- 20 Şubat 2015
- 975
- 180
- 73
- 47
- Konu Sahibi elif emre mesut
EKMEK YAPMA MAKİNASI ARIYORUM AZ KULLANILMIŞ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba @elif emre mesut elimde arçelik ekmek yapma makinesi mevcut ilgilenirseniz görüşebiliriz. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bi-tekstil-her-ihtiyaca-uygun-urunler.923552/EKMEK YAPMA MAKİNASI ARIYORUM AZ KULLANILMIŞ
Fiyat nedir kullanim durumu nasilMerhabaelif emre mesut elimde arçelik ekmek yapma makinesi mevcut ilgilenirseniz görüşebiliriz. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bi-tekstil-her-ihtiyaca-uygun-urunler.923552/
Fiyat nedir kullanim durumu nasilBilgisayar destekli cihaz sofistike bir yapıdadır yerinize bir çok işi kendisi yapacaktır. İstediğiniz her çeşit ekmek , mamelat , reçel ve kekleri ortalama 3 saate pişirebilirsiniz.Katkı maddesiz , naturel ve sağlıklı şekilde . Kolay ve pratik ölçü kapları ile sadece malzemeleri koyarak el değmeden ; zamanlayıcılı , sesli ikazı ile 12 farklı pişirme yapabilirsiniz. Siz Sadece Düğmeye Basın
SİNBO İstediğiniz Saatte Hazırlasın Ekmeğinizi istediğiniz saate göre programlayıp , sabah ekmek kokusuyla uyana bilirsiniz.Siz Sadece zamana karar verin SİNBO Ekmek yapma makinesi istediğiniz zamanda pişirsin. 12 programlı ekmek sihirbazı ile 750 gr , 900 gr ve ekmekler yapabilirsiniz. Farklı büyüklük ve özelliklere sahip bir çok çeşit ekmek yapabilirsiniz.
Ekmeğinizi Evde Yaparken Elektrik Sarfiyatını Düşünmeyin 1 Adet Sinbo Ekmek yapma makinesi ile yapılan ekmek sadece 1,2 kWH Kvar enerji ; 0,15 YTL elektrik harcamaktadır. Ayrıca 1 Dilim ekmeğin sizi nasıl tok tuttuğuna inanamayacaksınız.
Sağlığınıza Önem Verin Diyet yapanlar , hijyen kaygısı taşıyanlar , en önemlisi Dr talimatına uygun yemek zorunda olanlar ; artık kendi ekmeğinizi %100 katkısız ve naturel yapabilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.
Üç adımda kendi ekmeğiniz yapın…
- 1-Malzemeleri koyun
- 2-Menüden programı seçin ve başlama butonuna basın
- 3-Ekmeğinizin yapılmasını bekleyin !
- Tam otomatik (Sadece malzemeleri koyarak el değmeden pişirme)
- İzleme penceresi
- LCD gösterge
- Enerji Tasarufu: 600kılowatt/saat
- Zamanlayıcılı çalışma
- Sesli ikaz
- Pişme işlemi sırasında kalan zamanı gösterme
- Ekstra kızarmış ekmek için kabuk ayarı mevcuttur (3 Kademeli Açık/Orta/ Koyu)
- 12 Farklı pişirme programı
- 750 gram ve 900 gram kapasiteli ekmek yapımı
- Kulplu ve kolay temizlenir yapışmaz yüzeyli pişirme kabı
- Reçel ve Marmelat yapabilme (Kullanma kılavuzunda detaylı anlatılmıştır)
- Esmer, Kepekli, Francala, Tahıllı, Pizza Hamuru, Peynir&Sarımsak, Domatesli, Yulaflı, Beyaz sandviç, Kepekli sandviç, Muzlu ve kuruyemişli, Karışık meyveli, Çikolatalı ekmek tarifleri kullanma kılavuzunda mevcuttur.
Fiyat nedir kullanim durumu nasil
Ben kargo dahil 100 verebilirim .baska ikinci el sitelerinde var ama buraya guvendigim kadar guvenemiyorumFıyat 140 dusunuyorum ama kargo ucretını ve sızınde butcenızı gozonune alarak uygun bırseyler yapmaya calısırım Yurtdısına gıttıgımız donemlerde almıstık ve kutulu bır sekılde uzun sure kullanılmadı 4-5 defa ancak kullanılmıstır yerlestıkten sonra sadece kullanılmadıgından dolayı bır sıkını oldu mu dıye denedık ama hıcbır sorun yoktu bıraktıgımız gıbı duruyor dılersenız vıdeo gonderebılırım
Ben kargo dahil 100 verebilirim .baska ikinci el sitelerinde var ama buraya guvendigim kadar guvenemiyorum
Fiyat 130 TL diyorum bir iki kez ancak kullanıldıFiyat nedir kullanim durumu nasil
Fiyat nedirBende de Arçelik var isterseniz
sıfır ayaraında çalıştığım için yetişemiyorum işlere ekmek yapmak falan zor oluyor resmen 2 3 kez kullandık 140 tl ye veririmFiyat nedir
Kargo dahil 100 tl verebilecegim bir makina ariyorumsıfır ayaraında çalıştığım için yetişemiyorum işlere ekmek yapmak falan zor oluyor resmen 2 3 kez kullandık 140 tl ye veririm
anladım size kolay gelsin 100 tl ye arçelik inşallah bulursunuzKargo dahil 100 tl verebilecegim bir makina ariyorum
Ben kargo dahil 100 verebilirim .baska ikinci el sitelerinde var ama buraya guvendigim kadar guvenemiyorum
Tesekkur ederimMerhaba kargosu 30 cıvarı tutuyor Ptt kargo ıle bılgınız olsun bulundugunuz ılden alırsanız sızın ıcın daha ıyı olur kargo masrafı odememıs olursunuz