• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

cnmici

rabbi hebli mines salihin
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
149
87
323
Arkadaşlar merhaba 25 yaşındayım ve pco'lu biriyim :( ilk tüp bebek denemem kocaman bi negatifle sonuçlandı 2 ay aradan sonra dondurulmuş embriyoları transfer amaçlı kollarımı sıvadım. Fakat heyecan ve korku var :( birbirimize destek olalım.

bende 25 yaşındayım benimde ilk denemem dondurulmuş ile oldu 5. gün blast idi. fakat negatif ile sonuçlandı kasımda 2. denemeyi yapıcaz 2 embiryo koydurmayı düşünüyorum bu sefer sen nerde yaptırdın acaba? benden herhangi bir test istemediler senden istendimi?

canım benim transferim ekim sonu kasım bası gibi olacak büyük ihtimalle.Ve bu ilk denemem .9 adet dondurulmuş var.

Bende Kasım gibi dondurulmuşlarla yola devam edicem ama öncesi histereskopim var:)))

bende 25 yaşındayım benimde ilk denemem dondurulmuş ile oldu 5. gün blast idi. fakat negatif ile sonuçlandı kasımda 2. denemeyi yapıcaz 2 embiryo koydurmayı düşünüyorum bu sefer sen nerde yaptırdın acaba? benden herhangi bir test istemediler senden istendimi?

canım ben medicana b.düzü hastanesinde yaptırıyorum. sadece kan testi istediler progesteron seviyeme bakmak için. çok şükür bir şey çıkmadı ve tedaviye başladık. Sen nerede yaptırıyorsun peki?

canım benim transferim ekim sonu kasım bası gibi olacak büyük ihtimalle.Ve bu ilk denemem .9 adet dondurulmuş var.

maşallah canım. umarım çok güzel sonuçlanır hepimiz için. Bol bol dua edelim herşey güzel olsun diye.

Bu arada ben de pco luyum ama sendrom yok. yani hormon tiroid insülin direnci gibi bir sorunum yoktur. Sende bu değerler nasıldı? bir de pco lu isen opu işleminden hemen sonra mı transfer yapıldı?

canım ohss'ye yakalandığım için transfer işlemim 2 ay sonraya kalmıştı. 2 ay sonra transfer edildi fakat sonuç negatifti. benim hormon testlerim kötü hele ki testesteronum çoook fazla yüksek :(

[QUOTE="cnmici nedeni bilinmeyen infertilite laparoskopi olmuştum sıra histereskopide;)

canım ben medicana b.düzü hastanesinde yaptırıyorum. sadece kan testi istediler progesteron seviyeme bakmak için. çok şükür bir şey çıkmadı ve tedaviye başladık. Sen nerede yaptırıyorsun peki?

Meraba canım, tedavin hayırlı olsun, bende b.düzü medacana ya gidiyorum ve pkoluyum, ilk tüpe geçen sene ekim ayında başladım gebe kaldım fakat düştü, 2. denemem dondurulmuşla oldu ama tutmadı, 3. denememde dondurulmuşlarla oldu pazartesi şimdi dinleniyorum haftaya test yapıcam. Rabbim inşallah yüzümüze gülerde bu son tedavilerimiz olur...

Ben varım:)))

15 Ekim'de regl olup dondurulmuş tedavisi için hormon almaya başladım. Tahminen kasım başında transfer olacak. Bu benim ikinci dondurulmuş transferim olacak. 2010 Ocakta taze, 2010 Mart'ta dondurulmuş transferi oldum. Dondurulmuş transferim ile oğluma hamile kaldım. Şimdi 4 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Kardeş için de kalan embriyolarımı kullanacağız. Şu an Samsun'dayım ama transferim, İstanbul'da Memorial'da olacak.

Tüp bebek, hamilelik ve annelikte naçizane bilgi sahibiyim, aklınıza takılan birşey varsa elimden geldiğince yardım edebilirim.

Sevgiler

merhaba arkadaşlar.benim de ayın 22 sinde dondurulmuş transferim olacak eğer bebişlerim düzgün çözülebilirse tabi :) bizim 3.denememiz olacak. sorunumuz pko :(

merhaba arkadaşlar.benim de ayın 22 sinde dondurulmuş transferim olacak eğer bebişlerim düzgün çözülebilirse tabi :) bizim 3.denememiz olacak. sorunumuz pko :KK43:
Öncesinde hangi ilaçları kullandın ve hangi merkezdesin arkadaşım?

15 Ekim'de regl olup dondurulmuş tedavisi için hormon almaya başladım. Tahminen kasım başında transfer olacak. Bu benim ikinci dondurulmuş transferim olacak. 2010 Ocakta taze, 2010 Mart'ta dondurulmuş transferi oldum. Dondurulmuş transferim ile oğluma hamile kaldım. Şimdi 4 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Kardeş için de kalan embriyolarımı kullanacağız. Şu an Samsun'dayım ama transferim, İstanbul'da Memorial'da olacak.

Tüp bebek, hamilelik ve annelikte naçizane bilgi sahibiyim, aklınıza takılan birşey varsa elimden geldiğince yardım edebilirim.

Sevgiler
Hoşgeldin arkadaşım...

Haymatlos İstanbul hangi memorialde tedavi görüyosun ben de Şişli Memo da olmuştum Semra hnm yapmıştı senin Dr un kim acaba?

Ben de ank da Gata'da olucam 3 adet blastokistim var ama öncesinde histereskopi yapalım dedi Dr um.şuan beklemedeyim yani Allah hepimizin yatdımcısı olsun...

Sevgiler
Ben de bugun dondurulmuş tedavisi için ilaçlara başladım. Transfer Kasım sonu gibi yapılacak. Umarım hepimiz + görürüz.

Back
X