Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Balkanic yeni bulduğun formül nedir söyyle söle bize de söyle :))
Bugün doğum kontrol hapıda aldım şampuanıma atmak için ama şampuanım yarım sayılır içine kaç tane atsam bilemedim. Birde turp aldım bugün kür yapayım diye ama havuç mu yapsam turp mu yapsam bilemedim bi türlü karar veremedim seçenek çok oluncakarar vermekte zor oluyor :)
Birde cilt beyazlatmak için pirinç ununa biraz süt ve bal ekleyip 20 dk bekletmek iyi geliyormuş cilt rengini ve lekeleri açıyormuş diye duydum onu da yapıcam bugünü yemekten sonra kısmetse bakım günü ilan ediyorum kendime :)
Ama hala saç kürü için k arar veremedim :/

Eğer şampuanın tam olarak yarımsa 10 tane kat canım, turp yerinede havucu yap bence, koku sorunuda yaşamazsın. Cilt bakımı için yapıcaklarında çok yararlı şeyler, şifa olsuun :)

Canim yeni formul bana gore tigsindirici ama ise yaradigi soyleniyor, elma sirkesi..

Coook eski arap ailelerin formuluymus bu, elma sirkesini suyla karistirip iciyolarmis bi sure sonra ara veriyolarmis, 1 haftada 1 santim 3 haftada 5 santim falan elde eden olmus, hemde saçlarini da bu suyla duruyolarmis yani hem ic hem dis yapiyolarmis kürü
Yalniz zayiflattigi icin fena sekilde, surduren pek yok o yuzden emin degilim biraz daha arastirmam lazim, hos benim isime geliyor yaz geliyor :35:

Link verirdim ama kiz fransizca konusuyor videoda.

Bu arada turpmu havucmu diye kararsiz kalmana gerek yok ikisindede fazlasiyla kükürt bulunuyor (uzatmasini saglayan sey), bu yuzden tercih senin

Cilt icinde vallahi ise yararsa soyle bende deniyim vallahi karbonat ve kille biyere kadar actimda daha fazlasi lazim uc bes sivilce lekem var :41:

Valla yemeği yedim ağırlık çötkü saçı yarına bırakıcam mecburen yüzüme bugün dediğimi yapıcam zaten işe yararsa söleylemmmiii hemen söylerim :) yeterki şu lekelere çare bulayım hemen burda yazarım zaten :)
Saç içinde hem daha uzun bekletme şansım olacağı için hemde daha dinç olacağım yarın yapmaya karar verdim havuç yapayım hem saçlarım bakır renk rengi içinde iyiolur ^^ :)

Elma sirkesini saçıma zor sürüyorum annem salatalara katardı yiyemezdim onu bide içmek mi :) 1 su bardağı için mesela ne kadar içmek lazım ki acaba içmeye dayanabilirmiyim bilmiyorum ma denemeye çalışırım öçlüyü tutturabilirsek eğer :) Annem vücuttaki bakterileri atar sağlık için birebir derdi ben de ölsem içmem derdim eğer içmeye başlarsm kadıncağızın gözleri yaşarır :) Ama denemeye değer artık tıkıcam burnumu kapatıcam gözlerimi hoppp fondip :)))

Ohhhh afiyet olsunn, yalniz $u saç icin yaptigimiz seyleri sagligimiz icin yaparmiydik bilmiyorum :1: Ama annen hakli neredeyse her derde deva bu sirke ben yuzume her gun surerim makyajimi temizledikten sonra oyle bi yakarki aglarim ama ertesi gun cildim piril piril olur butun pisligi mikroplari kiriyor aliskanlik oldu dustada son durulamami sirkeyle yaparim bi icmedigim kalmisti onuda yapicam demekki :1:

Ben bikere icmistim sivilcelerede iyi geliyor diye, bi yudum ictim gerisini döktum o derece kötuydu yanii..

Aslinda icmesi sorun degil de simdi onu yapsam diger kurleri yaptigim icin o mu yaradi kurlermi anlayamiyacagim icin yanlis bisey tavsiye etmek istemem sonucta sirke yani bu hopp diyede icilmiyor iskence tam :50:

nasılsınız hanımlarrr
özlüyorum kürlerii yaaa:50:
haziran gelsin kürlere tam gaz başlıcam bütün malzemelerim hazırrr :32:

nasılsınız hanımlarrr
özlüyorum kürlerii yaaa:50:
haziran gelsin kürlere tam gaz başlıcam bütün malzemelerim hazırrr :32:

Tatlımmm niye haziranı bekliyorsun illa 15 güne başla bence..tabi sınavlarına denk geliyorsa sonra başlarsın..alışkanlık yapıyor kürler..:9::9:

Ohhhh afiyet olsunn, yalniz $u saç icin yaptigimiz seyleri sagligimiz icin yaparmiydik bilmiyorum :1: Ama annen hakli neredeyse her derde deva bu sirke ben yuzume her gun surerim makyajimi temizledikten sonra oyle bi yakarki aglarim ama ertesi gun cildim piril piril olur butun pisligi mikroplari kiriyor aliskanlik oldu dustada son durulamami sirkeyle yaparim bi icmedigim kalmisti onuda yapicam demekki :1:

Ben bikere icmistim sivilcelerede iyi geliyor diye, bi yudum ictim gerisini döktum o derece kötuydu yanii..

Aslinda icmesi sorun degil de simdi onu yapsam diger kurleri yaptigim icin o mu yaradi kurlermi anlayamiyacagim icin yanlis bisey tavsiye etmek istemem sonucta sirke yani bu hopp diyede icilmiyor iskence tam :50:

Elma sirkesi süper bişey..kepekleri yok ediyor saçı parlak ve canlı gösteriyor..

Esmerkralice sinamekiye ara verdin diye bisey yapmamazlik etme bence saç bu hemen birakir kendini en azindan badem yagi falan sürr kirilmayi önle. Bu bakimlar bagimlilik yapiyor onuu anladim duramiyoruz yapmadan :1:

Frezya evet yaaa, sirkeyle ilgili bir kotu sey duymadim kokusu haric oda artik gülu seven dikenine katlanir gibi oldu :27:

Kokusu çok kötü canım dayanamıyorum,midem bulanıyor cidden :ssz::ssz: o nedenle durulama suyuna katmıyorum,sinemaki kürüne katıyorum...

Oda iyiymis canim zaten o bemiksin kokusu herseyi bastirir :52: herseye alistimda su bemiks'in kokusuna bir turlu alisamadim ya cok kotuu :84:

Bi kür gördüm okan bayulgenin eşi yapmış doğum kontrol hapıyla, acaba bu sefer şampuana katmasamda öyle kür şeklinde bişeler mi yapsam O.o

O nasil yapmiskii cnm :37:

Okan Bayülgen’in eşi Şirin Ediger, gür saçlar için Twitter’dan bir maske tarifi verdi.

Ediger, “Gür saçlar için haftada 2 kez bu formülü uygulayın: 2 Yasmin hap, 3 kapsül Bepanthen, 1 şişe bademyağını karıştırıp, yarısını geceden sürüp sabahtan yıkayalım” diye yazdı.
Okan Bayülgen’in eşi Şirin Ediger, gür saçlar için Twitter’dan bir maske tarifi verdi.

Ediger, “Gür saçlar için haftada 2 kez bu formülü uygulayın: 2 Yasmin hap, 3 kapsül Bepanthen, 1 şişe bademyağını karıştırıp, yarısını geceden sürüp sabahtan yıkayalım” diye yazdı.

Böyle yazıyo nette balım O.o

Kesinlikle dogrudur bence, cunku sampuanina katip muthis sonuc alanlar bile var kaldiki sampuan saçta bir kaç dakika duruyor bir gece bekletsen ne olur dusunemiyorumm :1:

ama nedense ben kendime su sarimsaktan ve haptan cok korkuyorum :s cok etkililer cunku, zaten iyice parayonak oldum azcik bisey alnima boynuma aksin hemen kil cikicakmis gibi bunda ne olurum bilmiyorum :52:

Kesinlikle dogrudur bence, cunku sampuanina katip muthis sonuc alanlar bile var kaldiki sampuan saçta bir kaç dakika duruyor bir gece bekletsen ne olur dusunemiyorumm :1:

ama nedense ben kendime su sarimsaktan ve haptan cok korkuyorum :s cok etkililer cunku, zaten iyice parayonak oldum azcik bisey alnima boynuma aksin hemen kil cikicakmis gibi bunda ne olurum bilmiyorum :52:

Korkmaa 2 ay şampuan kullandım haplı, hiç bi kötü sonuç almadımm :)

9. Sinamekiyi yaptıktan sonra havuca geçebilirim belki panpalar :|

Esmerkralice sinamekiye ara verdin diye bisey yapmamazlik etme bence saç bu hemen birakir kendini en azindan badem yagi falan sürr kirilmayi önle. Bu bakimlar bagimlilik yapiyor onuu anladim duramiyoruz yapmadan :1:

Frezya evet yaaa, sirkeyle ilgili bir kotu sey duymadim kokusu haric oda artik gülu seven dikenine katlanir gibi oldu :27:

Tatlımmm niye haziranı bekliyorsun illa 15 güne başla bence..tabi sınavlarına denk geliyorsa sonra başlarsın..alışkanlık yapıyor kürler..:9::9:

canlar kürleri mecburiyetten bıraktım
bahar geldi ya benimde çok alerjik bünyem var hiçbirşey kullanamıyorum.saç diplerim hemen kşınmaya başlıyor. bahar boyunca normal şampuan bile kullanamayacağım sanırım. medikal bir şampuan kullanıyorum :50::50:

Gunaydinn rapunzellerrr

Esmerkralicemm cok gecmis olsun cok kotu olmus :50: Bununda bir caresi vardir elbet varmidir yani ? K.K de vardirr gercide bilemedim

Cchencim bende tekrar baslicam zaten saçlarim havuc istiyor ama cok kasiniyorum onuda yapinca iyice kasiniyorum millet bitli sanicak beni ay buyuyunce basla eger istiyorsan cooook daha iyi sonuc alirsin :1:

Balkaniccim sağolun valla dün fenaydım yine bugün yemek yemeden önce yapıcam kürü sonra yemeği halledicem yoksa kalıcak kür öleeee :)
Ayrıca kaşıntı içinde çok geçmiş olsun arkadaşlar acaba kürlerden mi oluyo bu kaşıntı. Valla kaşınsamda bu saç uzayacak arkadaş her türlü çareyi denemeye çalışıcam ben açıkçası çok pişmanım kestirdiğim için :(

Buarada hazir aklima gelmisken saclarimi ekliyim :) Su an dipler bu boyda inşallah uuuupuuuzuuununu paylasirim tez zamanda :) sizlerde upuuuzuun saclarinizi paylasirsiniz biran once :)

Eklentiler

• $20130428_230306.webp
    $20130428_230306.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 66
Back
X