Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır çizgi göründüğü için çıkarma gereği duymadım aslında, sanki buraya yükleyince de bi tık çözünürlük gidiyor. Ayy evet haklısınz çok erkendi dayanamadımmHayalet gibi bir sey var gibi yok gibii ama erken test yapmışsınız bence. Şu ilk parçayı çıkartıp baktınız mi
Evet o şekilde çıktı canım bu sabah yaptım ilk idrarla, dün aksam bir saatlik idrarla yapmıştım onda hiç çıkmamıştı. İnşllah gün geçtikçe koyulaşır pazartesi yenileyeyim diyorum ilk idrar ile eğer varsa koyulaşacaktır. Erken olduğunu biliyorum lakin dayanamadımCizgi ilk 5 dakikadami cikti? Burdan gorunmuyo ama silik varsa ilk dakikalardan ola bilir ama yinede erken canim
InsAllah pozitiv olur canimEvet o şekilde çıktı canım bu sabah yaptım ilk idrarla, dün aksam bir saatlik idrarla yapmıştım onda hiç çıkmamıştı. İnşllah gün geçtikçe koyulaşır pazartesi yenileyeyim diyorum ilk idrar ile eğer varsa koyulaşacaktır. Erken olduğunu biliyorum lakin dayanamadım![]()
Aslında fotoğraf çözünürlüğü gidiyor birazcık, resime bakınca farkettim bende canlı hali gibi değilCizgi ilk 5 dakikadami cikti? Burdan gorunmuyo ama silik varsa ilk dakikalardan ola bilir ama yinede erken canim
Uzakdan bakinca gorunuyo silik cizgi gibiAslında fotoğraf çözünürlüğü gidiyor birazcık, resime bakınca farkettim bende canlı hali gibi değil
Ayyy inşllahhhh inşllahhh rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin çok zorlandığım bir süreç oldu Allahım merhamet etsin bizlereInsAllah pozitiv olur canimevet adam dayanamiyo anliyorum seni yine test yap koyulasiyorsa zaten var demekdir
![]()
Amin canim AminAyyy inşllahhhh inşllahhh rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin çok zorlandığım bir süreç oldu Allahım merhamet etsin bizlere![]()
AminnnnnAmin canim AminAllah olmayanlara nasib etsin insAllah
Valla haklısınız bende zor tutuyorum kendimi beklemek epey zor. Hemen bu sekilde çıktıysa vardir hayırlı olsun ben geçende böyle görmüştüm flash ile falan net goruyordum göz yanilsamasi zannettim önceYok hayır çizgi göründüğü için çıkarma gereği duymadım aslında, sanki buraya yükleyince de bi tık çözünürlük gidiyor. Ayy evet haklısınz çok erkendi dayanamadımm![]()
E buuu beennnValla haklısınız bende zor tutuyorum kendimi beklemek epey zor. Hemen bu sekilde çıktıysa vardir hayırlı olsun ben geçende böyle görmüştüm flash ile falan net goruyordum göz yanilsamasi zannettim önce![]()
Evet bu hayalet çizgiyi nerede görsem tanirimE buuu beennnevin her yerinde köşesinde baktım teste. Sizin ki kaçıncı gündü nasıl ilerledi peki?
Testte koyulaşma takip edin bence iki gün sonra bir daha yapın insallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunE buuu beennnevin her yerinde köşesinde baktım teste. Sizin ki kaçıncı gündü nasıl ilerledi peki?
Ayyy inşllahhh güzel sonuçlarımız olsunnnn hepimizin. 3.gün embriyosu için erken değil mi 6. Gün testi? Geç belli oluyor diyorlar bişey çıkmasa da tedirgin olma lütfen erken çnküü tamam mı canım?Evet bu hayalet çizgiyi nerede görsem tanirimbir de hayatımda gordugum ilk pozitifti inanamadim
3.gun embriyosuydu 8.gunde yapmistim maalesef kimyasal döndü
şimdi son embriyolari transfer yaptık bugün 5.gunum benimde yarin sabah yapayım diyorum bir umut
![]()
Hee yok bu seferkiler 5. Ve 6.gün o yüzden biraz daha cesurumAyyy inşllahhh güzel sonuçlarımız olsunnnn hepimizin. 3.gün embriyosu için erken değil mi 6. Gün testi? Geç belli oluyor diyorlar bişey çıkmasa da tedirgin olma lütfen erken çnküü tamam mı canım?
Hııımm iyi o zaman çıkma ihtimali var benim gbi silik olarak belki de dha belirgin kim bilir?:) inş güzel bi sonuç olur bizi de haberdar edersinnHee yok bu seferkiler 5. Ve 6.gün o yüzden biraz daha cesurum![]()
Hııımm iyi o zaman çıkma ihtimali var benim gbi silik olarak belki de dha belirgin kim bilir?:) inş güzel bi sonuç olur bizi de haberdar edersinn
Çok şükür Rabbim tamamına erdirsin inşllah