- 25 Ekim 2025
- 1.159
- 761
- 38
- 32
Seni de görcez bakalım minnoşzaten doktora gitmemekte acele etmemen iyi bir şey gereksiz stres dediğin gibi ama kan takibi yap bakalım bize de haber verirsin yaptırdığın zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni de görcez bakalım minnoşzaten doktora gitmemekte acele etmemen iyi bir şey gereksiz stres dediğin gibi ama kan takibi yap bakalım bize de haber verirsin yaptırdığın zaman![]()
Bende ilk gebeliğimi 3 gün kala pik şeklinde görerek öğrenmiş sonra kaset test yapmıştım erken gebelik bile değil onda da çift çizgi görmüştüm bakalım bunda da dayanamadım biraz erken yaptimYa benim pik olmuştu sonra test denedim orada da pozitif gördüm. Ovülasyon testi gebelik belirlemez bu doğru ama kendi tecrübelerime dayanarak şunu söylüyorum ki önceki 2 ayda çok silik görüyorken adetten 3 gün önce pik gördüm ovülasyonda öyle gebelik testi yaptım ve bunuda yine Kadınlar Klubünde deneyip öğrenen arkadaşlardan görüp denemiştim herkeste böyle olur mu onu bilmiyorum canım seninde pozitiftir inşallah Allah güldürsün yüzünü![]()
Evet canım teşekkürler❤ oğlan da da 2 kattan fazla artıs olmuştu hep 2.5 2.6 civarıda bu daha fazla olunca aklıma direk ikiz gelmişti
neyse sizlerden birinden gelir belki o haber tekte kurtulursunuz
![]()
İnsan heycanlı oluyor dayanamıyor bian önce öğrenmek istiyorBende ilk gebeliğimi 3 gün kala pik şeklinde görerek öğrenmiş sonra kaset test yapmıştım erken gebelik bile değil onda da çift çizgi görmüştüm bakalım bunda da dayanamadım biraz erken yaptim
Tabi tabi ama onun 5 gün var batına. Bende de LH koyu çıktı ama benim de regli iki gün kala. Lh testinde kop koyu olacak kadar çoğalmamıştır dahaBunlar benim ovülasyon testlerim sıvı alımına falan dikkat etmeden 2 saat arayla yapıldı acaba hata mı var diye 2 saat sıvı almadım tekrar denedim yine anında pik olunca hemen gebelik testi yaptım o da hemen koyu oldu çok şükür
Bir kaç gündür daha iyiyim çok şükür ama 2-3 gün öncesine kadar evin içinde şapşal gibiydim kafam bulanık gibiydi ve baş dönmesi yaşıyordum özellikle ayağa kalkınca demirim çok düşük ona yordum benBir şey sorucam. Baş dönmesi ve ayakların altının karıncalanması . Hiç yaşayan var mı? Bir anda oldu gitti ama bilemedim. Baş dönmesi de dünya dönüyor gibi değil bir değişikti.
Aç mısın çok mu yoruldun? Dikkat et kendine. Dizilerde birden başları dönüp düşüyorlar ya sonra hastanede hamile olduklarını öğreniyorlarBir şey sorucam. Baş dönmesi ve ayakların altının karıncalanması . Hiç yaşayan var mı? Bir anda oldu gitti ama bilemedim. Baş dönmesi de dünya dönüyor gibi değil bir değişikti.
uzaktan davulun sesi hoş geliyor selo bol keseden sallıyoruz işte dgfdffhSeni de görcez bakalım minnoş![]()

Ne zaman pik olur bilmiyorum ben çatlama gördükten sonra ovülasyon yapmadım hiç sadece regl olmadan 2-3 gün önce ovülasyon testi tek test yapıyordum dediğim gibi onuda burada okumuştum silik çıkınca umutları düşük tuttum 2 ay denedim 3. Ay da anında pik görünce gözyaşlarımı tutamamıştımTabi tabi ama onun 5 gün var batına. Bende de LH koyu çıktı ama benim de regli iki gün kala. Lh testinde kop koyu olacak kadar çoğalmamıştır daha
Bizim apartmanda iki tane yeni doğum var. Biri duyulmaz da, diğeri üst kat karşı dairemde. Yatak odalarımız birbirine yakın herhalde sesler de geçirgen, bebek arada bi ağlıyoruzaktan davulun sesi hoş geliyor selo bol keseden sallıyoruz işte dgfdffh![]()
Benim regle iki gün kala 400 2 gün sonra 1076 2 buçuk gün sonra 4300 lerde çıktı bana da ikiz olabilir diye espiriler yaptı aile hekimi ailemde ikizde çok ama bakalım nasipEvet canım teşekkürler❤ oğlan da da 2 kattan fazla artıs olmuştu hep 2.5 2.6 civarıda bu daha fazla olunca aklıma direk ikiz gelmişti
neyse sizlerden birinden gelir belki o haber tekte kurtulursunuz
![]()
Kıyamam ne güzel bi hiss, ne mutlu duyguNe zaman pik olur bilmiyorum ben çatlama gördükten sonra ovülasyon yapmadım hiç sadece regl olmadan 2-3 gün önce ovülasyon testi tek test yapıyordum dediğim gibi onuda burada okumuştum silik çıkınca umutları düşük tuttum 2 ay denedim 3. Ay da anında pik görünce gözyaşlarımı tutamamıştım![]()

Amiiiinnn Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKıyamam ne güzel bi hiss, ne mutlu duyguher gözyasi mutluluktan olsun beehh
![]()
Benim demirim iyi de ilk kez oldu böyle bi cekildim. Tansiyon dusunce olur mu ki acaba . Normaldir de bakayim dedim var mi benim gibiBir kaç gündür daha iyiyim çok şükür ama 2-3 gün öncesine kadar evin içinde şapşal gibiydim kafam bulanık gibiydi ve baş dönmesi yaşıyordum özellikle ayağa kalkınca demirim çok düşük ona yordum ben![]()
Ac degilim yorulmadim daAç mısın çok mu yoruldun? Dikkat et kendine. Dizilerde birden başları dönüp düşüyorlar ya sonra hastanede hamile olduklarını öğreniyorlar![]()
Bu sefer yanıldım ama. Benim 2. Gebelikten kalma testimi saklıyordum. Ona göre tahmin yaptım fakattt tutmadıYapar bunlar hatta aramızdaki prolar, pozitif çizgisinden beta anlıyorAllah kd uzmanı çıkacaklar burdan
Ben de görmedim de dizilik olma bakAc degilim yorulmadim daya ben gercek hayatta o sekilde ogreneni hic gormedim ya
belirgin bir belirti degil sanki . Sadece dizilerde var gibi geliyor
Hayır canım o konu hakkında pek bilgim yok hatta ilk başta herkes atıyordu gebelik sanıyordumOvulasyon yaptınız mı pekii