• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklesemmi sizce

Eden bulur derler başına gelirse hiç ağlama çünkü bekar ve hayatında biri olmayan birini bulmak yerine ısrarla sevgilisi var görüştüğü var adım atıyorum falan diyorsun. Dini hassasiyetleri olan birine böyle davranmak hakka girmek yakışmıyor. Konularını utançla okuyorum bundan sonra yorum yapmayacağım. Tek diyeceğim şey başına gelirse ağlama ve hakka giriyorsun.

Eden bulur derler başına gelirse hiç ağlama çünkü bekar ve hayatında biri olmayan birini bulmak yerine ısrarla sevgilisi var görüştüğü var adım atıyorum falan diyorsun. Dini hassasiyetleri olan birine böyle davranmak hakka girmek yakışmıyor. Konularını utançla okuyorum bundan sonra yorum yapmayacağım. Tek diyeceğim şey başına gelirse ağlama ve hakka giriyorsun.
Ben onla iliskisi varkem sevgili olmak.istemiyorum belki ayrilir diyorum kimseyide ayirmiyorum. Ona bakarsan sevgulilikte haram. Sen sadece kendi acindan bakiyorsum olaya ben ondan sevgili yapmadan once hoslaniyordum biraz da benim acimdan bak..

Ben onla iliskisi varkem sevgili olmak.istemiyorum belki ayrilir diyorum kimseyide ayirmiyorum. Ona bakarsan sevgulilikte haram. Sen sadece kendi acindan bakiyorsum olaya ben ondan sevgili yapmadan once hoslaniyordum biraz da benim acimdan bak..
Yahu senin sevgilinden eşinden de bir kadın hoşlansa, acaba rainyy ile ayrılırlar mı diye fırsat kollasa bu senin hoşuna gider mi. Kendin istemediğin bir şeyi başkasına yapma derler. Niye böyle şeyler yapıyorsun. Ülkede bekar, hayatında biri olmayan erkek mi kalmadı. Sevgilisi eşi olan birine adım atmamalısın. Yok yapacağım dersen de karma vardır başına gelirse hiç üzülme çünkü sen de aynı şeyi yapıyorsun.

Allah herkesin gönlüne göre versin. Senin kalbin, niyetin çok pis. Ehh Allah büyük 🤲🏻

Lütfen sevgilisi olan adamları veya evli olanları kendinizden uzak tutun siz de bulaşmayın. Başkasının ilişkisine sebep olabiliyor.

Back
X