• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekli olmayan eski sevgili neden hikayelere bakar?

Stalklamış işte... Üzerine çok düşünmeye gerek yok bence. İnsanlık hali, merak etmiştir. Kafana o kadar takıldıysa sor niye bakıyorsun diye.

Geri adım atmak istemiyor gelen tarafın sen olmasını istiyor nabız yokluyor farket yaz diye bence amacına ulaşacak gibi buraya yazacak kadar takıldığınıza göre ama tavsiye etmem adam gibi arasın o zaman

Ben fenomen değilim ki onun da açık ben bakmıyorum. Zaten şu malum p ile başlayan uygulama ile gizli profillere bakıldığı için kapatmak saçma geldi ondan açtım
Açık profilse kimin baktığı görülüyor mu eyvah eyvah. 🤫🤪 stalk yapıyorum arada birini haberi vardır heralde olamaz ya. Tövbe ettim artık tamam.

Kendini hatırlatmak istiyordur bence veya neden baktı gibi böyle sorgulatmak:KK51:

Gerçekten inanıyor musunuz o saçma uygulamalara
Profiline kimler bakmış uygulaması değil dediğim şey bacım. Gizli profilleri açma uygulaması. Kendi adresimde bile denedim gizleyip profilimi çarşaf gibi fotolarımı gösterdi.

Back
X