• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Bende idrar testi yaptım fakat koyuşmadı hiç en son perşembe yaptım moralimi bozmamak adına iki gündür yapmıyorum
Farklı marka testlerle yapıyorsanız da farkedebilir. Transferden sonra ilk günler umutlu geçiyor, sonlara doğru çok geriliyor insan. Umarım sonucunuz pozitif çıkar🙏🏻

Farklı marka testlerle yapıyorsanız da farkedebilir. Transferden sonra ilk günler umutlu geçiyor, sonlara doğru çok geriliyor insan. Umarım sonucunuz pozitif çıkar🙏🏻
Şuan için kendime sadece perşembe yapsaydın sevinecektin çizgiyi görüp koyulaşıp açıklaştığına bakmıycaktın diyorum :) ondan saldım gitti pazartesi hayırlısı neyse onu öğreneceğim. Çok teşekkürler

Bu belirtilerin hepsi bende de var kasık ağrısı belmağrısı sabah yataktan çıkmadan daha miğde bulantısı ama bende ilaçlara ve psikolojik olarak diye düşünüyorum.transfer + 13. Günüm
Test verdiniz mi benim 9. Günü test istediler beşinci gün embriyosu varsa 9. Gün çıkar dediler geçende öyle verdirmislerdi

Bende ağrılar var diye üzülüyorum kasık bel ağrılarımdan dolayı regl gibi. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız
Bence üzülme genelde 6. Günde bu ağrıların başlamış olması tutunmaya işaretmis ama tabiki ilaç çok kullanıyoruz ondan da olabilir ama ben bugün tutundu benimkiler öyle hissediyorum bekleyip göreceğiz tabiki heyecanla 💙❤️

Bence üzülme genelde 6. Günde bu ağrıların başlamış olması tutunmaya işaretmis ama tabiki ilaç çok kullanıyoruz ondan da olabilir ama ben bugün tutundu benimkiler öyle hissediyorum bekleyip göreceğiz tabiki heyecanla 💙❤️
son günler çok zor geçiyor hepimize sabır diliyorum🥰 umarım dediğiniz gibidir bebişler güzelce tutunur

Kızlar şimdi Allah izin verirse pozitif çıkarsa ilaçlara ve ignelere devam ediyor muyuz birde pozitifi öğrenince bu hafta hesaplama olayı nasıl oluyor

Kızlar şimdi Allah izin verirse pozitif çıkarsa ilaçlara ve ignelere devam ediyor muyuz birde pozitifi öğrenince bu hafta hesaplama olayı nasıl oluyor
Doktorların takdiri yine ama 12. Haftaya kadar genelde devam edilecekmiş. Bazen erken de bıraktırabiliyorlar. Özel durumlarda doğuma kadar kullanan da varmış

Back
X