Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru bana da adet öncesi belirti saçma geliyor daha bebiş yok biz belirti arıyoruz allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah ne diyim ben aslında evlenir evlenmez tek korunmasız ilişki de hamile kalırım sanıyordum adetlerim düzenli falan bi sıkıntı Yok sanırdım şimdi böyle olmayınca insan hiç olmayacak düşüncesine varıyor elde olmadan inş olucak ben biliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun![]()
Öyle yapıcam dediğin gibi iyi dileklerin için çok sağol sağlıcakla bebeğine kavuş inşallah sendeÜmidini kaybetme bide rahat ol takma ne verirsen kabulum de benimde adet belirtilerim vardi ama şükür ki geldi meleğim inşallah herşey yolundadır
Üzülme canım aynı duygular yaşıyoruz sıkıntı ediyoruz belki ondandır herkes Diyo ya bırakın oluruna aslında bak yeminle ay içinde aklıma dahi gelmiyor çok afedersiniz öyle bi gün üst üste iki ilişki olur sonra üç gün olmaz öyle dikkat edeyim yok yumurtlama bugündü dediğim de olmuyo ama oluruna bırakıp mucize bekliyorum bende Allah hayırlısını versin hepimizi kasım artık bizi sevindir inşallahBenim de ekim yalan oldu,senin de dediğin gibi ben de korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım sanıyordum ama olmadı eylül ekim ikiside pas geçildi,rabbim herkese hayırlı zamanda nasip etsin.hala bat 2 gün var ama dayanamadım üç gün önce test yaptım.üzüldüm tabi ama zamanı şimdi değilmiş demekki![]()
Tabi ki kesinlikle öyle rabbim sağlıklı nasip etsin zamanı vakti gelince adet olmak da iyi ya bakmayın bi de onun stresini yaşıyoruz olmayınca çok şükür öyle bir derdim olmadı bi iki gün önce gelir hep ama olsun ya siz özel bişey yaptınız mı ya da kaç au beklediniz öğrenebilir miyim acabaNe verirsen derken adette olsam hamile de olsam benim için hayırlısı olsun de
Benimde ekim az önce yalan oldu ama üzülmüyorum adet olabilmekte bir nimet sonuçta sağlıklı olduğumuzun göstergesi en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşaAllah bebişlerimiz sen de üzülme canım![]()
Yok canım soğan kürü falan yaptım ama o ay adet oldum zaten üçüncü ayımda kaldım ondan önce bir ay denedik sonra üç ay ayrı kaldık sonra da üçüncü ayım işte Rabbim hayırlısını versin inşallah cümlemizeTabi ki kesinlikle öyle rabbim sağlıklı nasip etsin zamanı vakti gelince adet olmak da iyi ya bakmayın bi de onun stresini yaşıyoruz olmayınca çok şükür öyle bir derdim olmadı bi iki gün önce gelir hep ama olsun ya siz özel bişey yaptınız mı ya da kaç au beklediniz öğrenebilir miyim acaba
Ohh ne güzel rabbim kimseye aratmasın inşallah seni de hayırlısıyla kavuştursun bebişineYok canım soğan kürü falan yaptım ama o ay adet oldum zaten üçüncü ayımda kaldım ondan önce bir ay denedik sonra üç ay ayrı kaldık sonra da üçüncü ayım işte Rabbim hayırlısını versin inşallah cümlemize
Amin inşallah canımOhh ne güzel rabbim kimseye aratmasın inşallah seni de hayırlısıyla kavuştursun bebişine
etrafım en çok onu diyor zaten herşey kafada bitiyor ama bişi sorcam ay içinde adet bitiminde nasıl kafama takamayabilirim? şugün olmalı bugün yumurtlama günüm o gün felan derken bi an kendimi 2 aydır matematik mühendisi sandım.İnşallah bu sefer takmam önce kendi psikolojimi düzeltmeliyim ama nasıl yapacam bilmiyorumÜzülme canım aynı duygular yaşıyoruz sıkıntı ediyoruz belki ondandır herkes Diyo ya bırakın oluruna aslında bak yeminle ay içinde aklıma dahi gelmiyor çok afedersiniz öyle bi gün üst üste iki ilişki olur sonra üç gün olmaz öyle dikkat edeyim yok yumurtlama bugündü dediğim de olmuyo ama oluruna bırakıp mucize bekliyorum bende Allah hayırlısını versin hepimizi kasım artık bizi sevindir inşallah
Oluruna bıraktım bende Can'ım olursa olur olmazsa vardır bi bildiği rabbimin der hayırlısını isterim çok tşk ederim tavsiyen için yine de dua et banaKlasik olacak ama ne zaman ki kafana takmayıp oluruna bırakıyorsun, o ay hamile kalıyorsun.
Tabi ki ederim etmem mi? Allah herkesin gönlüne göre versin, bir an önce hayallerine kavuştursun inşallah seni.Oluruna bıraktım bende Can'ım olursa olur olmazsa vardır bi bildiği rabbimin der hayırlısını isterim çok tşk ederim tavsiyen için yine de dua et bana![]()