• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Biz o kadar güzel anneler olacağız ki bu üzüntülerin hepsi kaybolup gidecek ve bize o gözle bakan insanlar yaptıklarının ne kadar acı olduğunu anlayacak. Kalpten inanıyorum hepimiz birgün bu yazının altına hamileyim yazacağız bizde anne olacağız kocaman sarılıyorum sana 🥹❤️
Ya valla transfer sürecinden mi bilmiyorum, okurken ağladım :(

Yani şimdi baya araştırdım %10 daha artış oluyor tutunma başarısında söyleyeceğim umarım en iyisi olur bu yöntemi görmemde nasip biliyorum 🥰
Aynn bende ne kadar sık gelirsem geleyim ihtimali yükseliyorsa hep gelirim diyip kabul ettim umarım sizin içinde en doğrusu olur. Hiç duymayipta şuan duyduysaniz dediğiniz gibi bunda da bir hayır vardır 🤩

Aynn bende ne kadar sık gelirsem geleyim ihtimali yükseliyorsa hep gelirim diyip kabul ettim umarım sizin içinde en doğrusu olur. Hiç duymayipta şuan duyduysaniz dediğiniz gibi bunda da bir hayır vardır 🤩
Ay sonu güzel bitsinde orda bile uyurum ahhaha son iki embriyom risk muhakkak vardır ama en aza indirmek istiyorum. İçim rahat etsin

Arkadaşlar transfer olalı 3. Günüm içinizde karnının alt tarafında böyle ağrı kramp gibi olan var mı ya da batma hissi ara ara ?
Ben pazartesi oldum bazen boşluklarına hafif kramp giriyor onun dışında göğüs hassasiyeti Ağrı sızı vs hiç bişey yok.arada midem.bulanip eksiyor ama hergun nar suyu içiyorum ondan sanirim

Ben iki kere yumurta toplama işlemi yaptırdım ilkinde 5 yumurta toplandı ikisi olgun çıktı.biri genetik testinden normal geldi. İkincisinde 17 yumurta toplandı 13ü olgun çıktı 9u döllendi ve 3ü 5. Güne kaldı. Maalesef üçüde genetik testinden anormal geldi. Bu durum normal mi? yaşım 41 ve amh 3.63. Önümüzdeki ay tek embriyo transferi yaptıracağım. Umut var mı sizce?

Ben iki kere yumurta toplama işlemi yaptırdım ilkinde 5 yumurta toplandı ikisi olgun çıktı.biri genetik testinden normal geldi. İkincisinde 17 yumurta toplandı 13ü olgun çıktı 9u döllendi ve 3ü 5. Güne kaldı. Maalesef üçüde genetik testinden anormal geldi. Bu durum normal mi? yaşım 41 ve amh 3.63. Önümüzdeki ay tek embriyo transferi yaptıracağım. Umut var mı sizce?
Neden umut olmasın 1 sıfırdan her zaman büyüktür :)

Merhaba doktor bu durumu nasıl yorumladı acaba. Sadece yaş ile ilgili bir durum mu yani yalnızca yumurtaya mı bağlı veya sperm de etkili mi bu durumda? Umarım o bir embriyo size sıkı sıkı tutunur umutsuzluga kapılmayın. Biz de 3 gönderdik ikisi iyi bi tanesi mozaik geldi ki bizm yaşlarımız 33-35. Yani ne ile ilgisi var anlayamadım

Back
X