Ekmeği hayatından çıkaranlar

canan59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
38
0
86
Tekirdağ
slm ben yaklaşık 1 yıldır kepek ekmeği yiyordum 1 aydır kepek ekmeğide yemiyorum 2 kilo verdim çok zor oluyo bide makarnayı kessem çok daha iyi olucak ama yaz geliyo o da olucak ihşallah.

arkadasım ıyı guzel kılo verıyonda valla cok zararlıymıs ekmegı hayatından cıkarmak
bence kepek ekmegıne barı devam et .

ben 2 gündür sadece sabahları 1 dilim ekmek yiyorum
oda normal ekmek.iş çıkışı alabilirsem kepek ekmek almak istiyorum ama bakalım
saglıklı zayıflamalara.s.

bende cok fazla ekmek tüketiyodum özellikle öğlenleri...ama yaklaşık 1 senedir sabahta öğlende ekmek yemiyorum sadece akşamları 1-2 dilim yiyorum...ekmeksiz doymuyorum.... bu durum benim için cok zor ....

arkadaşlar ben sabah kahvaltı edemiyorum sadece su içiyorum öğlen çorba salata akşam sulu yemek mutlaka pilav türü birşey oluyo ondan ekmek aramıyorum.

bende cok fazla ekmek tüketiyodum özellikle öğlenleri...ama yaklaşık 1 senedir sabahta öğlende ekmek yemiyorum sadece akşamları 1-2 dilim yiyorum...ekmeksiz doymuyorum.... bu durum benim için cok zor ....

canım normal ekmek mi kepek ekmeğimi yiyorsun.

Canan sevmek ne kelime ben börege asla hayır diyemem sanırdım ama demek zorundayım.bu haksızlık degilmi yaaa.
yeyip yeyip kilo almayanlara kızıyorummmm:mymeka:

Canan sevmek ne kelime ben börege asla hayır diyemem sanırdım ama demek zorundayım.bu haksızlık degilmi yaaa.
yeyip yeyip kilo almayanlara kızıyorummmm:mymeka:

ah canım ah ben o yeyip yeyip kilo alamayanlardandım üniversiteye gidene kadar 45 kilodum okul bitti işe başladım 5 yılda 68 oldum inan o günlerimi çok özlüyodum şimdi tüm gül bilg karşısında nasıl vericem bu kiloları börekler tatlılar düşün yakamdankafamçokkarıştı

sadece ekmeği terketmekle olmuyo işte ekmek yemiyorum ama börek yada hamurlu tatlı olursa asla reddedemiyorum...ben 1 hafta karbonhidrad diyeti yaptım 1 hafta hiç ekmek yemedim börek makarna pilav hiçbişey vücuduma giren karbonhidrad oranını 75% azalttım...1 haftada 1.5 kg verdim...ama en sonunda dayanamadım canım unlu şeyler çekmeye başladı...insanın vücüdu gerçekten karbonhidrada fazlasıyla muhtaç....ölü gibiydim valla...

Kepek ekmek ile beyaz ekmeğin kalori değeri aynı sadece kepek tok tutuyorcokacimcoook
Diyetisyen pakette satılan ekmeği öneriyor gramajı belli, sabah 2 adet öğle 1 adet akşam da pilav-makarna yiyecekseniz hiç yemeyin diyor
cokacimcoook

ben ekmeği hayatımdan çıkartamıyorum.:1no2:börek,çörek,kek,pasta yemeden durabiliyorum.fakat ekmeği asla.:1no2:ben kalori hesabı yapıyorum.1 beyaz ekmek 200 gr. 600 cal. ekmeği dörde bölüyorum. 1 çeyreğini (150 cal) sabah kahvaltıda 1 dilim peynirle yiyiyorum.öğlen diğer çeyreğini yiyiyorum.akşama ekmek yemiyorum ve bayat ekmeği tavsiye ederim,acayip tok tutuyor ve doyurucu.kepek ekmeği yiyiyordum onunla nedense doymuyorum.kepek ekmeğinde 2 dilimi 150 cal. fark yok yani.bu şekilde haftada 1 kilo verebiliyorum sağlıklı olarak.kaydirigubbakcemile5

vallahi ayıptır söylemesi benim kalori hesabına kafam hiçç çalışmıyornaniknanik
ama 1 hafta dolmadan diyetle lahana suyu ile 1.5 kiloyu saglıklı olarak verebildim
inşallah aynı hızla devam edersem yaza podyumlardayım:sm_cool:naniknaniknaniknaniknaniknanik

vallah canım ne yalan söyleyim ben ekmeğe başladım mı bırakamam yemeği böyle sağlıksız ama en azından varlığını unutmaya çalışıyorum göz görmeden gönül katlanır hesabı

ekmegı hayatımdan cıkaralı uzun zaman olduu..
esımde bende yemıyoruz..
arada bır ekmek yapma mak.mizde yapıp yediimiz oluyor ama..

vallah canım ne yalan söyleyim ben ekmeğe başladım mı bırakamam yemeği böyle sağlıksız ama en azından varlığını unutmaya çalışıyorum göz görmeden gönül katlanır hesabı

kız ben ekmek yemedimmi karnım doymuyor.:jeyyar:1 saat geçmeden acıkıyorum.bayat olursa fazla yiyemiyorsun zaten,hemen doyuruyor.cokacimcoooktaze olsa bende çok yerim dayanamamsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…