Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 yıllık evliyim. 1,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz. bütün kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum. ilk aşılamamda ve 2. aşılamada 2 tane yumurta geldi. umarım bu sefer tutar. sizin ilk aşılamamı olacak
devlet hastanesinde aşılama yaptırmanın şartları neler canım bende düşünüyorumda tüp bebek gibi şartı surtu var mı he bide ne kadarlık bi ödeme oluyor

devlet hastanesinde aşılama yaptırmanın şartları neler canım bende düşünüyorumda tüp bebek gibi şartı surtu var mı he bide ne kadarlık bi ödeme oluyor
Ben üniversite hastanesinde yaptrdim sadece ilaçlara biraz ücret verdim canım bide bn profa yaptrdim 122 ona ücret yatrdim bide nüfus kayıt örneği istediler okdr başka bsy yapmadık

Ben üniversite hastanesinde yaptrdim sadece ilaçlara biraz ücret verdim canım bide bn profa yaptrdim 122 ona ücret yatrdim bide nüfus kayıt örneği istediler okdr başka bsy yapmadık
ben devlet hastanesine gidiyorum olur olur zamanla tatile gidin stres yapmayın deyip göndriyolar aşılamaya hiç yanaşmıyo doktorlar bilemedimki dertleri ne özelde 2000 lira tutuyo aşılama doktorlar aşılama yapmak lazım diyo of ya

ben devlet hastanesine gidiyorum olur olur zamanla tatile gidin stres yapmayın deyip göndriyolar aşılamaya hiç yanaşmıyo doktorlar bilemedimki dertleri ne özelde 2000 lira tutuyo aşılama doktorlar aşılama yapmak lazım diyo of ya
Canım ozamn üniversite hastanesine gidin sizde yokmu bulunduğun yerde

Ben ilkinide özelde yaptrdim 500 fln tuttu
var canım ama en son gittiğimiz ürolog eşime olur acele etmeyin yaşınız küçük sürekli doktorlara gitmeyin falan filan dedi eşimin de tam aradığı iş zaten benim zorumla gidiyodu doktora doktor ocağa kadar rahat bırakın sonra aşılama düşünürsünüz dediği için mecburan ocak ayını bekliyoruz ....

var canım ama en son gittiğimiz ürolog eşime olur acele etmeyin yaşınız küçük sürekli doktorlara gitmeyin falan filan dedi eşimin de tam aradığı iş zaten benim zorumla gidiyodu doktora doktor ocağa kadar rahat bırakın sonra aşılama düşünürsünüz dediği için mecburan ocak ayını bekliyoruz ....
Peki hiç bi sorun yok mu ondan diyorlardı belki kaç yıllık evlisinz

Aynen canın :KK66: isim yabancı gelmiyor diyorum senin kaçıncı asilamam kav yıllık evlisin
Canim ben 2 buçuk yıldır evliyim ilk aşılamam doğal yollardan denedik ama olmadı..çikolata kıstim var benim büyük bir engel teşkil ediyor malesef..senin kaçıncı asilaman ne zamandır istiyorsun

Canim ben 2 buçuk yıldır evliyim ilk aşılamam doğal yollardan denedik ama olmadı..çikolata kıstim var benim büyük bir engel teşkil ediyor malesef..senin kaçıncı asilaman ne zamandır istiyorsun
Bende 1 buçuk yılın bitti bendede pko var esimdede sayıda harekette azlık var ikinci asilamam benim

Peki hiç bi sorun yok mu ondan diyorlardı belki kaç yıllık evlisinz[/QUOTE
sorun olmaz olurmu ya doktorlar mı bi garip ben mi abartıyorum bilmiyorum ama 71 miyon spermin %10 u hızlı hareketli morfoloji de 10 2 bucuk yıldır evliyiz 2 seneye yakın korunmuyoruz ...devletteki doktorlara göre hiç bi ssorunumuz yok olur bi sene içinde olmazsa 5 sene içinde olurmuş ....özeldekilerde aşılama yapmamız lazım dediler en son özelde bir ürolog iste ocağa kadar bekleyelim dedi onu bekliyoruz

Bence sayı morfoloji çok iyi bizim onlar çok düşük sadece hareket biraz az sizde başka.sorun yoksa doğal.kurler deneyin bence

İkinci aşılamada şans daha yüksek canım inşallah tutar seninki de...
Gercektenmi canm bunu duymamistim inşallah tutar ;) isteyen herkesin bu sefer doktorum ve tedavi yolları farklıydı diğerine gore birazda ondan unutluyum.bnm bide erken ovulasyon varmış bu sefer onun içinde ilaç verdi ondan da umitliyim biraz bakalım kismet

Bence sayı morfoloji çok iyi bizim onlar çok düşük sadece hareket biraz az sizde başka.sorun yoksa doğal.kurler deneyin bence
keçiboynuzu cakşır havuç suyu denedik ama maalesef nasip olmadı allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize

Ne zaman yapcaksın test:KK36:
aslında perşembe düşünüyorum da belki dayanamaz yarında yaptırabilirim:KK45:
O zaman yakinda belli olur senin inşallah hepimiz güzel sonuçlar aliriz
inşallah canım rabbim isteyen herkese versin :KK36:
Cnm sen niye tets yaptirmadin doktorun nezamn yap dedi bana 12. 13. Gün yap dedi
cnm doktorum bana jel kullan dedi içinden 15 tane çıkıyo bittigi günün ertesi günü kanda baktır dedi yarın bitiyo jelim peeşembede yaptırmam lazım ama korkuyorum negatif çıkmasından onun içinde bekledim bu kadar belki adet olurum diye ama olmadım da bakalım belki yarın yaptırabilirim :110:

Back
X