• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 11,3%
  • Kasım

OY: 38 53,5%
  • Aralık

OY: 25 35,2%

• Ankete Katılan
    71
selogi selogi kızz cimcime benim bazen ruh halim cok degisio bir enerji geliyo bir mutluluk dans edesim geliyor olduğum yerde biraz kıpırdanıyorum nolur az sallansak ya sporsuz kalınca alışık değilim böyle içim rahat etmio bir hareket istio 😂😂
Allah’ım neşeni eksik etmesin 😍😅😅 iki çocuk +1 gebelik enerjisi. Benim bugün gözlerim çok acayip ya hiç açılmak istemiyor evden çalışıyorum demiştim ya o işlerimi bile zor yaptım. Progestan mıdır sebep

20 yasından beri düzenli yapıyorum 28 yasındayım şuan 🥰 gebelikler karısınca araya ara vermek zorunda kaldım tabi o süreçleri çıkarırsam net 6 senedir spor hayatımda diyeyim 🥰 teşekkürler 🌸
İnşallah sütüm cok olması değilde benim oğlan bağımlıydı sigara gibi 😂 hepimiz bolca olsun bebeklerimize de yarasın inşallah şifa olsun🤲🌸
İnşallah öyle olacak herzaman olumlu düşünmekten yanayım olumsuzu hiç çağırmayalım 🤲🥰 takipteyim ❤
Hangi sporları yapıyorsun yürüyüş mü işte televizyondan bir video eşliğinde yapmak mı yoga mı nelerden hoşlanıyorsun kuzum

20 yasından beri düzenli yapıyorum 28 yasındayım şuan 🥰 gebelikler karısınca araya ara vermek zorunda kaldım tabi o süreçleri çıkarırsam net 6 senedir spor hayatımda diyeyim 🥰 teşekkürler 🌸
İnşallah sütüm cok olması değilde benim oğlan bağımlıydı sigara gibi 😂 hepimiz bolca olsun bebeklerimize de yarasın inşallah şifa olsun🤲🌸
İnşallah öyle olacak herzaman olumlu düşünmekten yanayım olumsuzu hiç çağırmayalım 🤲🥰 takipteyim ❤
Amin, evet gerçekten sizin gibi olumlu konuşan, güzel enerji yayan insanlara ihtiyacımız var.🥰🌷
Belki sadece bir yazı ama o güzel enerjinizi hissediyor insan.🥰
Ben de burada olacağım, iyi haberlerle inşallah.

Günaydınnn kızlar kendimi pek iyi hissetmiyorum tamamen psikolojik biliyorum. Mide bulantım yok diye taktım bu sefer Allah korusun bi aksilik mi var diyorum. 6+4 üm.
Göğüs aşırı hassas duşta bile acıdı
Kasıklarım ağrıyor
Bazen mide yanması
Şişkinlik gaz
Sizlerde durum nedir
Benimde bulantım hiç yok oğlumdada hiç olmamıştı iyikide yok diye dua edelim çok zor bulantı kusma yaşamak bende olan kasiklarda adet ağrısı gibi sizlanmalar aşırı gaz şişkinlik iştahsızlık göğüsler aşırı hassas şiş ve ağrılı ayakta kalincada rahatsız edecek derecede sırt bel ağrım var

Anladım, benim yerleşme kanaması olmadı.
Ya ben dün devlet hastanesi aciline gitmiştim ama , orası hem çok kalabalık hem de malum herkes grip.
Sağlık ocağına gitsem, sonuçlar arasında tutarsızlık olur mu acaba?
Maalesef bilgim yok, tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur .🌸

Allah’ım neşeni eksik etmesin 😍😅😅 iki çocuk +1 gebelik enerjisi. Benim bugün gözlerim çok acayip ya hiç açılmak istemiyor evden çalışıyorum demiştim ya o işlerimi bile zor yaptım. Progestan mıdır sebep
Hepimizin inşallah Amin 🥰🤲
Alıştım kuzum ondan normalim oldu 😂
Sen progestan alıyorsun oda etkiliyor uyku yapıyor normal ilk haftalar da da oluyor zaten

Hangi sporları yapıyorsun yürüyüş mü işte televizyondan bir video eşliğinde yapmak mı yoga mı nelerden hoşlanıyorsun kuzum
Hepsi hareket olsun yeter 🤭 şuan yürüyüş okula gidip gelıomya o ekstra yuruyemıom havalar cok soğuk hasta oluyom 🥴 5 aydan sonra evde spora başlıcam pilates cok fazla video var aylara uyumlu doktora danışarak baslarım inşallah🤲🥰

Amin, evet gerçekten sizin gibi olumlu konuşan, güzel enerji yayan insanlara ihtiyacımız var.🥰🌷
Yazıda olsa evet insana iyi geliyor güzel şeyler okumak 🥰 birbirimize destek oluyoruz güzel oluyor keşke yüzyüze de olsak o ayrı güzel olurdu ama olsun 🤭
Amin amin 🤲🥰

Hepsi hareket olsun yeter 🤭 şuan yürüyüş okula gidip gelıomya o ekstra yuruyemıom havalar cok soğuk hasta oluyom 🥴 5 aydan sonra evde spora başlıcam pilates cok fazla video var aylara uyumlu doktora danışarak baslarım inşallah🤲🥰
Chloe ting+leslie hastasıyım. Düzenli spor yaptım fakat şu an canım hiçbir şey istemiyor ne spor ne başka bir şey 😕 😅😅 enerjimi toplayabilirsem birlikte başlarız inşallah

Yazıda olsa evet insana iyi geliyor güzel şeyler okumak 🥰 birbirimize destek oluyoruz güzel oluyor keşke yüzyüze de olsak o ayrı güzel olurdu ama olsun 🤭
Amin amin 🤲🥰
Evet, gerçekten çok güzel olurdu.
Olsun, hiç görmediğimiz kadınlarla bile bağ kurabiliyoruz, bu da bir güzellik bence ..💕❤️🥰

Chloe ting+leslie hastasıyım. Düzenli spor yaptım fakat şu an canım hiçbir şey istemiyor ne spor ne başka bir şey 😕 😅😅 enerjimi toplayabilirsem birlikte başlarız inşallah
Ah chloe ah hamile oldugumu öğrenemeden 1 gün önce dambıllı kardiyo videosunu yapmıştım bol hoplamalı zıplamalı 😂😂 karın videoları her sabah fix yaptığım ah ah
Leslie çerez gibi enerjin düşük olduğu günlerde kurtarıcı 🤭 onu suandada yaparız ileriki aylarda zararı olmaz
Şuan olmaz zaten yat dinlen boşver 😂
Amin başlarız inşallah 😍🤲 sağlık olsun gerisi kolay ❤

İlk 3 ay nolur nolmaz diye egzersiz yapmayin diyolar bebisim haberin olsun 😘 doktora danıs bir de senin danstan sonra kanama da olmustu

İlk 3 ay nolur nolmaz diye egzersiz yapmayin diyolar bebisim haberin olsun 😘 doktora danıs bir de senin danstan sonra kanama da olmustu
Doğru evet. Süpürge ve dans 💃🏻. 2. Trimestere kilo almamak için yaparım. Şimdi değil sağ ol aşkım 🥰

Ah chloe ah hamile oldugumu öğrenemeden 1 gün önce dambıllı kardiyo videosunu yapmıştım bol hoplamalı zıplamalı 😂😂 karın videoları her sabah fix yaptığım ah ah
Leslie çerez gibi enerjin düşük olduğu günlerde kurtarıcı 🤭 onu suandada yaparız ileriki aylarda zararı olmaz
Şuan olmaz zaten yat dinlen boşver 😂
Amin başlarız inşallah 😍🤲 sağlık olsun gerisi kolay ❤
Sürekli spor yapınca leslie çerezdi. Ara verdim, kilo aldım. Bi daha denedim asla bitiremedim leslie bile :D neyi konuşsam başıma gelmese olmaz 🙅🏻‍♀️:D ay yapalım ama bi kaç aya

Benimde bulantım hiç yok oğlumdada hiç olmamıştı iyikide yok diye dua edelim çok zor bulantı kusma yaşamak bende olan kasiklarda adet ağrısı gibi sizlanmalar aşırı gaz şişkinlik iştahsızlık göğüsler aşırı hassas şiş ve ağrılı ayakta kalincada rahatsız edecek derecede sırt bel ağrım var
Evet bende de 🫣

Kızlar bana çok iyi geliyorsunuz teşekkür ederim. Rahatlıyorum. Bazı sayfalarda olumsuz şeyler okuyunca hemen çıkıyorum yeni takıntı olmasın diye hep böyle olumlu ilerleriz umarım resmen gün sayıyorum ben de salıya kadar allahım inşallah Salı günü güzel şeyler duyarım da yazarım ♥️

Nedemek canım insan bilse de duymak istiyor konu evlat olunca 🥰
Cok şükür iyi gidiyor kuzum haftaya randevumuz günler geçmiyor 🤭 bulantı lar daha iyi gibi sadece gece yatağa girince biraz var oda reflü de tetikliyor ya yastığı yükseltince iyi geliyor gün içinde aç kalmazsam bişi yok miğde boşalınca baslıyor yanmalar bulantı 😂 obur bir bebek olcak galiba bukadar acıktırıo 😂
İştah bende hemen açıldı ya öğrenir öğrenmez sanırım psikolojik😂😂
Bulantı çok zor diyorlar ya umarım hemen geçer rahat edersin bian önce☺️ Mide yanmasını hepimiz çekicez sanırım ama kendini aç bırakma senin çocuklarında var enerjiye daha çok ihtiyacın var😍

Biz bugün 8 haftalık olduk 🥹🥹 Hemen bi kendimden çoğul bahsetme yüklendi bana da😅😅
Fasulye kadarmış artık 🥳 Benim minik fasulyem nasılda duygulandırıyor beni şimdiden 🤣

Hoşgeldin aramıza🥰 Burada herkes sana iyi gelecektir herkes birbirine destek olmaya iyi gelmeye çalışıyor tecrübelerini bilgilerini paylaşıyor. Çok yeni şeyler yaşıyoruz hepimiz ikinci üçüncü gebelik olunca bile insan bi ne olduğunu şaşırabiliyor çünkü her gebelik birbirinden farklı🥰

Back
X