- 8 Eylül 2021
- 724
- 458
- 53
Aman canim allah beterinden korusun da![]()
belirtiler 10 ile 12. haftadan sonra başlıyor zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman canim allah beterinden korusun da![]()
Benim maalesef herkes duydu ya. Istemezdim duyulsun ama duyulduKimseye söylemek istemiyorum ama anlaşılır illa ki sürpriz olsun herkes doğunca öğrensinarkadaşlarıma söylerim, bana hizmet etsinler diye :)) bir eşimin ailesine söylerim seviyorum onları da, kendi aileme söylerim. Zannımca etrafımda kötü niyetli insanlar yok herkes duysa da olur benden çok bekliyorlar zaten. Sennn?
Eşimin ailesi ve benim ailem biliyor şuanlık bide mecburi bir koca tarafı akrabasıda biliyor ona söylemek zorunda kaldım ama duyulur zaten saklayabildiğimiz kadar bakalım![]()
Umarım yabelirtiler 10 ile 12. haftadan sonra başlıyor zatenama bazen hiç bir belirtide olmaya bilir normal yani
![]()
Ben de hiç duymadım saklayabileniBenim maalesef herkes duydu ya. Istemezdim duyulsun ama duyuldu![]()
evetBen de hiç duymadım saklayabileni![]()
Hiç değilse şu en kritik dönem olan 12. Haftaya kadar saklayabilsek iyi olurdu ama yapcak birşey yok artıkkeske dogurup ogrenseler ya
Arkadaşlar boşuna üzmüşüm kendimi kasık ağrım var diyip durdum dış gebelikten korktum ama kese bugün rahim içinde göründü binlerce kez şükür allahımBekliyoruz unutma bizide haberdar et hep birlikte sevinelim ortak olalım mutluluğuna![]()
Akrep burcuyumAy ben senin ismini bi topikte görmüştm. Oynadığım bi oyunda scorpion vardı aklımda kalmışyarın güzel haberini bekliyoruz
![]()
Oh çok şükürAkrep burcuyumKeseyi gördük çookk şükür yuppi
kalp atışınıda bi duysam gebişim diye bağırcam artık
sağlıkla Maşallah gözünaydın canım benimArkadaşlar boşuna üzmüşüm kendimi kasık ağrım var diyip durdum dış gebelikten korktum ama kese bugün rahim içinde göründü binlerce kez şükür allahımartık kalp atışınıda duydummu gebiş liğin sevincini çıkartcam inşllah
Yaaa ne güzelllllKızlaaar eşim aradı görüntülü, bizim ürünlerden falan konuşuyorduk. Ekran kaydı açtımm, testi gösterdimmmmŞaka yapmaa diyor. Şaka değil bak dedim :) O ifadeyi sırıtışı görmeniz lazım. Hani regldin dedi. Şaka yapmıştım dedi. Sırıta sırıta el sallıyor, kapat gelince konuşcaz dedi. Oh beee şükür yük kalktı üstümden :))
Benimde var dıe korktum çıkmadı belli olmaz belki sende çıkar senin değerler bana benzio benimde reglden 1 gün önce 437.9 du adet gecikmesinin 8. Günü 16840.3 tüBenim regle iki gün kala 400 2 gün sonra 1076 2 buçuk gün sonra 4300 lerde çıktı bana da ikiz olabilir diye espiriler yaptı aile hekimi ailemde ikizde çok ama bakalım nasipsen ne dersin ikiz olabilir mi
Çok heyecanlı her hafta birşey bekliyoruzMaşallah gözünaydın canım benimAllah kucağına almayı sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah
Kalp atışını duyarsın Allah’ın izniyle bende gün sayıyorum duymak için
![]()
Benide korkutuyor ikiz meselesi ama bi heycanlandırıyorda ya içim korkuyla birlikte kıpır kıpır oluyorBenimde var dıe korktum çıkmadı belli olmaz belki sende çıkar senin değerler bana benzio benimde reglden 1 gün önce 437.9 du adet gecikmesinin 8. Günü 16840.3 tü![]()
Amin amin amiiiiinnnnn inşallah canım benim herkese nasip olsun sağlıkla sonuçlansın inşallahÇok heyecanlı her hafta birşey bekliyoruzinşllh ikimizde burdaki herkes gümbür gümbür o kalp atışı sesini duyar rabbimin izniyle
![]()
İlk veya 2. İse ikiz olsa bişi deilde bende sıkıntı 4 çocuk olurdu abov ben tımarhaneBenide korkutuyor ikiz meselesi ama bi heycanlandırıyorda ya içim korkuyla birlikte kıpır kıpır oluyor![]()
Gerçekten zor olur ya ama yinede Allah’tan gelen başımızın üstüne diyelim bizİlk veya 2. İse ikiz olsa bişi deilde bende sıkıntı 4 çocuk olurdu abov ben tımarhane![]()