• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar bende 2 ay önce serophene ve ovitrelle catlatma ignesi olmustum 2 yumurtam gelişmişti 12. günde 22mm olmuslardı. 13. gün igne vuruldum ama tutmadı. hatta yumurtalaımdan biri catlamıs digeri çatlamamıstı içimde kalmıştı şimdi bu ay tekrar denicez ama yine catlamazsa diye korkuyorum kızlar cnkü gecen ay igne olamama ragmen çatlamadı

mrb kızlar bende 2 ay önce serophene ve ovitrelle catlatma ignesi olmustum 2 yumurtam gelişmişti 12. günde 22mm olmuslardı. 13. gün igne vuruldum ama tutmadı. hatta yumurtalaımdan biri catlamıs digeri çatlamamıstı içimde kalmıştı şimdi bu ay tekrar denicez ama yine catlamazsa diye korkuyorum kızlar cnkü gecen ay igne olamama ragmen çatlamadı
O olabiliyor cnm bnm ilk aşılamamda oldu biri çatlamadı ama 2.de çatladı ama 2 de de olmadı zaten yani endişelenme inşallah herşey güzel olur

cnm bende bu ay aşılama olmak istiyorum doktorumla konuscam aslında direk tüp mü yaptırsam diorum cnkü aşılama için yüzde 20 dedi doktorum yani gebelik için de zaten her ay %20-25 deniyor... acaba aşılama denenmeli mi yoksa tüp mü yaptırmalı ben artık beklemek istemiyorum kızlar yardım edin

cnm bende bu ay aşılama olmak istiyorum doktorumla konuscam aslında direk tüp mü yaptırsam diorum cnkü aşılama için yüzde 20 dedi doktorum yani gebelik için de zaten her ay %20-25 deniyor... acaba aşılama denenmeli mi yoksa tüp mü yaptırmalı ben artık beklemek istemiyorum kızlar yardım edin
Özelde yaptıyorsan durumunda varsa bncede direk tüp bebek yaptır bn devlette yaptırdığım için süreçleri bekliyorum 2 aşılama da negatif o kadar hormon yükleniyor birde stresi var bu işin o yüzden II düşün cnm

arkadaşlar merhaba.kaç aydır sizleri okuyorum,takip ediyorum ama üye olmamıştım.yeni üye oldum,ben de artık yaşadıklarımı yazmaya karar verdim,belki merak edilenlere cevap verebilirim.

ılk odulunuz geldı yazdı,o ne demek? sayfayı tam çözemedım daha.yardımcı olursanız sevınırım

benım hayatımın donum noktası 8 mayıs 2015.10 aydır kendımız cocuk denedıgımız halde olmadıgı ıcın doktora gıttık.doktor fsh ıstedı. sonuc 14,73. zaman kaybetmeden tüp bebek yaptır dedi.basımızdan kaynar sular dokuldu,esım de ben de sok olduk. bız olur merak etmeyın,bekleyın dıyecek dıye beklerken,kadın bize pat diye erken menopoz olabılır,tüp bebek dedi. işte o gun basladı fsh,amh,tüp bebek,asılama vs. hakkında ogrendıklerımız. uzman olduk resmen.

İyi aksamlar arkadaslar.2yildir korunmuyoruz ama cocuk sahibi olamiyoruz 4 tane doktora gittik tum testler yapildi hersey normal rahim filmi temiz esimin test sonuclari temiz en son cumartesi bursada osman develiogluna gittim o da guzel seyler soledi bi sikinti yok aşilama yapalim dedi ama anestezi yapmiyo doktorum cok sinirliyim anestesisiz o islemi yaptiramiyacagimi biliyorum bursada bana yardimci olacak birini önerirmisiniz varmi asilama yaptiran yardim ederseniz sevinirin psikolojim altüst oldu

ben de bursada yasıyorum canım ama ben asılmamaı cerrahpaşada yaptırdım ılkını

2. sini de persembe veya cuma yaptıracagım. asılamada anesteszı olmuyor bıldıgım kadarıyla.

Back
X