• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim transferleri…😏

Ohh cok sukur duymak istediğim cümle bu ama benimki hala kan peşinde biraz gıcık oldum🤣🤣 hangi gün gideceksin bizim demek ki aynı olacak seninle 🤭
Olsun ver rahatlasın doktor 😅 hoca haftaya dedi de ben gider miyim hemen bilemedim bi git bakalım sana hangi gün diyecek bana da söyle :))

Olsun ver rahatlasın doktor 😅 hoca haftaya dedi de ben gider miyim hemen bilemedim bi git bakalım sana hangi gün diyecek bana da söyle :))
Tamam canım haber veririm 😅😅 cok gec derse bende erkenden baskasin giderim diye düşünüyorum ya bari tek mi çift mi onu goreyimm😅 yani beta 3000 i geçince gozukuyormus bakalım yarin ki betama göre bakarız. 1500 civarında çıkana 2 gün sonra gel demişler gormus vajinal ultrason da😁

Tamam canım haber veririm 😅😅 cok gec derse bende erkenden baskasin giderim diye düşünüyorum ya bari tek mi çift mi onu goreyimm😅 yani beta 3000 i geçince gozukuyormus bakalım yarin ki betama göre bakarız. 1500 civarında çıkana 2 gün sonra gel demişler gormus vajinal ultrason da😁
Kızzz ne acelen var 😀 haftaya gel dedi ben biraz daha geç gitmeyi düşünüyorken sen erken mi gitmek istiyorsun 😀 bi bakalım ne bekliyor bizi inşllahh mutlulukla sağlıkla ilerleriz🙏🏻

Kızzz ne acelen var 😀 haftaya gel dedi ben biraz daha geç gitmeyi düşünüyorken sen erken mi gitmek istiyorsun 😀 bi bakalım ne bekliyor bizi inşllahh mutlulukla sağlıkla ilerleriz🙏🏻
Ayy ben cok merak ediyorum ya ilk randevumuz görüntülü düşünsene icim kıpır kipir🥰🥰 amin amin inşallah Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤️‍🩹

Ayy ben cok merak ediyorum ya ilk randevumuz görüntülü düşünsene icim kıpır kipir🥰🥰 amin amin inşallah Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤️‍🩹
Yaşarız inşllahhh en güzel en sorunsuz haliyle..🙏🏻 İlk çocuk değil mi? Benim bi kızım var 7 yaşında :)

Yaşarız inşllahhh en güzel en sorunsuz haliyle..🙏🏻 İlk çocuk değil mi? Benim bi kızım var 7 yaşında :)
Evet seneler sonra ilk çocuk ikinci transfer başka dondurulmuş yumurtam da kalmadı ilki de kimyasal olmuştu o yüzden böyle pır pır ediyorum🥲 Allah bağışlasın kizinizi massallah 🥰

Aminn inşallah kaçıncı günde test yaptn bende sanırım yarın 10 gün sabah ilk idrar test yapmayi düşünüyorum mutluluğunuz bize de umut oldu sağlıcakla ilerlesinler inşallah 🥰🥰
Merhabalar transferiniz hayırlı uğurlu olsun sonucu güzel olsun Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın. 5. Gün erken gebelikte var yok arası silik çizgi görmüştüm inşllahhh sabah sizde net çizgiyle öğrenirsinz😍🙏🏻

Back
X