- 3 Ağustos 2014
- 149
- 87
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yok mu![]()
Bende Kasım gibi dondurulmuşlarla yola devam edicem ama öncesi histereskopim var:)))
bende 25 yaşındayım benimde ilk denemem dondurulmuş ile oldu 5. gün blast idi. fakat negatif ile sonuçlandı kasımda 2. denemeyi yapıcaz 2 embiryo koydurmayı düşünüyorum bu sefer sen nerde yaptırdın acaba? benden herhangi bir test istemediler senden istendimi?
canım benim transferim ekim sonu kasım bası gibi olacak büyük ihtimalle.Ve bu ilk denemem .9 adet dondurulmuş var.
Bu arada ben de pco luyum ama sendrom yok. yani hormon tiroid insülin direnci gibi bir sorunum yoktur. Sende bu değerler nasıldı? bir de pco lu isen opu işleminden hemen sonra mı transfer yapıldı?
canım ben medicana b.düzü hastanesinde yaptırıyorum. sadece kan testi istediler progesteron seviyeme bakmak için. çok şükür bir şey çıkmadı ve tedaviye başladık. Sen nerede yaptırıyorsun peki?
Öncesinde hangi ilaçları kullandın ve hangi merkezdesin arkadaşım?merhaba arkadaşlar.benim de ayın 22 sinde dondurulmuş transferim olacak eğer bebişlerim düzgün çözülebilirse tabi :) bizim 3.denememiz olacak. sorunumuz pko![]()
Hoşgeldin arkadaşım...Ben varım:)))
15 Ekim'de regl olup dondurulmuş tedavisi için hormon almaya başladım. Tahminen kasım başında transfer olacak. Bu benim ikinci dondurulmuş transferim olacak. 2010 Ocakta taze, 2010 Mart'ta dondurulmuş transferi oldum. Dondurulmuş transferim ile oğluma hamile kaldım. Şimdi 4 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Kardeş için de kalan embriyolarımı kullanacağız. Şu an Samsun'dayım ama transferim, İstanbul'da Memorial'da olacak.
Tüp bebek, hamilelik ve annelikte naçizane bilgi sahibiyim, aklınıza takılan birşey varsa elimden geldiğince yardım edebilirim.
Sevgiler
adetin ikinci günü estrofeme başladım.hala da içiyorum.folik asit progestan iğne,fitil. ek olarak elevit vitamin. ankara centrumda yaptırıyorumÖncesinde hangi ilaçları kullandın ve hangi merkezdesin arkadaşım?
Ben de bugun dondurulmuş tedavisi için ilaçlara başladım. Transfer Kasım sonu gibi yapılacak. Umarım hepimiz + görürüz.Ben varım:)))
15 Ekim'de regl olup dondurulmuş tedavisi için hormon almaya başladım. Tahminen kasım başında transfer olacak. Bu benim ikinci dondurulmuş transferim olacak. 2010 Ocakta taze, 2010 Mart'ta dondurulmuş transferi oldum. Dondurulmuş transferim ile oğluma hamile kaldım. Şimdi 4 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Kardeş için de kalan embriyolarımı kullanacağız. Şu an Samsun'dayım ama transferim, İstanbul'da Memorial'da olacak.
Tüp bebek, hamilelik ve annelikte naçizane bilgi sahibiyim, aklınıza takılan birşey varsa elimden geldiğince yardım edebilirim.
Sevgiler