsa insan aşırı gergin olabiliyor.
M matmatt ancak şu anda inan yaşadığın gerilimler sana da bebeğe de iyi gelmez. Olacak olanın önüne geçemiyoruz zaten. Neden ne olduğunu bilmeden olmuş gibi dert edesin? Bu defa belki çok güzel olacak herşey. Sana düşen ve bebeğinin hak ettiği ancak bu zamanlarda mutlu olmak. Gelecek ve olacaklar bizim elimizde hiçbir konuda değil. Sadece bu değil. Lütfen sana olumsuz fısıldayan tüm sesleri susturmaya gayret ediver. İnşaAllah herşey çok güzel olacak![]()
Bu arada rahim filmi de çektirdim ekimde her şey yolunda. Sürekli kendime şunu söylüyorum tüplerin açık hiçbir sorun yok her şey normal diye. Ama o içimdeki kötü sesler bazen daha güçlü çıkıyor