ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

SibelSerdar

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
36
1
286
35
İstanbul
:nazar::emir_bebek: umutsuzluğa düştüğüm anda geldin cnm yavrum seni sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum rabbimin izni ile allahım her isteyene yaşatsın bu duyguyuu 4 sene sonra mucize gibi geldin hoşgeldin...

Son düzenleme:
Ooo 4 sene sonra maşallah:))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

Ekim annesi olacağım bende :) bebegin burcu akrep olacak sanirim. Akrep bebekleri nasil oluyoki acaba?

Merhaba kizlar bende 2.5 yil sonra aldim mujdemi 7.haftadayiz keseyi gorduk bebisi gormedik ve kalp atisini henuz duymadik sizler duydunuz mu kacinci haftada duydunuz paylasir misiniz

Merhaba kizlar bende 2.5 yil sonra aldim mujdemi 7.haftadayiz keseyi gorduk bebisi gormedik ve kalp atisini henuz duymadik sizler duydunuz mu kacinci haftada duydunuz paylasir misiniz

Kesede bebeği 8. Haftada gördüm ben nabzini da aynı gün dinledim. Rahme bile 5. Haftada yerleşti. Endiselenme sen ben keseyi gorene kadar korkudan ölüyodum dış gebelik diye

Ben 6. Haftada bebeğide gördüm kalbide duydum. Bazi bebekler geç gosterirmis kendini. Inşallah saglikli olur

Selam. Benimde ekim ortasina denk gelicek sanirim.Tabi erken alirlarsa ekim basi:)

Back
X