sadece ekmegi degil unu tümden çıkarmalıyız.malum bünye çabuk kilo alıyor:roflol:
bende cok fazla ekmek tüketiyodum özellikle öğlenleri...ama yaklaşık 1 senedir sabahta öğlende ekmek yemiyorum sadece akşamları 1-2 dilim yiyorum...ekmeksiz doymuyorum.... bu durum benim için cok zor ....
Canan sevmek ne kelime ben börege asla hayır diyemem sanırdım ama demek zorundayım.bu haksızlık degilmi yaaa.
yeyip yeyip kilo almayanlara kızıyorummmm:mymeka:
canım normal ekmek mi kepek ekmeğimi yiyorsun.
ben ekmeği hayatımdan çıkartamıyorum.:1no2:börek,çörek,kek,pasta yemeden durabiliyorum.fakat ekmeği asla.:1no2:ben kalori hesabı yapıyorum.1 beyaz ekmek 200 gr. 600 cal. ekmeği dörde bölüyorum. 1 çeyreğini (150 cal) sabah kahvaltıda 1 dilim peynirle yiyiyorum.öğlen diğer çeyreğini yiyiyorum.akşama ekmek yemiyorum ve bayat ekmeği tavsiye ederim,acayip tok tutuyor ve doyurucu.kepek ekmeği yiyiyordum onunla nedense doymuyorum.kepek ekmeğinde 2 dilimi 150 cal. fark yok yani.bu şekilde haftada 1 kilo verebiliyorum sağlıklı olarak.kaydirigubbakcemile5
vallah canım ne yalan söyleyim ben ekmeğe başladım mı bırakamam yemeği böyle sağlıksız ama en azından varlığını unutmaya çalışıyorum göz görmeden gönül katlanır hesabı
ekmegı hayatımdan cıkaralı uzun zaman olduu..
esımde bende yemıyoruz..
arada bır ekmek yapma mak.mizde yapıp yediimiz oluyor ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?