Ohh cok sukur duymak istediğim cümle bu ama benimki hala kan peşinde biraz gıcık oldumParadisee
Çok şükür benim de bugün 561di hoca haftaya gel dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh cok sukur duymak istediğim cümle bu ama benimki hala kan peşinde biraz gıcık oldumParadisee
Çok şükür benim de bugün 561di hoca haftaya gel dedi![]()
Canım siyah beyaz yap atsana bunu orda net gözükürEki Görüntüle 3657019 Kızlar merhaba 5. Gün embriyosu sabah ilk idrar transfer+5 sizce silik çizgi var mı?
Canım çok şükür pozitif kanda teşekkür ediyorum yinedeCanım siyah beyaz yap atsana bunu orda net gözükür
Çok şükür sonradan gördüm evet gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahCanım çok şükür pozitif kanda teşekkür ediyorum yinede![]()
Olsun ver rahatlasın doktorOhh cok sukur duymak istediğim cümle bu ama benimki hala kan peşinde biraz gıcık oldumhangi gün gideceksin bizim demek ki aynı olacak seninle
![]()
Çok sağolun darısı tüm isteynlere inşaAllahÇok şükür sonradan gördüm evet gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah
Tamam canım haber veririmOlsun ver rahatlasın doktorhoca haftaya dedi de ben gider miyim hemen bilemedim bi git bakalım sana hangi gün diyecek bana da söyle :))
Kızzz ne acelen varTamam canım haber veririmcok gec derse bende erkenden baskasin giderim diye düşünüyorum ya bari tek mi çift mi onu goreyimm
yani beta 3000 i geçince gozukuyormus bakalım yarin ki betama göre bakarız. 1500 civarında çıkana 2 gün sonra gel demişler gormus vajinal ultrason da
![]()
Ayy ben cok merak ediyorum ya ilk randevumuz görüntülü düşünsene icim kıpır kipirKızzz ne acelen varhaftaya gel dedi ben biraz daha geç gitmeyi düşünüyorken sen erken mi gitmek istiyorsun
bi bakalım ne bekliyor bizi inşllahh mutlulukla sağlıkla ilerleriz
![]()
Yaşarız inşllahhh en güzel en sorunsuz haliyle..Ayy ben cok merak ediyorum ya ilk randevumuz görüntülü düşünsene icim kıpır kipiramin amin inşallah Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Evet seneler sonra ilk çocuk ikinci transfer başka dondurulmuş yumurtam da kalmadı ilki de kimyasal olmuştu o yüzden böyle pır pır ediyorumYaşarız inşllahhh en güzel en sorunsuz haliyle..İlk çocuk değil mi? Benim bi kızım var 7 yaşında :)
Aminn inşallah kaçıncı günde test yaptn bende sanırım yarın 10 gün sabah ilk idrar test yapmayi düşünüyorum mutluluğunuz bize de umut oldu sağlıcakla ilerlesinler inşallahÇok sağolun darısı tüm isteynlere inşaAllah![]()
İnşllahhh bu defa olucakkk Allahın izniyle dualarım seninleEvet seneler sonra ilk çocuk ikinci transfer başka dondurulmuş yumurtam da kalmadı ilki de kimyasal olmuştu o yüzden böyle pır pır ediyorumAllah bağışlasın kizinizi massallah
![]()
Merhabalar transferiniz hayırlı uğurlu olsun sonucu güzel olsun Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın. 5. Gün erken gebelikte var yok arası silik çizgi görmüştüm inşllahhh sabah sizde net çizgiyle öğrenirsinzAminn inşallah kaçıncı günde test yaptn bende sanırım yarın 10 gün sabah ilk idrar test yapmayi düşünüyorum mutluluğunuz bize de umut oldu sağlıcakla ilerlesinler inşallah![]()