• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim transferleri…😏

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün🙏🏻 3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün🙏🏻 3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi
Hayir hiç sorun degil hayırlı olsunn. Başlarda zaten az başlar sonra güzel yukselir🥰

Merhabalar çok çok aminnn🙏🏻 Canım hesapladım da 5 katı falan artmamış ki şöyle düşün 7. Gün kan verdiysen 9. Gün vermen gerekiyor bir gün fazladan olduğu için fazla çıkmış aslında nasıl anlatacağım ama şöyle düşün senin hcg altıncı günde artmış olabilir ikinci testin aslında sekizinci gün olur iki katına çıkar sen onun da verdığin için ikinci bir artış olmuş kısacası yedisinde verdim dokuzunda vermen gerekiyordu tam iki katı olabilmesi için anlatabildim mi bilemedim

Kızlar ya ben test yapmicam diye söz verdim ama sizi böyle görünce bana da bir gaz geliyor:) transfer gunu hariç 5. günüm bugün:)

Back
X