- 25 Kasım 2024
- 289
- 43
- 13
- 31
Sizin kçnvı gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kçnvı gün
Transfer+7 bugünSizin kçnvı gün
Bende yaptım bugün 6 günümGünaydın canımm bu sabahın testii![]()
İnşllaah pozitif olurBende yaptım bugün 6 günüm
İnşallahİnşllaah pozitiftir?
Resimden anlayamadım öyle birşey ki buraya yüklence çöznürlük gidiyor sen görüyor musun silik çizgi wsBenimkide böyle sizce varmı
Uzaktan baknca incecik bişey var gibi inşllahh güzel haberler alırız. Transfer dahil 6. Gün mü? Kaçında transfer oldunBenimkide böyle sizce varmı
7 transfer oldumUzaktan baknca incecik bişey var gibi inşllahh güzel haberler alırız. Transfer dahil 6. Gün mü? Kaçında transfer oldun
Siz hangi marka yapınızUzaktan baknca incecik bişey var gibi inşllahh güzel haberler alırız. Transfer dahil 6. Gün mü? Kaçında transfer oldun
Gunaydin canimm ee hayırlı olsunnGünaydın canım bu sabah ki teste bakar mısın![]()
Canım bu test hangi marka ?Siz hangi marka yapınız
Ay inşllahhhhh canımmGunaydin canimm ee hayırlı olsunnbizim bebisler beraber bu çizgi benimki ile ayniii
![]()
İlk paylaştığım vula life bugün ki freely markaSiz hangi marka yapınız
Canım bu test hangi marka ?
Days doctorCanım bu test hangi marka ?
İnan bilmiyorum hiç denemedim o markayı, inşllahhh güzel sonuç olur hepimz için rabbim tüm isteyenlere merhamet etsinDays doctor
İnşallhİnan bilmiyorum hiç denemedim o markayı, inşllahhh güzel sonuç olur hepimz için rabbim tüm isteyenlere merhamet etsin![]()
Ben sadece predictor early ile yapıyorum canim. Öncekini de oyle öğrenmiştim cok hassas çıkartıyor oDays doctor
Netten satın aldım gelsin ypcmBen sadece predictor early ile yapıyorum canim. Öncekini de oyle öğrenmiştim cok hassas çıkartıyor o