• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😍♥️♥️🤰🏼

Eklentiler

• 7F15CD11-73E8-4713-AD23-EEE776094E16.webp
    7F15CD11-73E8-4713-AD23-EEE776094E16.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 68
Aynen kuzu acayip üzülüyordum 🥺 valla soktayım yaaa yanlış çıkmaz dmi bu testler
Senin bat ne zamandı canım epey bi yorum yapılmış ya geri döndüğümde göremedim . Bi de bu test 6 gün öncesi falan mı silik çıkmış çünkü :) genelde doğru çıkıyor ama sen yine de kan testi ver yarın 😊

Senin bat ne zamandı canım epey bi yorum yapılmış ya geri döndüğümde göremedim . Bi de bu test 6 gün öncesi falan mı silik çıkmış çünkü :) genelde doğru çıkıyor ama sen yine de kan testi ver yarın 😊
Kız gebelık testı yaptım 5 sanıye olmadan çizgi çıktı kuzum kan testı verıcem 2 saatte dua et cok ınsalkah çıkar kzu😪

• Beğen
Reactions: H M
Kız gebelık testı yaptım 5 sanıye olmadan çizgi çıktı kuzum kan testı verıcem 2 saatte dua et cok ınsalkah çıkar kzu😪
Büyük ihtimal hamilesin kuzum hem çabukta çıkmış 😊çok sevindim Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu . Şu kan testi de bir çıksında içimiz rahat etsin 🤲🏼

Batı 10 kasımdı 5 gün önce yapmış 😍

Batı 10 kasımdı 5 gün önce yapmış 😍
Sağol canım Evet şimdi hatırladım çünkü önceden konuşmuştuk da aklıma gelmedi . Bi de bu ay umudu kesmişti. O yüzden erken yapılmasın zaten test , sonra üzülüyor boşuna sıkıntı yapıyor insan kendine 😊6 gün öncesi testler genelde silik çıkıyor ama sonuç pozitif oluyor çoğu zaman . Ay çok sevindim konu sahibimiz hamiş 🤗

Back
X