Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar cevaplariniz icin tesekürler:)
Anlamini ve türkçe kökenli oldugunu bende okumusdum
Cogu sitelerde kuran gecip gecmedigi hakkında bilgi yoktu
Nscckts dogru söylüyorsunuz,her kuran da gecen isim koyulmuyor tabikide
Gercekden cok begendigim bir isim,ama kuran güzel gecmiyorsa,benim de içim rahat olmicak
Canım bende onu sorcakdım,öyle de oluyordu dimiİsterseniz Kur'an'da geçen bir ismi göbek adı olarak koyun, bir de ekin ismini ekleyin.
Günah konusuna hakim değilim ama neden günah olsun ki diye düşünüyorum. Sonuçta dini açıdan düşünürsek kulağına o isim de üflenecek ve o ismi ona vermiş olacaksınız Ekin ile birlikte. Eksik veya yanlış bir durum yok. Birçok kişi böyle yapıyor zaten.Canım bende onu sorcakdım,öyle de oluyordu dimi
Yani bi günahı yok dimi
Sagol canım cevabınla cok yardımcı olmus oldun :)Günah konusuna hakim değilim ama neden günah olsun ki diye düşünüyorum. Sonuçta dini açıdan düşünürsek kulağına o isim de üflenecek ve o ismi ona vermiş olacaksınız Ekin ile birlikte. Eksik veya yanlış bir durum yok. Birçok kişi böyle yapıyor zaten.
Ne alaka arapla sonucta fatma ayse isimleride arapcabiz arap mıyız da isimlerimiz arapça olmak zorunda? anlamı güzel olsun yeter
Ne alaka arapla sonucta fatma ayse isimleride arapca
E tamam iste bunun icin diyorum bende. Kuran da gecmesi sart degil anlami muhim diye.mismo cnm bence anlami önemli olduğu kadar,kuran da geçmesi de önemlidir
Tabiki her kuranda gecen isim koyulmaz ama über dünyada cocuklarimiza koyulan isimlerden hesap sorulcakdır