- 13 Temmuz 2025
- 304
- 233
- 18
Üzülme korkma bak benimde yüksek Mina nın ise düşük ilaçla takviyeyle düzeliyor çok şükür üzülcek birşey yok sadece ertelenmicek ve takip gerektiren bi durum canım hepsi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme korkma bak benimde yüksek Mina nın ise düşük ilaçla takviyeyle düzeliyor çok şükür üzülcek birşey yok sadece ertelenmicek ve takip gerektiren bi durum canım hepsi bu
Tamam kuzum ilk tremstr sporlarıAskım ilk trimesterda çok spor önerilmiyor ki sen kendi kendine yapma ya da youtube da ilk trimestwr sporları vs yaz ona göre yap boğaz enfeksiyonu yükseltmiştir işteee kiz benim sorunun genetik haa sen de genetik alt yapı yoksa zor, ha ama sigara no bebeğim o ayrı gayet sağlıklısın maşallah düşünme sen![]()
İnşallah kuzum ya. İster istemez keyfim kaçtı biraz. Bebek gelişimine dikkat etmem lazım.Sen neden üzülüyorsun kızarım bak doktora gidince ilaç yazar oldu bitti düşer hemencecik cok okudum ben ilaçla düşüyor
Niye tüp bebek tedavisinde gebelik belirtileri mi değişiyor? Gebeyiz işte biz de. Kabız değilim. Sorun öne çıksın diye yanıtladım inşallah pozitif görürsün.Kızlar tüp benek transferi oldum işte herkes etrafımda kabızmısın en büyük belirti kabızlık diyor bend ebir belirti yok transferin 9 günü kabız olmayıp pozitif gören varmı aranızda ne olur ben kabız değilim diye iyice umutsuzca bağladım
Ya ne bilim herkes kabız oldum ben diyor ne bilim yorumlara bakıyorum çoğu kişi kabızım diyor ben değilim normalde de hep okurum kabız ama göbekten iğneler vuruşuyorum ya dünden beri canım çok sıkıldı içimden test yapmak bile gelmiyor attık belirtim yok diyeNiye tüp bebek tedavisinde gebelik belirtileri mi değişiyor? Gebeyiz işte biz de. Kabız değilim. Sorun öne çıksın diye yanıtladım inşallah pozitif görürsün.
Testi ne zaman yapman gerekiyor ki ortalama ne zaman belli oluyormuş idrarda ve ya kan da. Herkesin belirtisi değişebiliyor bu arada tüp bebek bilmiyorum tabi ama gebelik gebeliktir ve belirtiler kişiye göre değişebilir üzme kendiniYa ne bilim herkes kabız oldum ben diyor ne bilim yorumlara bakıyorum çoğu kişi kabızım diyor ben değilim normalde de hep okurum kabız ama göbekten iğneler vuruşuyorum ya dünden beri canım çok sıkıldı içimden test yapmak bile gelmiyor attık belirtim yok diye
Belirtiler aynı olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Hemen erkenden sıkmayın caninizi. Kabızlık yaşayıp negatif gören yok mu pekiYa ne bilim herkes kabız oldum ben diyor ne bilim yorumlara bakıyorum çoğu kişi kabızım diyor ben değilim normalde de hep okurum kabız ama göbekten iğneler vuruşuyorum ya dünden beri canım çok sıkıldı içimden test yapmak bile gelmiyor attık belirtim yok diye
Yok kabızdım pozifit diyor çoğu kişiBelirtiler aynı olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Hemen erkenden sıkmayın caninizi. Kabızlık yaşayıp negatif gören yok mu peki
Guatr hastalığın var mı canım ilaç kullanıyor musunBenim son dönemde alınmış nerdeyse 20 kilo fazlam var. Bundan olabilir mi bu tsh. Bana tsh mi dayanır. Çok salmak istediğim bi dönemdi açıkçasıkolesterol gördüm bi yerde de. Panik de olmadım değil
Aminnnnn hatta benim diyetisyen ilk trimester ağır hiçbir harekeyi yapma dedi :)Tamam kuzum ilk tremstr sporlarısigara bırakma süreci mahvedecek Allahım güç kuvvet ver nolur
Öyle güzel ve ayrıntılı yazmışsın ki hepsini ekran görüntüsü aldim çok sağolasın![]()
Bildiğim yokGuatr hastalığın var mı canım ilaç kullanıyor musun
DNA yetersizliği ne demek yeni duydum nasıl yani
inşallah düşmüştür. istediğiniz değer kaçBen mesajları geriden okuduğum için sorularim cevaplanmış oldugunu görüyorum okumaya devam ettikceben yıllardır tiroid hastasiyim korkulacak birşey yok ama gebelikte önemli doktora gittiğinde ilaç verecek ve düzenli kullanacaksın hemen düşüyor o değerin ama takibi önemli ben geçen ay gittim kadın doğuma bana direkt hamilelik düşünüyorsan bu tsh degerini halletmem lazım bende dahiliyeye gittim tekrar ilaç dozunu yükseltti bu çarşamba tekrar kontrol için kan vereceğim bakalım istediğimiz değere düşmüş mu
Saymadım ama yine 10 tane içiyorum heralde yaMesela ne kadar azalttın balım.
Ah yıkılasıca sen boş hayaller kurmaTamam moralimi boz hemen:)) tutunduğum dalları kır fırlat
GünaydınnBilgilerini net ve açıklayıcı aktarmışsın. Ellerine kollarına sağlık. Çok teşekkür ederim. Sen doğum mu yaptın? Folikus’a daha devam etmemişsin sanırım o haftaya kadar yeterli mi? 18 aralık haftasında 7+0 olacağımı hesapladığın için çok mutluyum
Gece uyku mu tutmadı, düzenli mi uykuların
Betan çok güzel çıkmış hayırlı olsun tekrardan kuzucummm sağlıkla gelsin inşallahİdrar vermedim. Kanda tespit edilen enfeksiyon ille idrar mı oluyor? Belirti vermez miydi? Boğaz enfeksiyonumdan şüphelendim baya dedeler gibi öksürüyorum çünkübakalım ya pazartesi de gelmez şimdi