- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
- Konu Sahibi samanyolu11
Stalklamış işte... Üzerine çok düşünmeye gerek yok bence. İnsanlık hali, merak etmiştir. Kafana o kadar takıldıysa sor niye bakıyorsun diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profiliniz herkese açık olduğu için bakarKendini hatırlatma mıdır derdi kızlar ?
Sürekli bakıyorlar bi kere baksa asla eli kaymıştır derimStalklamış işte... Üzerine çok düşünmeye gerek yok bence. İnsanlık hali, merak etmiştir. Kafana o kadar takıldıysa sor niye bakıyorsun diye.
İkisini de engelle.Aslında 2 tanesi böyle yapınca meraktan size konu açtım. Hatta biri evlendi daha 4 aylık evli bakıyor. Onu bekarken terketmiştim. Evlendi bakıyor.
Diğer bakan ex de eskortları takip ediyor diye bıraktım hala bakıyor
Ben fenomen değilim ki onun da açık ben bakmıyorum. Zaten şu malum p ile başlayan uygulama ile gizli profillere bakıldığı için kapatmak saçma geldi ondan açtımProfiliniz herkese açık olduğu için bakar![]()
Ben fenomen değilim ki onun da açık ben bakmıyorum. Zaten şu malum p ile başlayan uygulama ile gizli profillere bakıldığı için kapatmak saçma geldi ondan açtım
muhtemelen sizde kim bakacak diye merak ettiğiniz için hikayeleri gizlemiyorsunuz. Amacınıza ulaşmışsınız işteKendini hatırlatma mıdır derdi kızlar ?
A sen bilmiyor musun andorit telefona indiriliyor. Uygulama marketinden. Günde 3 gizli profile bakma hakkın var. Ama fake adresle bak yoksa adresini çalıyor uygulama.hangi uygulama kız o![]()
android telefondan elendimA sen bilmiyor musun andorit telefona indiriliyor. Uygulama marketinden. Günde 3 gizli profile bakma hakkın var. Ama fake adresle bak yoksa adresini çalıyor uygulama.
Yok onlar baksın diye açmadım dedim ya zaten açık gizlesen bilemuhtemelen sizde kim bakacak diye merak ettiğiniz için hikayeleri gizlemiyorsunuz. Amacınıza ulaşmışsınız iştesorun ne
Olan birine indirt bi bak. Hoş oluyor bazen ama tabi instada herkes en güzel en mutlu anını attığı için sonra üzülüyor insanandroid telefondan elendimbakmayıvereyim neysehh
Açık profilse kimin baktığı görülüyor mu eyvah eyvah.Ben fenomen değilim ki onun da açık ben bakmıyorum. Zaten şu malum p ile başlayan uygulama ile gizli profillere bakıldığı için kapatmak saçma geldi ondan açtım
Gerçekten inanıyor musunuz o saçma uygulamalaraYok onlar baksın diye açmadım dedim ya zaten açık gizlesen bile
ios'dan da bakılıyorr arkadaşım bakıyorduandroid telefondan elendimbakmayıvereyim neysehh
Profiline kimler bakmış uygulaması değil dediğim şey bacım. Gizli profilleri açma uygulaması. Kendi adresimde bile denedim gizleyip profilimi çarşaf gibi fotolarımı gösterdi.Gerçekten inanıyor musunuz o saçma uygulamalara
Gerçekten inanıyor musunuz o saçma uygulamalara
evett kesinlikle bende merakımdan kendime bakmıştım her şey ortaya döküldüProfiline kimler bakmış uygulaması değil dediğim şey bacım. Gizli profilleri açma uygulaması. Kendi adresimde bile denedim gizleyip profilimi çarşaf gibi fotolarımı gösterdi.
VallahiProfiline kimler bakmış uygulaması değil dediğim şey bacım. Gizli profilleri açma uygulaması. Kendi adresimde bile denedim gizleyip profilimi çarşaf gibi fotolarımı gösterdi.