Hayır normal elinde konuşuyorduYani uyarmışsınız insanoğlu hata yapıyor bir daha uğraştığını görürseniz bence o zaman şikayet edin çünkü hiç küçümsenecek bir hata değil. Bir de kulaklıkla telefonda konuşmaları yasak değil ona göre şikayette bulunmanızı öneriyorum
ETME BENCE UYARMISSIN YETERMerhaba kk bayanları. .
Şu anda şehirlerarası otobüsle yolculuk yapıyorum . Fakat şoför sürekli telefonla oynuyor bi gözü telefonda bi gözü yolda.
Tabiki uzun yolda otobüs kullanmak bi süre sonra sıkar fakat bu telefon la oynaması anlamına gelmiyor değil mi?
Şimdide yaklaşık bir saattir birisiyle konuşuyor yine telefonda.
Canımızı emanet ettik adamın yaptığına bak. Muavine söyledim gitti uyardı . Sonra bıraktı şükür ki.
Kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir niyetim elbetteki yok fakat bi uyarı falan alsında akıllansın bu firmayı sürekli kullanacağız yani?
Şimdi size sorum şikayet etmeli miyim bu şoförü ?
KESIN M.... DİR:)şikayet et.
hangi firma?
Haklısınız tşk ederimBaşkasının canıyla oynamaktansa birinin ekmeğiyle oynayın bence
O zaman şikayet edin firmanın ciddiyetine bağlı lakayıt değilse gerekeni yapacaklardırHayır normal elinde konuşuyordu
Merhaba kk bayanları. .
Şu anda şehirlerarası otobüsle yolculuk yapıyorum . Fakat şoför sürekli telefonla oynuyor bi gözü telefonda bi gözü yolda.
Tabiki uzun yolda otobüs kullanmak bi süre sonra sıkar fakat bu telefon la oynaması anlamına gelmiyor değil mi?
Şimdide yaklaşık bir saattir birisiyle konuşuyor yine telefonda.
Canımızı emanet ettik adamın yaptığına bak. Muavine söyledim gitti uyardı . Sonra bıraktı şükür ki.
Kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir niyetim elbetteki yok fakat bi uyarı falan alsında akıllansın bu firmayı sürekli kullanacağız yani?
Şimdi size sorum şikayet etmeli miyim bu şoförü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?