Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooff fiyatlıdır da o şimdi
zaten kuaföreden hiç düşünmediğin şeyleri yaptırıp çıkıyosun
tuhaf bi ambiyansı var :1:
neyse canımcım saçlarının fotosunu ekle ama hem şimdiden görürüz uzadığında da hemen anlaşılır

ay canımcım hiç sorma nasıl bir ambiyanssa bi kadın geldi fön için bi baktım balyaj yaptırıyor :9:
fiyat konusundada işte bütün sevimliliğimi kullanıcam :31:

Soldaki fotoğraf 14 şubatta çekildi sinemakiye başladığım haftaydı. sağdaki bugün.
2-3 parmak kesildi. bence boyu aynı görünüyor uzayan kısım gitti kesimle :31:
bide saçımda çok kat yok önleriyle arka aynı hemen hemen ama arkadan daha uzun görünüyor tabiki
$IMG_0439-horz2.webp

gözdem saçların güzel gözüküyor
şimdi o kısa olan kısımlar da uzar kürle
hem saçların gür maşallah..
benimkilerde seninkinden 2 3parmak uzun işte kendim kestim sonunda
model olarak aynı ama..inşallah çabucak uzatırız yaa

gözdem saçların güzel gözüküyor
şimdi o kısa olan kısımlar da uzar kürle
hem saçların gür maşallah..
benimkilerde seninkinden 2 3parmak uzun işte kendim kestim sonunda
model olarak aynı ama..inşallah çabucak uzatırız yaa

canımcım çok teşekkür ederim:nazar: :16:
seninkiler uzun benden :54: evde birini bulsam sırttan çektirecektim ama yoktu kimse
bioblas almıştım ya oda kaldı işte kullanma dedi kuaför erken bozulurmuş fönü
bakım yapmalı mıyım emin değilim canım ya yarın sorucam kuaföre :31:
bir süre bırakmam gerekecek sanırım kendi haline

sonunda Hindistan cevizi ve shea butterı aldım...:) şimdi ben haftada 2 barcelino,1 sinameki yapıyorum.bu urunleri sımdı kullansam fazla mı olur? sadece Hindistan cevizini saçımı boyamadan önce mi kullanayım?

bugün gece 2. kürümü yapıp sabah yıkayacağm kızlarr :16:
içine biraz daxta katacağım exixizim öyle kullanıp memnun kalmışş

sonunda Hindistan cevizi ve shea butterı aldım...:) şimdi ben haftada 2 barcelino,1 sinameki yapıyorum.bu urunleri sımdı kullansam fazla mı olur? sadece Hindistan cevizini saçımı boyamadan önce mi kullanayım?

diplerne bunları sürdüğün günler uçlarınada shea ve hınd cev sur ben oyle yapıyordum ıkı bakım aynı anda farklı etkılerle :))

diplerne bunları sürdüğün günler uçlarınada shea ve hınd cev sur ben oyle yapıyordum ıkı bakım aynı anda farklı etkılerle :))

bunu öğrendiğim iyi oldu,gelsin bir artık o şekilde yapayım :) peki kaşıkla karıştırıyoruz normal olarak değil mi?

zaten sinameki yaptığımda uçlara mutlaka hindistan cevizi yağı sürerim alışkanlık olduu :34:

4.kürüm kafamda yavaş yavaş kımıldanmalar hissediyorum
inşallah herşey güzel olacak
avonun arganyağlı serumunu da aldım güzel bişiye benziyo
iyi geleceğine inanıyorum
sırada pazar günü yapacağım sarımsaklı zeytinyağım var hadi bakalım....

benimde 2. kürüm kafamdaa
inşallah herşey güzel olacak xayximmm :16:

xAyx cnm ben kullanıyorum 3 kere olduavonun arganyağlı serumunu kokusu mükemmel ama etkilimi dersen bilmiyorum :1:
bu hafta yatılı misafirim vardı en uygun günleri kaçırdım 6.kürümü kısmetse yarın yapma planlarım var tabi misafirler giderse :1:

xAyx cnm ben kullanıyorum 3 kere olduavonun arganyağlı serumunu kokusu mükemmel ama etkilimi dersen bilmiyorum :1:
bu hafta yatılı misafirim vardı en uygun günleri kaçırdım 6.kürümü kısmetse yarın yapma planlarım var tabi misafirler giderse :1:

canımcım ben de kokusunu çok beğendim yumuşacık yaptı saçımı bide
tabi devamlı kullanmak lazım inş etki eder
madem bekledin bikaç gün daha bekle gene kozmikbakımda vitamin günü gelir
pazar ya da pazartesiye..
inşallah emeklerimiz boşuna çıkmaz senin de az kalmış ara vericek misin

mrb kızlar 8. kürüm bitip 1 ay aramda bitti haftaya başlayacam gene ölçtük tam 10 cm uzama olmuş başından beri omuzumdaydı saçım öyle belime gelme falan yok sütyenimi geçiyo katlarım toparladı biraz 2. turda dahaçokmu uzma oluyobi diyiverin canlarım bana

mrb kızlar 8. kürüm bitip 1 ay aramda bitti haftaya başlayacam gene ölçtük tam 10 cm uzama olmuş başından beri omuzumdaydı saçım öyle belime gelme falan yok sütyenimi geçiyo katlarım toparladı biraz 2. turda dahaçokmu uzma oluyobi diyiverin canlarım bana

arayı ve turu uzun tutarsan daha faydalı olur canım
bizler arayı kısa tuttuk ya da kürün orta yerinde ara verdik diye etkili olmamıştı
ama sen 1ay ara verip 2ay boyunca kürünü yaparsan daha etkili olduğunu göreceksin
tecrübelerle sabit:34:

zaten sinameki yaptığımda uçlara mutlaka hindistan cevizi yağı sürerim alışkanlık olduu :34:

ben de 2 barcelino 1 de sınamekı yapıyorum barcelino yaptığımda ( barcelinoyu saçımda en az 8 saat tutuyorum) uçlarına 2 sını karıştırırım .sıkıntı var mı bu hınd cevızı ıle sheabutter karışımının saçta uzun durmasında?

arayı ve turu uzun tutarsan daha faydalı olur canım
bizler arayı kısa tuttuk ya da kürün orta yerinde ara verdik diye etkili olmamıştı
ama sen 1ay ara verip 2ay boyunca kürünü yaparsan daha etkili olduğunu göreceksin
tecrübelerle sabit:34:

bu sinemaki kürü gerçekten işe yarıyomu canım ya, 10cm demiş bir arkadaş ben 7. kürü yaptım normal bir uzama var :((((

bu sinemaki kürü gerçekten işe yarıyomu canım ya, 10cm demiş bir arkadaş ben 7. kürü yaptım normal bir uzama var :((((
tabiki çok faydası var canım muhakkak devam et
bazen uzamıyomuş hissi verebiliyor ama sonuç güzel kesinlikle
foto ekleyebilirsen ekle belkide sen farkı anlamıyosundur
bizde de öyle oluyo o yüzden foto ekliyoruz devamlı

Back
X