ekmek parasiyla oynayanlar.....

Evet yaka kartlarimiz var ama biz genelede müsteri ler gelmeden calisip isi bitiriyoruz erken basliyoruz o saaatte musteriler yokki

Hmm müşteri olaydı iyidi... O zaman aileyi sokacaksin araya... Bizim is yerinde bi elemanın karisi merkezi arayıp şikayet etmişti kocami cok çalıştırıyorlar eve göndermiyorlar diye hemen yolladılar herifi ya... :KK53: ailen arasın kzima boyle boyle yapılıyormuş desin snnde hic haberin olmasın merkez iyidir...

Ya büyük bi magaza bir suru patron menejervar. Ilk günden sikayetci olamk istemedim. Cani

Bide hadi menejere gidelim diye tehdit etti..
Elinizden gelenin en iyisini yapip isinize gayret gosterin sizin rizkiniz ordan yazilmissa kimse buna bise yapamaz
Ayrica birinin ekmegine ihtiyacina bile isteye mudahale kotuluk kisiye en cabuk donen seydir cok tecrube ettim o yuzden takilmadan gayret gosterin caliskan olun gerisi gelir

Bir cadaloza pabuç bırakma.Daha hayatta ne sorunlu insanlarla karşılaşacaksın.Bugünden itibaren iyi yada kötü her davranışını görmezden gel.Onunla hiç diyalog kurma.Hiç takma kafana.Seni üzmesine izin verme.

Herhalde o senden süslü sende onun kadar süslü git işe. işi öğrenene kadar dlşini sık ,bunlar her işyerinde var
arızalı tipler işte

Vallahi senin yerinde olsam başıma neler neler dahi gelse asla o işten çıkmazdım.Bırak gözlerini devirsin, bırak egosu yüksek olsun bugünler de geçici sen o işi öylesine kavra ki onu zamanı geldiğinde yerle yeksan et ve haddini bildireceğin günü bekle cnm.Sakın sakın pes etme zafer senin olur.

Hangi ülkedesin? söylememişsin.Söylediğin şartlar benim bulunduğum ülkeye çok benziyor aynı ülkedeysen,eşimin çalıştığı şirkette olabilirsin.o kızı da öyle bir aşağılarım ki birdaha kimseyi aşağılayacak cesaret bulamaz. biraz sabret görmezden gel, şikayet etmen seni kötü gösterecektir 3 gün olmuş işe gireli.işi iyi öğrenmeye bak sen onuda kaideye alma hiç. böyle etkilendiğini gördükçe daha çok üstüne gelecektir.

Yaptığı kıskançlık başka ülkeden gelişini kıskanmış olabilir güzelliğini kıskanmış olabilir

Back
X