Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar ☺️ Bugun adette 9. iğnede 6.günüm doktrm iki tane 13milimlik yumurta oluştğnu söyledi .çarşmba da çatltma iğnesi , iyi mi sizce
Slm canım, benim de ilk aşılamam olacak bu ay. iğnede 6. günümdeyim bugün dr gidicem bakalım ne diycecek. purogen kullanıyorum 75 ml ama beni baya gergin yaptı nerdeyse eşimle hergün kavga ediyoruz bi de mide bulantısı yaptı ne gıcık işler bunlar sonu hayır olsun bari:)

Slm canım, benim de ilk aşılamam olacak bu ay. iğnede 6. günümdeyim bugün dr gidicem bakalım ne diycecek. purogen kullanıyorum 75 ml ama beni baya gergin yaptı nerdeyse eşimle hergün kavga ediyoruz bi de mide bulantısı yaptı ne gıcık işler bunlar sonu hayır olsun bari:)
Benimde ilk aşılama olacak hayırlısıyla 50 lik puregon kullanıyorum bendede ilk günlerde başağrısı yaptı birazcık o kadar. Bakalm senin yumurtalarda nasıl bi etkisi olcak drdan sonra haberlerini bekliyorum hayır olsun ☺️

Benm de bayram nedeniyle ertelendi ekimde aşılama yaptrcam inşallah tutar daha önce bir kez yaptrmştm sonuç negatf olmuştu şuan da diyetteym kilo veriyorum 15 kilo verdm pko hastasıym inşallah bu sefer olur

Benm de bayram nedeniyle ertelendi ekimde aşılama yaptrcam inşallah tutar daha önce bir kez yaptrmştm sonuç negatf olmuştu şuan da diyetteym kilo veriyorum 15 kilo verdm pko hastasıym inşallah bu sefer olur

Benimde ilk aşılama olacak hayırlısıyla 50 lik puregon kullanıyorum bendede ilk günlerde başağrısı yaptı birazcık o kadar. Bakalm senin yumurtalarda nasıl bi etkisi olcak drdan sonra haberlerini bekliyorum hayır olsun ☺️
Tekrar merhaba;) Dr dan geldim simdi. Iki yumurtam olmus biri 14 digeri 13 ml. Carsamba tekrar kontrol. Cuma ya da c.tesi asilama;) ilk asilama tutmuyo genelde diyolar ama bakalim kismet meselesi;)

Tekrar merhaba:KK66: Dr dan geldim simdi. Iki yumurtam olmus biri 14 digeri 13 ml. Carsamba tekrar kontrol. Cuma ya da c.tesi asilama:KK66: ilk asilama tutmuyo genelde diyolar ama bakalim kismet meselesi:KK66:

hadi gözün aydın seninkilerde büyümüşler benmde çarşamba çatlatma iğnesi cuma da aşılama olacak bi aksilik olmazsa... aynı günlerde yani...
yine bu sayfadan aynı doktra gittiğim biriyle yazıştım. onunda ilk denemesi ve tutmuştu , demem o ki olacağı varsa olabiliyo kader diyorum ben :)

Merhaba arkadaşlar bnde 3. Aşılama için bugün start verdim ilaçlara başladım allahım inşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür

Merhaba arkadaslar. Bizim de iki yildir bebis olmuyor. Esimde hareketlilik problemi var vitamin takviyesi yapıyoruz. Bugun adet oldum carsamba günü gidip asilama icin tedaviye başlicaz kismetse. Tabi eşimin degerleri iyi çıkarsa. .Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin insallah da gobüslerimiz dolsun bir an once :) ilk asilama olacak cok umutsuzum ama bakalim artik

Merhaba arkadaslar. Bizim de iki yildir bebis olmuyor. Esimde hareketlilik problemi var vitamin takviyesi yapıyoruz. Bugun adet oldum carsamba günü gidip asilama icin tedaviye başlicaz kismetse. Tabi eşimin degerleri iyi çıkarsa. .Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin insallah da gobüslerimiz dolsun bir an once :) ilk asilama olacak cok umutsuzum ama bakalim artik
esinizin sprem degerlrni yazarmisinz sakincasi yoksa axaba diyorm bizde sorun varda solemiyolr mi kafama takiliyor olcut nedir

esinizin sprem degerlrni yazarmisinz sakincasi yoksa axaba diyorm bizde sorun varda solemiyolr mi kafama takiliyor olcut nedir

Canim su an test yanımda degil aklimda olanlari yaziyorum..ileri hareketlilik % 0
Yavas dogrusal hareketli % 10
Toplam sperm 175 milyon
Hareketsiz sperm % 60
Yerinde hareketli % 40

Sorun olsa niye demesinler ki canım.sizdeki problem ne peki ne dedi doktor. Ileri hareketliligin yuksek olmasi lazim. Ama bizimki sıfır. Yarin kac cikacak bakalim.

Kızlar herkese meraba bende bu ay aşılama yaptircam geven ay hsg çekildi tüpler açıktı ama olmadı bu ay eşimin tahlilleri ne doktor fena diil dedi ama aşılama yapalım dedi baştan klomen demişti ama tahlili görünce gonal f verdi ilaçları alıp gel nasıl kullancanikullancani gösterelim dedi ilk defa olcak hiç bisi bilmiyorum yardımcı okur musunuz bundan sonraki aşama ne

Kızlar herkese meraba bende bu ay aşılama yaptircam geven ay hsg çekildi tüpler açıktı ama olmadı bu ay eşimin tahlilleri ne doktor fena diil dedi ama aşılama yapalım dedi baştan klomen demişti ama tahlili görünce gonal f verdi ilaçları alıp gel nasıl kullancanikullancani gösterelim dedi ilk defa olcak hiç bisi bilmiyorum yardımcı okur musunuz bundan sonraki aşama ne
aslında yumurtalarının gelişimine bağlı bn 5 gün ilaç kullanıyorum yeterli oluyor 8. gün kontrol ve çatlatma iğnesi 10. günde aşılama oluyorum

Insallah canim Allah razi olsun.hic ara vermedi doktr hemen ikinci asilamaya gecti.sende mi ayni dozda kullaniyorsun.benim ilk adilamada yumurtalar gec cvp verdi 15gun kullanmistim igneyi
yok bnm bu 3. olacak inş ilkinde 5 gün klomen kullandım 2. de 3 gün klomen 2 gün gonal f kullandım bnm yumurtalar hemen cvp veriyor oyüzden bu da aynı şekilde 3 gün ilaç 2 gün iğne dedi

Ayrıca inşallah bu sefer erken cevap verir yumurtalarında çok fazla hormon almazsın ne zaman kontrole çağırdı

Back
X