Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))
ekimde dogum yapmak icin ne zaman calisma yapmaliyiz? 25- 26 aralik gibi adet olacaim. iki haftada bir adet oluyorum. adet sonrasinda denemmiz ekim icin erken midir?
ekim anneleri merhaba,
2015 ekimde dogum yapmak icin ne zaman calisma yapmaliyiz? en son adet tarihiniz neydi sizin? bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim. 1 cocugum var. nasipse simdi ikincisini istiyoruz ins.
ben de ekimde dogum yapmak istiyorum nasipse. en son adet tarihin ne zamandi? ayrica iki haftada bir adet olan birisiyim. bu ayki 27 aralik gibi olacak. nasip yapmaliyim? yardimci olursaniz cok sevinirim.
merhaba, ben de ekimde dogum yapmak istiyorum nasipse. ne zaman calisma yapmaliyiz? en son adet tarihin ne zamandi? iki haftada bir adet oluyorum ayrica. bu konuda bilgilerini paylasirsan cok sevinirim. simdiden tesekkürler
QUOTE="elifzehra03, post: 38421584, member: 646488"]ekim anneleri merhaba,
2015 ekimde dogum yapmak icin ne zaman calisma yapmaliyiz? en son adet tarihiniz neydi sizin? bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim. 1 cocugum var. nasipse simdi ikincisini istiyoruz ins.[/QUOTE]
Canım ocakta hamile kalman gerekyo hemen kalr mısın bilmyorum ama bu ay bşlayn bence eger kalrsan yine ekime yakn dogum yaparsn