• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 15,1%
  • Kasım

OY: 30 56,6%
  • Aralık

OY: 15 28,3%

• Ankete Katılan
    53
Teşekkür ederim çiçeğim ❤️‍🔥 Yıkıl beee, daha güçlü kalkarsın ayağa. Duanı eksik etme kuzum. Doktor kontrolü yaptır gerekirse. Takip et bakalım nedir ne değildir. Regl başlayınca bi dr randevusu patlat. Çünkü niye olmasın. Bazen de emek istiyordur, bazen de çaban görülmek isteniyordur, bazen durumlar hazırlanıyordur. En hazır anına denk gelir. Bilemeyiz ama hayat çok belirli olsa heyecan olmaz. Bakarsın mutluluktan uçacaksın ama haberin yok daha :)

İnşallah kuzucum çok sağol dualarım sizinle ❤️ randevu aldım 20 Aralık bakalım artık

Kuzum daha erken olsaymış keşke. Hani bu reglin 2. Günü falan mı ilaç başlıyorlar ya. Açılırsa randevu bi bakarsın yine. Çatlama zamanın geçmemiş olsun bari randevunda

.

Kızlar günaydın sizlerde de gaz sancısı var mı ?
Bu gaz bende ağrı yapıyor olabilir çok hafif acaba kimyonlu su mu içsem diye düşündüm 😊

Günaydın topik 🍀☀️ Güzel uyumuşum, gece 3 kez uyanmayı (idrar) saymazsak 😅

Günaydın güzel annişler ve onların güzel bebişleri, dün bütün gün baştan sona 107 sayfa topiği üşenmedim okudum 😍 cevap vereceğim konular vardı ama belki cevaplanmıştır diye okumaya devam ettim ve unuttum 😅 Aklımda kalan selogi selogi O orguseverkiz ve biri daha vardı sanırım sigarayı bırakın lütfen hem de hemennn
Normalde ben de içiyorum baya bağımlıyım, beta verceğim gün bile içmedim ya pozitif çıkarsa diye
Bebişlerinizi düşünün onlar çok savunmasız şu an ve en çok size ve sizden gelecek temiz besinlere ihtiyaçları var böyle düşünün belki yardımcı olur 💕💕

Bugün beta vereyim diye asm ye gittim pazartesi perşembe alıyoruz dediler, perşembe kadın doğuma randevu aldım erken ama kan sulandırıcı kullanmam gerektiği söylenmişti onu sormak için gidicem alırlarsa beta veririm bir de. Ben de durumlar böyle sizler nasılsınız. Bir de normalde bugün regl günüm dünden beri ara ara sancım oluyo sanki kanamam olacak sanıyorum inşallah olmaz

Günaydınnnnnn bende heyecandan mıdır nedir zor uykuya daldım bu gece 🌙
:D hep heyecandann. Kimlere söylesem, ne zaman söylesem, yepyeni hayat düzeni düşünceleri uyutmazzz. Kendini tutamayıp kimlere söyleyeceksin

Günaydın güzel annişler ve onların güzel bebişleri, dün bütün gün baştan sona 107 sayfa topiği üşenmedim okudum 😍 cevap vereceğim konular vardı ama belki cevaplanmıştır diye okumaya devam ettim ve unuttum 😅 Aklımda kalan selogi selogi O orguseverkiz ve biri daha vardı sanırım sigarayı bırakın lütfen hem de hemennn
Normalde ben de içiyorum baya bağımlıyım, beta verceğim gün bile içmedim ya pozitif çıkarsa diye
Bebişlerinizi düşünün onlar çok savunmasız şu an ve en çok size ve sizden gelecek temiz besinlere ihtiyaçları var böyle düşünün belki yardımcı olur 💕💕

Bugün beta vereyim diye asm ye gittim pazartesi perşembe alıyoruz dediler, perşembe kadın doğuma randevu aldım erken ama kan sulandırıcı kullanmam gerektiği söylenmişti onu sormak için gidicem alırlarsa beta veririm bir de. Ben de durumlar böyle sizler nasılsınız. Bir de normalde bugün regl günüm dünden beri ara ara sancım oluyo sanki kanamam olacak sanıyorum inşallah olmaz
Günaydınn, en en hafif sigaraya dönebildim kent grey dediler ve azaltmaya çalışıyorum. Biliyorum savunmasız bebişim :( sağlık ocakları her mahallede kendi bayrakları kendi çekiyor onu anladım. Hepsi farklı telden :D Kan hiç veremedin mi melo? Özel, akut vs de yok sanırım. Yeni mi öğrendin? 🥰🥰🍀

Kızlar günaydın sizlerde de gaz sancısı var mı ?
Bu gaz bende ağrı yapıyor olabilir çok hafif acaba kimyonlu su mu içsem diye düşündüm 😊
Kimyon için bilgim yok çiçeğim bilen söylesin ama regl belirtisi gibi gaz sıkışma sızısı oluyor bende de. Özel bi şey de yapmadım masaj yapıyorum minik minik. Kasılmalar rahatlatıyor.

Günaydınn, en en hafif sigaraya dönebildim kent grey dediler ve azaltmaya çalışıyorum. Biliyorum savunmasız bebişim :( sağlık ocakları her mahallede kendi bayrakları kendi çekiyor onu anladım. Hepsi farklı telden :D Kan hiç veremedin mi melo? Özel, akut vs de yok sanırım. Yeni mi öğrendin? 🥰🥰🍀

İnşallah onu da tez zamanda bırakırsın canım arada yürüyüş ve sağlıklı atıştırmalıklar iyi gelebilir ♥️ Ben pazar günü 32 beta ile öğrenmiştim canım yazmıştım buraya hatta şimdi artış bakacağız bir kullanmam gereken ilaçlar varsa onları kullanacağım ve dua edip bekleyeceğim 🙏 sen ne zaman görmeye gidiyodun bebişi okudum ama unutmuş olabilirim 😅

Kimyon için bilgim yok çiçeğim bilen söylesin ama regl belirtisi gibi gaz sıkışma sızısı oluyor bende de. Özel bi şey de yapmadım masaj yapıyorum minik minik. Kasılmalar rahatlatıyor.
Ben de son 10 gündür berjerde yan oturup ayaklarımı koltuğun kolundan kalorifere dayıyorum çok iyi geliyor ağrım geçiyor. Ama sonra hop gaz sancısı giriyor 🥴
Kimyon da yasakmış ne alakaysa 🤦🏼‍♀️

İnşallah onu da tez zamanda bırakırsın canım arada yürüyüş ve sağlıklı atıştırmalıklar iyi gelebilir ♥️ Ben pazar günü 32 beta ile öğrenmiştim canım yazmıştım buraya hatta şimdi artış bakacağız bir kullanmam gereken ilaçlar varsa onları kullanacağım ve dua edip bekleyeceğim 🙏 sen ne zaman görmeye gidiyodun bebişi okudum ama unutmuş olabilirim 😅
Tam kan sayımı yaptırdın mı? Ocean mummy içiyorum ben doktor görene kadar. 16’sında göreceğiiiimmmm 💃🏻 özelde de devlette de erken bulamadım. Kısmet herhalde diyorum:D artış ne zaman bakacaksın. Bir de rahim büyümesi halsizlik gibi durumlar var mı nasılsın melo

Günaydin 🌸
Evet o icenlerden biride benim bırakma yolundayım ama dün yarım sigara içtim sadece bugün hiç içmeme ye calısıcam bugün hic içmezsem dahada içmem inşallah vicdan azabı çekiyorum zaten 🥺
Hamilelikte o ağrılar oluyor belirtiler zaten regl gibi hiç beta vermedin mi idrarda pozitif gördün mü 🥰

Tam kan sayımı yaptırdın mı? Ocean mummy içiyorum ben doktor görene kadar. 16’sında göreceğiiiimmmm 💃🏻 özelde de devlette de erken bulamadım. Kısmet herhalde diyorum:D artış ne zaman bakacaksın. Bir de rahim büyümesi halsizlik gibi durumlar var mı nasılsın melo
Kız yok ne kan sayımı 😅 tahlil mahlil almıyolarmış bugün, pazar acilde betayı da zor verdim artık bakmıyoruz dediler sizin mesajları da görünce anladım böyle bir kural gelmiş çok saçma 😅
Ne kadar geç o kadar iyi canım benim kan sulandırıcı kullanmam gerekmese ben ağustos sonunda giderdim kese mese görmeye ya da kalp atışı duymaya ama malum kan sulandırıcı kullanmam lazım

Çok halsizim canım dün bir yürüdüm 3km sonra bütün gün yattım sancım da var gibi inş kanamam olmaz 😢

Ben de son 10 gündür berjerde yan oturup ayaklarımı koltuğun kolundan kalorifere dayıyorum çok iyi geliyor ağrım geçiyor. Ama sonra hop gaz sancısı giriyor 🥴
Kimyon da yasakmış ne alakaysa 🤦🏼‍♀️
Doktora çıktığında danışırsın fazla gaz sancısı giriyorsa :( Ayakları uzatıp dinlenmek lazım dediğin gibi rahatlatıcı 😅 Şu 5 gündür regl gibi rahim harektleri var bende de ama aşırı rahatsızlık vermiyor. Bazen de kabız gibi oluyorum.

Back
X