- 25 Kasım 2024
- 289
- 43
- 13
- 31
Sen bir daha yapacan mıBen sadece predictor early ile yapıyorum canim. Öncekini de oyle öğrenmiştim cok hassas çıkartıyor o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bir daha yapacan mıBen sadece predictor early ile yapıyorum canim. Öncekini de oyle öğrenmiştim cok hassas çıkartıyor o
Yarın yapacagim koyulaşmayi görmek icin insallahSen bir daha yapacan mı
inşllhYarın yapacagim koyulaşmayi görmek icin insallah
Acaba gidip kan mı yapsakYarın yapacagim koyulaşmayi görmek icin insallah
Ben yapamam ki kan verirken bayılıyorumAcaba gidip kan mı yapsak![]()
Yarın sabah tekrarlayacagim ben koyulaşma ümidi ileE hadi inşllaahh![]()
İnşşşş canımmm Rabbimm yardımcımız olsun sonuna kadar sağlıklı bir şekilde ilerlesin haber edersinnnYarın sabah tekrarlayacagim ben koyulaşma ümidi ile![]()
Merhabalar canım hayırlı olsun sonu güzel olsunKizlar merhaba bugün çok şükür transferim yapıldı Allah izniyle olur inşallah, bugün sıkışık olmak gerekli olduğunu ve bol bol su icmem gerektiğini söylediler bende öyle yaptım ama aşırı idrarım geldi transfer sırasında 3 kez lavaboya gittim ve sonrasında doktor transfer yaptı bitti ve sonrasında yine idrarım geldi ve sürgü verdiler ona yaptım doktor söyledi yapsın dedi sonra beni odaya aldılar orada tutamadım idrarımı kaçırdım ve 5 dk sonra birkaç kez lavaboya gittim orada yaptım çok kötü bir dururmdu yaptıkça geldi doktor bana sorun olmayacağını söyledi ve ağır kaldirmadigim sürece hareket edebilirim, yürüyüş yapabilirim,eğilip dogrula bilirim, merdiven inip çıkabilirim, ilişkiye girebilirsin kahve ve cay icebilirsin dedi. Böyle birşey yaşadım hem utandım, hem korktum birşey oldu diye![]()
Doktorumda bana aynısını söyledi idrar konusunda hiç bir sorun olmaz dedi yinede dikkat ediyorum.Digerleri içinde Sadece yürüyüş yaparım mecburen iğne için gider gelirimMerhabalar canım hayırlı olsun sonu güzel olsunÖncelikle idrar konusunda tedirgin olma bir çok hastane idrara kaldırıyor muhtemelen birşey olmuyordur. Benim ki de çok sıkışıktı transferden 20 dk sonra yaptım ama ördek koydular bi 10 dk snra tekrar geldi hasta bakıcı tekrar ördek bıraktı ve gitti zaten. Kuzenim benimleydi bir kaç kez de o bıraktı lavaboya bi 5/6 saat gitmedim ama dediğim gibi hemen ardından gidenler çok war olumsuz durum teşkil etseydi sanmıyorum müsade etsinler içini rahat tut. Devamında merdiven çıkmak kahve içmek fazla çay içmek iyi değil diye biliyorum ben günde 3/4 bardak içen biriydim transfer gününden bu yana hiç içmedim içmeyi de düşünmüyorum çay da kahvaltıda içiyorum bir iki kez de aksam çerezle birlikte içtim bir bardak. Eğilme kısmında ben henüz hiç eğilmedim bakan kuzenim yanımda sağolsun bu şekilde
![]()
Ben bugün transfer esnasında 1 iğne yaptırdim bu akşam başlayacağım göbekten iğne,kalcadan iğne ve fitilim varArkadaşlar transfer sonrası 6. günüm. Hangi iğneleri yapıyorsunuz? Ben çok zorlanıyorum (oksapar ve progestan yaptırıyorum hemşireye). İğne korkusu basıyor akşam olunca.
hayırlı uğurlu olsun inşallah. kendiniz mi yapacaksınız?Ben bugün transfer esnasında 1 iğne yaptırdim bu akşam başlayacağım göbekten iğne,kalcadan iğne ve fitilim var
Göbekten iğneyi ben yaparım acısını bilmiyorum ama deneyecegimhayırlı uğurlu olsun inşallah. kendiniz mi yapacaksınız?
Hic korkmayın igne acıtmıyor ilaç yakıyor sadece biraz o kadar. Benim igne fobim vardi oyle söyleyeyim. Bir de oncesinde buz ile soğutuyorum biraz bence iyi geliyor. Sonrasında da kolonyalı pamuk ile masaj yapın dağılsın guzelceGöbekten iğneyi ben yaparım acısını bilmiyorum ama deneyecegim
Teşekkür ederim denerim sonuç güzel olsun bu acilarda elbet geçerHic korkmayın igne acıtmıyor ilaç yakıyor sadece biraz o kadar. Benim igne fobim vardi oyle söyleyeyim. Bir de oncesinde buz ile soğutuyorum biraz bence iyi geliyor. Sonrasında da kolonyalı pamuk ile masaj yapın dağılsın guzelce
Rica ederim. İnanın bendehep kendime onu söylüyorum. Ama kan sulandirici iğneyeayni sekilde masaj yapmayın o cok morartmaya yatkın. Morarirsa endise etmeyinTeşekkür ederim denerim sonuç güzel olsun bu acilarda elbet geçer![]()
Aynı iğneleri kullanıyoruz canım ben progestanın göbekten olanına geçtim her iki iğneyi de evde göbeğime yapıyorum progestan kalçadan olan çok zordu öldürüyordu beni de.Arkadaşlar transfer sonrası 6. günüm. Hangi iğneleri yapıyorsunuz? Ben çok zorlanıyorum (oksapar ve progestan yaptırıyorum hemşireye). İğne korkusu basıyor akşam olunca.
Oksopar mı ne galiba iğnesi küçücük zaten hiç ağrıtmaz fakat boşaltınca yanma oluyor bir 5 dakika sonra geçiyor Rabbim emeğimizi boşa götürmesin inşallahBen bugün transfer esnasında 1 iğne yaptırdim bu akşam başlayacağım göbekten iğne,kalcadan iğne ve fitilim var