Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar merhaba aranizda ceinone jel kullanan var mi? Ben ilk defa kullaniyorum onceden progesteron hapini vajinal yoldan kullandigimda yine memede hassasiyet yapiyordu ama simdi inanilmaz.bir agri var sanirim jelin miktari biraz fazla. Bir de vajina florasini bozdu hafif koku geliyor surekli nemli tuttugundan gicik oldum;(

Yok canın ben progestan kullanıyorum ilk beş gün ağızdan sonraki on gün de vajinadan dedi doktorum bugün dorduncu günüm ama adet ağrısı gibi agrim var sanki foş diye patkicakmis gibi okuyo ayağa kalktigimda ama ara ara belirti için çok erken biliyorum ama canım sıkıyor bu durum sanki adet olacakmisin gibi hissediyorum bu normalmi
Kizlar merhaba aranizda ceinone jel kullanan var mi? Ben ilk defa kullaniyorum onceden progesteron hapini vajinal yoldan kullandigimda yine memede hassasiyet yapiyordu ama simdi inanilmaz.bir agri var sanirim jelin miktari biraz fazla. Bir de vajina florasini bozdu hafif koku geliyor surekli nemli tuttugundan gicik oldum;(

Yok canın ben progestan kullanıyorum ilk beş gün ağızdan sonraki on gün de vajinadan dedi doktorum bugün dorduncu günüm ama adet ağrısı gibi agrim var sanki foş diye patkicakmis gibi okuyo ayağa kalktigimda ama ara ara belirti için çok erken biliyorum ama canım sıkıyor bu durum sanki adet olacakmisin gibi hissediyorum bu normalmi
Adet agrisi icin gercekten de cok erken canim progestandandir bosa kafaya takma derim.

mrb canım ben kullanıyorum crinone%8 jel ben bugün 5. yi sıktım, benimde gögüslerimde hassasiyet var ama öyle çok fazla deil dayanılmayacak kadar, ben koku hissetmiyorum her wc ye girdigimde yıkayıp iyice kuruluyorum peçeteyle,sonrada peçeten uzunca yırtıp katlayıp koyuyorum arama, sende öyle yap istersen canım nemli kalmadıgı için iyi oluyor :KK66:

anladım canım, benim
2 defa yumurtalarım tam istenen boyuta gelemeden kayboldular, benden yumurta çatlayınca çatlayınca gelen akıntıdan geldi, dedim benim yumurtalar gitti heralde, bi kaç gün sonra bakıldıgında onlar yoktu peşinden gelen küçükler var onları büyütelim dedi doktorum tekrar ultrasona gittim onlarda yoktu en sonunda 1 tane büyüttük onunla aşılama yapıldı ama aşılama yapılırken bazıları ultrasonla üstten bakıyormuş hiç bakılmadan yapıldı duruyormuydu yoksa odamı gitti bilmiyorum onun için kafam çok karışık canım hakkımızda hayırlısı olsun :110:

canım sen yumurtalık rezervine baktırdınmı eger düşük çıkarsa 3 yıl bekletmeden yapıyorlar, bizde 2.senemizdeyiz yumurtalık rezervim az çıktıgı için beklemiycez dedi doktorum , aşılaman tutmazsa hemen tüp bebek yapalım dedi, normalde 2016 nın 8. ayından sonra yapılması lazım, aklında bulunsun yaptırmadıysan sende yaptır :KK66:
aaa bilmiyordum çok teşekkür ederim söylediğin için inşallah bu seferki aşılamalarımız tutar ama tutmazsa doktora söylerim de sanırım bnm ii çıkar :) bnde bu şans varken senin düşük mü çıktı ki

cadiprensesss cadiprensesss cnm ya şimdi biraz araştırdım ve tahlillerime baktım sanırım normal bana yapmışlar o testleri TSH:2.81
FSH:5.25 LH:3.12 ESTRADİOL:31.84 böyle sonuçlar

mrb canım ben kullanıyorum crinone%8 jel ben bugün 5. yi sıktım, benimde gögüslerimde hassasiyet var ama öyle çok fazla deil dayanılmayacak kadar, ben koku hissetmiyorum her wc ye girdigimde yıkayıp iyice kuruluyorum peçeteyle,sonrada peçeten uzunca yırtıp katlayıp koyuyorum arama, sende öyle yap istersen canım nemli kalmadıgı için iyi oluyor :KK66:

Aslinda bende pecete koyuyorum ama zatennbenim floram masallah denize.girip ciksam.bile bozulur. Islak mayoyla 1 dakika bile duramam ben ozendikce illa bi ariza vericek. Simdi kullandigim bir fitil var aninda kesiyor. Benim.9 uncu gunum asilamadan sonra adet oncesi gele beyaz kokusuz su gibi akintidan gelmeye basladi hep de bu.zamanlarda.gelir keyfim.kacti pufff;(

aaa bilmiyordum çok teşekkür ederim söylediğin için inşallah bu seferki aşılamalarımız tutar ama tutmazsa doktora söylerim de sanırım bnm ii çıkar :) bnde bu şans varken senin düşük mü çıktı ki
AMH hormonuna bakılıyor canım yumurtalık rezervi için, evet benim düşük çıktı onun için aşılama tutmazsa hemen tüp bebege geçelim dedi doktorum, bugün yumurtamın oldugu tarafda bi hareketlilik var hayırdır inşallah :) inşallah tutar bebeklerimiz canım ya :anneadayı:
Aslinda bende pecete koyuyorum ama zatennbenim floram masallah denize.girip ciksam.bile bozulur. Islak mayoyla 1 dakika bile duramam ben ozendikce illa bi ariza vericek. Simdi kullandigim bir fitil var aninda kesiyor. Benim.9 uncu gunum asilamadan sonra adet oncesi gele beyaz kokusuz su gibi akintidan gelmeye basladi hep de bu.zamanlarda.gelir keyfim.kacti pufff;(
iyi düşün iyi olsun canım az kalmış endişelenme inşallah bebişlerimiz bizimledir :anneadayı:

kızlar aşılama için hapla mı yoksa iğneyle mi yumurta geliştirildi bende başlıcam aşılamaya da sizce hap mı iğne mi

Benimkinde iğneyi gonalf çatlatma da ovitrelle kullandım kendim yaptım 36 saat sonra aşılama oldu ama o esnada ultrason la bakmadı o yüzden bilmiyorum kaç milimdiler en son 16 17 idi asılmadan sonraki beşinci günün bugün progestan kullanıyorum agizda n ilk beş gün yarından itibaren vajinal olarak kullanicam heyecan dorukta vakit de geçmiyor çok zormus beklemek sen ne durumdasin
kızlar aşılama için hapla mı yoksa iğneyle mi yumurta geliştirildi bende başlıcam aşılamaya da sizce hap mı iğne mi

kaç yumurta gelişti cnm kaç mm oldular
2 tanesi 18 ve 16 idi bir tane 13,5 vardı sonra çatlatma iğnesi vuruldum. kaç olduklarını bilmiyorum canım. beklemek ister istemez hayal kırıklığına uğrama duygumu tetikliyor. herhangi bir belirtim de yok zaten. her seferinde diyorum ama eşime laf anlatamıyorum yüzde 80 tutmayacak bir işe girip neden bu sıkıntıları çekiyoruz diye ama bakalım belli olmaz tabi hayırlısı

kızlar 2. aşılamamı bugün oldum. bu sefer aşılamA anında acıma hissettim. halada rahimde baskı var. idrarım var ama az az yapabiliyorum. umarım idrar yapamama problemi yaşamam. tatile çıkıyorumda başka ülkede hastane korkum olur :s

kızlar 2. aşılamamı bugün oldum. bu sefer aşılamA anında acıma hissettim. halada rahimde baskı var. idrarım var ama az az yapabiliyorum. umarım idrar yapamama problemi yaşamam. tatile çıkıyorumda başka ülkede hastane korkum olur :s
Hayırlı olsun canim inşallah tutunur bebisin.benimde 2.aşilamam bende ilkinde pek bisi hissetmemistim 2.sinde biraz daha acidi canim. Ama 1gunluk biseydir yarına geçer inşallah.

Hayirli olsun cnm benimde asilamam yapildi bugun.canim yandi eve geldigimd kanamam oldu.bide 10dk yattim kalabalik diye yatirmadilar cok sinir oldum...kalkarken bile islandim camasirim islakti geri geldi bile...3gun ust uste iliski dedi.baska ilac falan da vermedi

Hayirli olsun cnm benimde asilamam yapildi bugun.canim yandi eve geldigimd kanamam oldu.bide 10dk yattim kalabalik diye yatirmadilar cok sinir oldum...kalkarken bile islandim camasirim islakti geri geldi bile...3gun ust uste iliski dedi.baska ilac falan da vermedi
Çok az yatirmislar doktorum bana en az yarım saat yat demisti 2sindede yattim, geri gelmesi normal canim benimde öyle oldu.bozma moralini olur tutunur bebisin inşallah.stres yapmaman lazım canim

Bosa kafani takma canim. Dr bana spermleri rahmin icine veriyoruz ve biz enjeksiyonu cikardigimizda geri akmasi mumkun degil dedi. Gelen sjvi da basta rahmi yikiyorlar islemden once odur cunku islem sirasinda bana soyledi. Y.disinda yatirmiyorlamis genelde isteyen olursa 10 dakika dinlensin diye yatiriyorlarmis bosa uzuldugunle kalirsin. Insallah tutunur hepimizinki;)

İnşallah hepimizin aşılaması tutar kızlar şimdi en zoru beklemek Allahım nolur hepimize yardım et hepimizin tutsun çifter çifter bebkler ver Allahım nolur benim beşinci gün bitti ama bi an olsun aklımdan çıkmıyor ne yapacağını şaşırdım bakır de geçmiyor dua adelim birbirimize kızlar

Back
X