• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gibisiniz 🤦🏻‍♀️Bende de bir hafta önce başlıyor şu iki gün gündür karnım ağrıyor , akıntım var , karnım öyle bi Şişki arkadaşlarıma gönderdiğimde üç aylık gibisin diyorlar . Benim artık hamilelik bir sonraki aya kaldı 😔
Sendeki umutsuzluk bendede var bir yanim melegin geliyoe diyor bir yanim umitlenip yikilma diyor

Zaten reglin yakınsa 6 gün öncekiler gösterebilir yine de net bir şey diyemem en iyisi kan tahlili o ayrı da . İnşallah hamişsindir ben test alsaydım dayanamazdım 😬

Yok canım reglim geçmeden yapmıcam dedim geçen ay yapmıştım kendme söz verdim . Yaparsam üzülüceğim sonuçla karşılaşmak istemiyorum 😔
hayır canım nasıl oldu anlamadım telefondan yazınca sana denk geldi kafalar karışık 😔
Bende aynı senın gibiyim haftaya öğrenecegım zaten sende direk kan testi yaptır

Bende aynı senın gibiyim haftaya öğrenecegım zaten sende direk kan testi yaptır
Aynen canım zaten 4 kasım ve sonrasını bekliyorum bazen tam gününde olurum bazen öncesinde o yüzden 7 kasıma kadar beklerim diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼

Kızlar merhaba adetimin 24.günü bugün bitmek üzere. Yumurtlamanın üzerinden de 12 gün geçti. Salı günü kesin bat tarihi. 1 saat süren kasıkta iğneler. Adet olacak gibi sancılar var. Midem bulanıyo ne yesem. Neden öyle acaba? Birde göğüs ucları kararmış yeşil damarlar belirgin.comfort erken gebelik testi aldım bugün.
Neden pasif oldun acaba ? Üzgün falan demişsin 😔

Merhaba kızlar benimde bu ay 4. Deneme olacak. Fakat biz günleri fazla değerlendirmiyoruz o yüzden bu ay bütün umudumu yitirdim test vs yapmadım bat 4 Kasım gözüküyor eğer gün oynamazsa... Rabbim nasip etsin inşallah hepimize o mutluluğu sevinci Eşimize haber vermeyi nasip etsin.. bana da dua edin inşallah

Back
X