- 7 Ağustos 2015
- 411
- 107
- 23
cnm ne güzel yazmışsın sebebime sarıldım diye evet bnde öyle sabırla bekliyorum ama bu bekleyişte de araştırma yapıyorum neresi hangi dr hangi işlem diye. şimdi adeti bekliyorum inş gübgünümde olurumda buraya igneme başladım diye bnde yazarım cnm.. benim dr cok yogun bi dr akşam 11 e kadar hasta bakıyor cok ii old için hastası cok fazla o yüzden detaylı ilgilenmeye vakit bulamıyor gittigimizde en az 3 saat bekliyoruz mesela o kdr yogun... aşılama içinde böyle bekletirse diye korkuyorum sonucta zaman aşılamada cok önemli bugün fiyatında 300 old ögrendim.... birde memorial da cok metedilen bi tüp bebek uzmanı var ondan da ben randrvu alayım bi görüşeyim bu ay bi karar vereyim diorum. malum memorial da hersey cok iii ama fiyata 850 artı 200 muayene parası dedi arada fark da cok aşılama fiyatları olarak naopcam düşünüyorum şimdiyok canı m öyle düşünme senin zaten büyük bir rahatsızlığın ykmuş umarım hemen olur hiç stres yaşamazsın...evet iyi doktor çok önemli gerçekten şimdiki doktoruma güveniyorum inşallah güvenim boşa çıkmaz...evet aşılamada fazla şans yok diyorlar, benim doktorum da bana sana 1 kez aşılama yapıcam daha fazlasıyla vakit kaybetmeyelim dedi, ben de eğer şansım düşükse hiç yapmayalım direk tüp bebeğe geçelim dedim ama doktorum şans düşük diye birşey söyleyemem bir kere deneyip cevap verip vermediğini görelim dedi...ben dün ilk iğnemi yaptım canım artık doktor ne derse onu yapıyorum sebebime sarıldım, Allah a bıraktım inşallah herşey güzel olur...eşim de çok istiyor o da senin gibi 84 doğumlu, umarım sağlıklı sıhhatlı guzel bi bebebğimiz olur, isteyen herkesin ve benim