Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eveet bugün 6. kürümü yapıyorum. ilk resimle son resim arasında 34 gün var. uzadığından eminim ama normalde de bu kadar mı uzardı, yoksa kürden mi bilemiyorum.

Eki Görüntüle 537306

evet uzamış canım.
benimde sanırım bu kadar uzadı.
geçen ay foto çekmiştim ama dosya desteklemiyor fotom açılmıyor sanırım virüslendim. nasıl açabilirim kızlar resmi bilen var mı?
diğer resimleride kurtarmalıyım telefonumdan...
telefonun hafıza kartında dosyalar bölümünde dosyanın yanında soru işareti var 10003A73.EXE yazıyor. telefonun markası c 6
galeride açılmıyor bile çok eski fotolar duruyor.
bilen varsa yardımcı olabilir mi??

kimse benımle ilgilenmıyor :((( dün kuaföre gittim sacımı gosterdım kırıkları daha bana gel sana dıp röfle yapalım dıyo sacımı tekrardan kestırmek istemıyorum ama çok kötü oldu gıbıme gelıyo uçları daha doğrusu röflelı kısımları ama röfleler daha bı karış var... resım nasıl koyuluyo bırı tarıf etsinde bnde koyum bi bakın yaa... uzuyo bılıyorum ama şu röflelerden nasıl kurtulcam ben yaaa:(((

canım dursun röfle ben seviyorum mesela farklı farklı renklerin saçımın arasında olmasını. sakın kestirme pişman olursun bir de saç uzatma topiğindesin o zaman kesin pişman olursun.kendi uzasın boşver işte.

öncelikle resim olan dosyanın uzantısı çoğu zaman .jpg yada .jpeg olur. .exe uzantısının virüs olma olasılığı yüksek.
telefon virüsleri hakkında fazla bilgim yok ama .exe uzantılı dosyayı silip diğerlerine bakmayı deneyebilirsin. yada dosya ismini değiştirme şansın varsa .exe yerine .jpeg yazıp aç bakalım.

evet uzamış canım.
benimde sanırım bu kadar uzadı.
geçen ay foto çekmiştim ama dosya desteklemiyor fotom açılmıyor sanırım virüslendim. nasıl açabilirim kızlar resmi bilen var mı?
diğer resimleride kurtarmalıyım telefonumdan...
telefonun hafıza kartında dosyalar bölümünde dosyanın yanında soru işareti var 10003A73.EXE yazıyor. telefonun markası c 6
galeride açılmıyor bile çok eski fotolar duruyor.
bilen varsa yardımcı olabilir mi??

8-9 günde gayet iyi uzamış canım bence...demekki kısa ve kırıksız olduğu için.
ben sadece bi kuru bi ıslak foto eklersen anlayamayabiliriz diye söyledim...
2 ıslak fotoyu karşılaştırınca sonuç gayet iyi gözüküyor.

başka neler kullanıyorsun?

bioblas sarmaşık özlü şampuan ve başka bi şampuan içinde 2 bemiks ampul biraz zeytin yağı var onlarla her gün yıkanıyorum

fotograf cekecek kimse yok malesef :(

Kendim çekmeye çalıştım :52: :52: :52:

Son düzenleme:
malesef küre baslamadan önce fotograf cekmemiştim aradım ama koyabılcegım bı fotografımda yok tam saclarımın gorundugu :5:

Saclarım boyun hizamın biraz altındaydı omuzlarıma anca degiyordu bu 2-3 haftalık kür sonucum sinamekili kür + sampuanımın içine çamterebentin uygulamam .. baya bir fark var herkes sasırıyor..:31:

Eki Görüntüle 537939

bu da 1,5 sene önce kestirdiğim saçlarım :43:

$eski.webp

Eveet bugün 6. kürümü yapıyorum. ilk resimle son resim arasında 34 gün var. uzadığından eminim ama normalde de bu kadar mı uzardı, yoksa kürden mi bilemiyorum.

Eki Görüntüle 537306

bioblas sarmaşık özlü şampuan ve başka bi şampuan içinde 2 bemiks ampul biraz zeytin yağı var onlarla her gün yıkanıyorum

bir bioblasla bir de diğeriyle mi yıkanıyorsun aynı gün içerisinde?

yani şampuan değişikliği saçlarını kötü etkilemiyor mu?

kızlar resim virüsle gittiği için koyamadım ama size bir ölçü verebilirim. mayo izimden takip ettim 9 kür sonucu 4 cm uzamam olmuş...

kızlar resim virüsle gittiği için koyamadım ama size bir ölçü verebilirim. mayo izimden takip ettim 9 kür sonucu 4 cm uzamam olmuş...
cnm 4 cm ama 9 hafta olarakmı uyguladın eğer öyleyse 1 ayda 2 cmdende az...çok az uzamış ya...

bence de epey uzamış gibi görünüyor, kıskandım şimdi :27:
ben 5 kere yaptım, uzama var gibi sanki ama bu kadar değil, şu 3 hafta geçse de ben de dinlendirmeye başlasam.

bu arada çizgileri saydım, 1 gri bir beyaz çizgi kadar uzamış valla :52:

cnm bende 7 kür yapana kadar vede en önemlisi burada karşılaştırma yapana kadar uzamadığını düşünüyordum ama gördümki ewet uzamış saçlarım....cnm inşallah seninde çoooook uzar sağlıklı bi şekilde....

aaa maşallahhhh uzama var ciddennn :nazar::nazar: aman nazar değmesinn çok gzl görünüyor ..bende sinaekini çok sık yapıyorum ama pazara uğrayıp turp bulmam lazımmm onuda deneyecemmm :1: bakalım bende nasıl etki edecek :18:

saol cnm teşekkürler...turpu tavsiye ederim ama içine bence bir tanede havuç kat dahada iyi olur....

cnm 4 cm ama 9 hafta olarakmı uyguladın eğer öyleyse 1 ayda 2 cmdende az...çok az uzamış ya...

9 hafta olarak uyguladım ama 12 ağustosta başlayıp 12 ekim de bitirdim. tamı tamına 2 ay oluyor ve ayda 2cm ediyor.

bir de 8 günde bir uygulamıştım ben. ama japon gülü arkadaşımız yani kürün sahibi bir şey olmaz demişti ben hep 8 günde yaptım. işim oluyordu sinemaki günü falan.yoksa 10-11 kür yapardı heralde.

Son düzenleme:
canım moralini bozmak istemiyorum ama objektif olmalıyım...
1 ya da 2 cm uzamış ama yanılıyor olabiliriz çünkü iki foto aynı açıdan değil...
son çektirdiğin yakın plan olduğu için uzama var gibi görnüyor bize.
tepe kısmından bakarsak diğer foto ile aynı ebatta değil...

yok cnm foto aynı ebatta olmasa bile şurdan daha rahat anlaşılıyo uzamanın olduğu, hatta bi arkadaşda ordan anlamış 1 gri çizgi 1 de beyaz çizgi hizası kadar uzamış....

yok cnm foto aynı ebatta olmasa bile şurdan daha rahat anlaşılıyo uzamanın olduğu, hatta bi arkadaşda ordan anlamış 1 gri çizgi 1 de beyaz çizgi hizası kadar uzamış....

yani o kaç cm yapıyor.

Eki Görüntüle 537306

valla cnm 34 günde çok güzel uzatmışsın ayrıca normalde zannetmiyorum bu kadar uzayacağını ama beslenmenlede alakalı bişi....sen ancak daha önceki dönemlerle yani kür yapmadan önceki dönemlerle kıyaslama yaparak anlayabilirisin....

yani o kaç cm yapıyor.

tam olarak 7cm yapıyor yani 7 kür uyguladım 7 hafta sürdü sonuç olarak haftada 1cm uzamış....şimdi 3. dinlenme haftam bayramdan sonraki ilk pazartesi tekrar sinemakiye başlamaya karar verdim....çünkü kürü uygularken bana uzamış gibi gelmiyodu belkide dinlenme döneminde coştular....bende yılbaşıya kadar tekrar başlayıp 2 setle bitirmeye karar verdim....

tam olarak 7cm yapıyor yani 7 kür uyguladım 7 hafta sürdü sonuç olarak haftada 1cm uzamış....şimdi 3. dinlenme haftam bayramdan sonraki ilk pazartesi tekrar sinemakiye başlamaya karar verdim....çünkü kürü uygularken bana uzamış gibi gelmiyodu belkide dinlenme döneminde coştular....bende yılbaşıya kadar tekrar başlayıp 2 setle bitirmeye karar verdim....

inanmıyorum o kadar çok mu...
sen turpla da destekliyordun değil mi canım?

bi yaptıklarını yazzar mısın baştan sona :))

Back
X