Ekimde tüp bebek

Banada hipo hipo teşhisi konuldu suan merinial iğnesi kullanıyorum bunun devamında nasıl bir tedavi oluyo ogrenebilirmiyim
Kuzum aynı iğneyi ben de kullandım. Benim yumurtalarim alindi. Yumurtalar alınmadan onced doktorum transferi iki ay sonra yapalım dedi. Çünkü hormonlarim yükselmis. Sonra ikinci adetimde gittim doktor bana bir kaç ilaç verdi ki rahmim kalınlaşsin diye. Sonra 13 gün sonra transfer gerçekleşti 😊

Kızlar transferin 5. Günü adet ağrılarım var böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Kuzum aynı iğneyi ben de kullandım. Benim yumurtalarim alindi. Yumurtalar alınmadan onced doktorum transferi iki ay sonra yapalım dedi. Çünkü hormonlarim yükselmis. Sonra ikinci adetimde gittim doktor bana bir kaç ilaç verdi ki rahmim kalınlaşsin diye. Sonra 13 gün sonra transfer gerçekleşti 😊
Hayırlı haberi adınızmi:)

Bende çarşamba günü transfer oldum. Şuan bi ağrı sancı bişeyim yok. Merakla bekliyorum

Kızlar progestan fitil kullanan var mı benim daha sonradan iç çamaşırıma bulaşmış oluyor normal mi

Ben jel kullanıyorum. Bnmde bulaşıyor bu normal hemşireler söylemişti. Snnde normal olabilir bi bilgim yok ama içini ferah tut kötü düşünme

Benim dün dehşet mide bulantım oldu. Onunla beraber çok az kusma oldu. Hemşireler yediğin bişey midene dokunmuş yada gıda zehirlenmesi de olabilir dediler. Gıda zehirlenmesi olsa evdekilere de olabilirdi diye düşünüyorum ama bilemedim

Kuzum ben mutlaka iç camasirima selpak koyuyorum yoksa jel bazen bir kısmı geri geliyor
Evet canım normalmiş bende tahriş yaptı bide kaşıntım oldu bıraktım iğneye geçtim şimdi krem kullanıyorum onun içinde ama iğnede felaket bi ağrı yaptı yani

Back
X