Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi yarasın canımcım
ben saç kesme günü olunca haber edicem burdan
o zaman kendin kesersin istersen uçlarından

Çok iyi olur balım ya siteye baktımda yoktu saç kesim günü :| benim kuaförüm zaten 1 cm kesiyo ben bile daha çok keserim :D

Benimde tam 2 ayım dolduu, devam et canım durmak yok :)) valla bencede öyle çok uzun kırık dolu saç olcağına orta boylarda sağlıkla ışıldasın en güzeli :)

Kesinlikle canım..sağlıklı güzel saçlarımız olsun zaten uzar:16::16:..ama kürler zaten uzamaya da etkili..istediğimiz boya gelince de devam bakım amaçlı olur bu defa..2 haftada bir filan yaparız

Watsons mayıs kataloğunda bioblasın çıkardığı saç boyası var 5 vitamin & 5 mineral yazıyo saç dökülmesine karşıymış :/ onunla mı boyasam saçımı acaba, ama 1 kutusu 15.90 tl :(

Çok iyi olur balım ya siteye baktımda yoktu saç kesim günü :| benim kuaförüm zaten 1 cm kesiyo ben bile daha çok keserim :D

şimdilik bişi yok canım günü geldiğinde yazıcam burdan
bu arada boya bioblasın ve o paraya değer bence
eğer denersen bizlere de haber ver bakalım nasıl bişimiş

Kızlar sac bakim yağlarında sodyum yada sulfat var mı? Bilgisi olan var mı bu konuda
Bemikste sodyum olduğu icin sinemaki yapamicam baska ne kullanabilirim diye düşünüyorum :44:

şimdilik bişi yok canım günü geldiğinde yazıcam burdan
bu arada boya bioblasın ve o paraya değer bence
eğer denersen bizlere de haber ver bakalım nasıl bişimiş

Deniycem ama 6 hafta sonraa sinamekiye ara verdiğimdee :) Şimdi korkuyorum boyamaya o kadar emek boşa gider diye ve saçım istediğim uzunlukta olmadığı için kötü olcakmış gibime geliyo :(

Kesinlikle canım..sağlıklı güzel saçlarımız olsun zaten uzar:16::16:..ama kürler zaten uzamaya da etkili..istediğimiz boya gelince de devam bakım amaçlı olur bu defa..2 haftada bir filan yaparız

O günleride görürüz inşallaah :)

Kızlar sac bakim yağlarında sodyum yada sulfat var mı? Bilgisi olan var mı bu konuda
Bemikste sodyum olduğu icin sinemaki yapamicam baska ne kullanabilirim diye düşünüyorum :44:
valla bilmiyorum canım yaa
ama bemiks uzamayı sağlıyo kaldıki vitamin
kötü bi durum olur mu ki :44:

Deniycem ama 6 hafta sonraa sinamekiye ara verdiğimdee :) Şimdi korkuyorum boyamaya o kadar emek boşa gider diye ve saçım istediğim uzunlukta olmadığı için kötü olcakmış gibime geliyo :(
hadi hayırlısı canımcım
boya koyu renk olursa çekinme yağ vs ile rahatça boyarsın
ama açık renkler :20:

$cjjcjdjdjd.webp $IMG-20130505-WA006.webp

Resim eklicektim dun unutmusum nasil kizlar uzama varmiii :26:

valla bilmiyorum canım yaa
ama bemiks uzamayı sağlıyo kaldıki vitamin
kötü bi durum olur mu ki :44:

Canım fönü bozuyormuş sodyum ve sulfat :44: bemiksin ham maddesinde varmis o yuzden riske atmak istemiyorum
Sac bakim yağlarında olmaz sanıyorum en azından onlardan kullanim diyodum :6:

Son düzenleme:
Canım fönü bozuyormuş sodyum ve sulfat :44: bemiksin ham maddesinde varmis o yuzden riske atmak istemiyorum
Sac bakim yağlarında olmaz sanıyorum en azından onlardan kullanim diyodum :6:

aaa doğru sen brezilya fönü yaptırmıştın demi canım
evet ya sülfatsız şampuan filan da kullanman lazım
neyse bi süre hepsini bırak istersen hem daha iyi saçların iyce bi dinlenmiş olur

Ayyy cok sevindim buna yaaa insan gercekten farketmiyor her gun saça baktigi icin, Frezyacim bu rengine aldanma alakasi yok yani bildigin turuncu cok kotu bi renk havuc uzatti ama renginide cok açti :43:

Balkanic ilk resim ile 2. resim arasında ne kadar zamanvar ? Çok güzel uzamış çünkü maşallah. Ben sinameki ve entele vs yapmaya başladım 2. haftam 3. kürü yaptım saçım çok kısa en azından omuzlarda küt olacak kadar uzatmaya çalışıyorum :( Bu arada sinameki kürüne badem yağı hint yağı jojoba ceviz yağı bemix bepanten evigen birde zeytin yağıyla hafif ısıttığımm sarımsak kattım öle sürdüm saçıma dün akşam 7 gibi o yağlarla yattım hatta öğlen 1-2 gibi yıkadım bu kadar uzun süre bekletmek zarar verir mi acaba. Sürmüşken iyice dursun dedim ama doğru mu yaptım bilemedim kızlar.

12.04 basladim havuc küru yaptim 1 hafta icinde 4 kere falan irizciim

Canım Maşallaaaaah daha 1 ay olmamış muhteşem uzamış havuç kürüde yapmaya başlayayım havuç suyu seviyorum diye ha bire alıp sıkıyodum robot bozuldu :) Elimde kaldı havuçlar diye üzülüyodum yemesini sevmiyorum diye bari kür yapayım. Bana rica etsem havuç kürünün tarifini verebilirmisin :)):):)):

Balkanic ilk resim ile 2. resim arasında ne kadar zamanvar ? Çok güzel uzamış çünkü maşallah. Ben sinameki ve entele vs yapmaya başladım 2. haftam 3. kürü yaptım saçım çok kısa en azından omuzlarda küt olacak kadar uzatmaya çalışıyorum :( Bu arada sinameki kürüne badem yağı hint yağı jojoba ceviz yağı bemix bepanten evigen birde zeytin yağıyla hafif ısıttığımm sarımsak kattım öle sürdüm saçıma dün akşam 7 gibi o yağlarla yattım hatta öğlen 1-2 gibi yıkadım bu kadar uzun süre bekletmek zarar verir mi acaba. Sürmüşken iyice dursun dedim ama doğru mu yaptım bilemedim kızlar.

canım sorun olmaz çok bekletmen
ben çoğu zaman gece yatıp sabah yıkıyorum saçlarımı
ama bi tavsiye sinamekini olduğu gibi uygula
yağları da yine sarımsak atarak haftada bir yada iki defa yaparsın ayrıyeten
kürün çok dışına çıkmamanı öneririm

Back
X