Evet ocakta 6 olacak erkek çocuğu ondan mı bilmiyorum hareketli çok maşallahİnşallah rabbim bekletmeden sağlık sıhhatle nasip etsinenerji durumunuz nasıl? 5 yasında sanırım cocugunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ocakta 6 olacak erkek çocuğu ondan mı bilmiyorum hareketli çok maşallahİnşallah rabbim bekletmeden sağlık sıhhatle nasip etsinenerji durumunuz nasıl? 5 yasında sanırım cocugunuz
:)) olabilirEvet ocakta 6 olacak erkek çocuğu ondan mı bilmiyorum hareketli çok maşallah![]()
Test yaptım bende lh pik mi acaba kızlar bakabilirmisiniz.:)) olabilir
Evet çok güzel pik yavrumTest yaptım bende lh pik mi acaba kızlar bakabilirmisiniz.
Dün değerlendirdik bugünde devam o zamanEvet çok güzel pik yavrum![]()
2-3 gün değerlendir ne zaman çatlayacağı belli olmaz. Pikten sonra 36 saate kadar süresi var. Bol mesailer :)Dün değerlendirdik bugünde devam o zaman![]()
Psikolojik oluyor ilk zamanlar öyleKızlar napıyosunuz? Haftasonu diye pek giremedim, çıktım güzel hava aldım. Dışarı çıkarken ayakkabımı giymek için eğildim, sancı saplandım. Korktum gerçektenSonra bi ara regl oldum sandım. Akıntı bile yol, neden öyle sandıysam. Regl sancısı var alt karın ve rahimde. Neyse hava alınca halsizliğim gitti biraz canlandım
e bebek’e gidelim demez mi :) daha 1.5 hafta olmadı ama heyecan mıdır nedir. Alışverişe başladınız mı?
Allah razı olsun canım :)) pskilojik mi dersin? Yok ya eğilince sıkıştırdım gibi oldu, sancı bıçak gibi karnıma doğru yayıldı. Regl hissi psikolojik olabilirPsikolojik oluyor ilk zamanlar öylehayırlı olsun bebeğiniz
![]()
Tabi canım ağrıya demedim o konu hakkında bilgim yok ama regli olacak hissi oluyorAllah razı olsun canım :)) pskilojik mi dersin? Yok ya eğilince sıkıştırdım gibi oldu, sancı bıçak gibi karnıma doğru yayıldı. Regl hissi psikolojik olabilir![]()
Ben de merak etmiştim gözükmeyinceKızlar napıyosunuz? Haftasonu diye pek giremedim, çıktım güzel hava aldım. Dışarı çıkarken ayakkabımı giymek için eğildim, sancı saplandım. Korktum gerçektenSonra bi ara regl oldum sandım. Akıntı bile yol, neden öyle sandıysam. Regl sancısı var alt karın ve rahimde. Neyse hava alınca halsizliğim gitti biraz canlandım
e bebek’e gidelim demez mi :) daha 1.5 hafta olmadı ama heyecan mıdır nedir. Alışverişe başladınız mı?
İyi hep yazalım o zaman da bizde yok sanma :))Ben de merak etmiştim gözükmeyince
Ya kızlar siz ağrılarınızı yazınca ben çok rahatlıyorum normal olduğumu düşünüyorum sizde de olunca
O bi anda akıntı dün oldu bende dersteyken bi anda dedim ya kan geldi ya da idrar kaçırdım hiçbir şey yoktu
Noo alışveriş ama sadece bugün arabada e bebek in ordan geçerken baktım önceden kafamı çeviriyordum aşama aşama![]()
Ya bilmiyorum bende şuan hiç eşya hevesi yok sağ salim kese ve kalp e taktım ya onları duyayım o zaman gebeş hissedeceğim kendimiİyi hep yazalım o zaman da bizde yok sanma :))
Matmat listemiz de kabarık napıcaz bakalım.
Yenidoğan çok almayın çabuk büyüyor diyorlar da. Arabası, puseti Allah Allahçok eksik var çok.
Sen yine de bakın, kafan dağılır. Dinlendin mi bugünYa bilmiyorum bende şuan hiç eşya hevesi yok sağ salim kese ve kalp e taktım ya onları duyayım o zaman gebeş hissedeceğim kendimi![]()
Kursum vardı 12 ye kadar yarın full evdeyim bol bol dinlenicem şimdiden dinlenmeye başladım sennnSen yine de bakın, kafan dağılır. Dinlendin mi bugün
Ben de dinlendim, gezdim. İsim bakıyorum şuna neler olabilir diye. Aklında isim var mı senin ne koymak istiyorsunuzKursum vardı 12 ye kadar yarın full evdeyim bol bol dinlenicem şimdiden dinlenmeye başladım sennn
Bende de aynı kese ve kalp atışı olmadan o hissiyatta giremiyorum korkuyorumYa bilmiyorum bende şuan hiç eşya hevesi yok sağ salim kese ve kalp e taktım ya onları duyayım o zaman gebeş hissedeceğim kendimi![]()
Senin sat ne zamandı en son beta ne zaman baktırdın ve kaçtı canımBende de aynı kese ve kalp atışı olmadan o hissiyatta giremiyorum korkuyorum![]()
Ay ben bu topiğe bakmıyorum polencim ya unutuyorum herhaldeee