• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 10,8%
  • Kasım

OY: 39 52,7%
  • Aralık

OY: 27 36,5%

• Ankete Katılan
    74
vajinal muayene mi? vajinal muayaneden erkenden gozukebiliyor canım. karından kese için bazen gozukmuyor. benim ılk gebelığımde 5. haftada vajınal muayaneden aynı senın gibi gordu sonra ben baska bir muayene gittim karından baktı 6+3tü kesenin içi boş dedi ama bir oncekı doktor gormus ve gostermişti ondan onemsemedim. çok sukur de saglıklı oldu.
Allah Allah vajinal değildi ultrosonda gözüktü

Merhaba , tebrik ederim sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah🥰 7+1 de karından bakılan ultrasonda duydum ben ama haftasıyla uyumlu denildi bana sende en kısa sürede duyarsın inşallah🙏🏻
Sağolun Amin amin inşallah Rabbim herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah şu kalp atışını duysam biraz daha rahatlayacagim inşallah 🤲🏻🤲🏻

Benim 18. Haftaya kadar ilerledi ilki max 18+3 hatta ne göbek çıktı ne hareket hissettim. Bunda heycanla bekliyorum bian önce gelsin o günler yaaaaa 😍😍😍 15. Haftada hissedenlerden olurum inşallah bende🤣🤣
Belki bunda erken çıkar 🥰 cok buyuk de iyi deil ama ya 😂 benim oğlan da baya büyüktü cok erken çıkmıştı buda cok erken çıktı 2 buçuk deil 5 aylık gibi karın seklımde birebir aynı 😂 gelinimiz 5 aylık onun benden ufak 😂 cinsiyetlemi alakalı yapı ilemi bilmiyorum ama genelde kız bebeklerde karın yayvan olur cok büyümez geç çıkar kızımda öyleydi bakayım bunun cinsiyeti ne çıkacak 😂 hareket ben oğlumda 15 de hissetmiştim bundada hissederim heralde inşallah 🤲🥰🤭 sende erken hissedersin inşallah 🤲🥰 insan hissedince hareketleri içi daha rahat oluyor zırt pırt doktora gitmeye gerek görmüo 🤭

Belki bunda erken çıkar 🥰 cok buyuk de iyi deil ama ya 😂 benim oğlan da baya büyüktü cok erken çıkmıştı buda cok erken çıktı 2 buçuk deil 5 aylık gibi karın seklımde birebir aynı 😂 gelinimiz 5 aylık onun benden ufak 😂 cinsiyetlemi alakalı yapı ilemi bilmiyorum ama genelde kız bebeklerde karın yayvan olur cok büyümez geç çıkar kızımda öyleydi bakayım bunun cinsiyeti ne çıkacak 😂 hareket ben oğlumda 15 de hissetmiştim bundada hissederim heralde inşallah 🤲🥰🤭 sende erken hissedersin inşallah 🤲🥰 insan hissedince hareketleri içi daha rahat oluyor zırt pırt doktora gitmeye gerek görmüo 🤭
Çok heycanlı değil mi düşününce bile içim bir hoş oluyor kıpır kıpır oluyor Allah hepimize nasip etsin inşallah🙏🏻♥️

Kızlar tekrar paylaşmak istedim içiniz rahat etsin diye ben 5+1 de keseyi gördüm 4+5 uyumluydu daha sonra 6+1 de gittim 5+6 uyumluydu hem karından hem vajinal bakıldı ikisini de ekledim oluşum var ama bebek yoktu henüz 7+1 de gittim 6+6 çıktı bebek ve kalp atısı duyuldu görüldü korkmayın 7. Haftadan sonra görülüyor genelde zaten cok normal her bebeğin gelişimi farklı her gebelikte diğerlerinden farklı oğlum da da 6+5 de bebeği görmüştüm ama kalp dinletmemişti 7+5 de gittiğimde dinletmişti ve o haftalar da hep 4 gün geri çıkıyordu yani bunlar cok normal lütfen artık sitres yapmayın

Eklentiler

• IMG_20251117_190550.webp
    IMG_20251117_190550.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20251117_190541.webp
    IMG_20251117_190541.webp
    16 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20251110_150305.webp
    IMG_20251110_150305.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20251124_122222.webp
    IMG_20251124_122222.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar tekrar paylaşmak istedim içiniz rahat etsin diye ben 5+1 de keseyi gördüm 4+5 uyumluydu daha sonra 6+1 de gittim 5+6 uyumluydu hem karından hem vajinal bakıldı ikisini de ekledim oluşum var ama bebek yoktu henüz 7+1 de gittim 6+6 çıktı bebek ve kalp atısı duyuldu görüldü korkmayın 7. Haftadan sonra görülüyor genelde zaten cok normal her bebeğin gelişimi farklı her gebelikte diğerlerinden farklı oğlum da da 6+5 de bebeği görmüştüm ama kalp dinletmemişti 7+5 de gittiğimde dinletmişti ve o haftalar da hep 4 gün geri çıkıyordu yani bunlar cok normal lütfen artık sitres yapmayın
Gözün aydın olsun hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende aynı durumdayım bugün gittim bebek görüldü şükür ama kalp atışını duyamadım 6 haftalık göründü adet tarihime göre 8 haftalık olması lazımken haftaya tekrar gideceğim dua edin duyayım inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰🥰

Baya yuvarlak çıkmış bide kese , yuvarlak erkek oval kız mı ne diyorlardı hiç anlamam fikir yürütemiyorum cinsiyet hissetmiyorumda ya😂 Chatgbt yuvarlağa yakın ve düzgün bu inanışa göre kız olabilir diyor ama buna bakarak anlaşılmaz diyor eğlencesineymiş sanki inandım hemen😅

Yavrum sen artık kendini frenle biraz. Her aklına geleni yapma çünkü boş yere moralini bozdun. Cihaz gelişmemiş olabilir, çok normal görünmemesi. Diğer doktorun şu gün gel dediyse bir bildiği vardır. Kalp atışı 7-8. Haftalarda görünüyor sağlıklı olarak. 6+2 daha. Başındasın. Üzme kendini, akışa güven 🌸
İnşallah canım 1-2 saate gireceğim doktora inşallah güzel şey yazarım

Çok kötüyüm kızlar gittim doktora. Kese 6+2 ile uyumlu sat a göre 6+5 olmalıydı hadi tamam bu olabilir ama içinde bir şey yok. Bebek daha çok küçük olabilir 2 hafta sonra gel dedi ama tabi benim moraller yerle bir kalp duyar mıyım diye gittim. Kese büyümüş ama içinde bir şey gözlenmedi karından baktı
Sıkma canını ilk gebeliğimde benimde çok geç görüldü 6+2 de karından göremedi doktor vajinal bakmıştı öyle görmüştü. Haftaya seninki de duyulur büyük ihtimal karamsarlığa düşme sakın her çocuğun her bedenin gelişimi çok farklı ilk gebeliği den sağlıklı oğlum var her şeyi geç yaşadım onda kanama bile vardı. İkinci gebeliğimde çok rahat başlamıştım erkenden 5. Haftalarda gördüm ama 17 haftalıkken kaybettim kromozom anomalisi varmış. Yani hiç canını sıkma sabret gerekirse sen vajinal ultrason iste. Her şey güzel olacak merak etme 🫂

Back
X