O kadar çok araştırıp okuyordum ki kafayı yemiştim umudunuz kaybetmeyin ve sabırlı olun inşallah en yakın zamanda olur
11. Ayda oldu çok şükürNe kadar sonra oldu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar çok araştırıp okuyordum ki kafayı yemiştim umudunuz kaybetmeyin ve sabırlı olun inşallah en yakın zamanda olur
11. Ayda oldu çok şükürNe kadar sonra oldu acaba
17. Ay oldu eşim muayene olmadı henüz ama ben bu ay gittiğimde yumurtalıkların temiz dedi umarım benim de olur yakın zamanda dua et olur mu ismim ilknur11. Ayda oldu çok şükür
Tabiki ederim inşallah en yakın zamanda sende güzel haber alırsın17. Ay oldu eşim muayene olmadı henüz ama ben bu ay gittiğimde yumurtalıkların temiz dedi umarım benim de olur yakın zamanda dua et olur mu ismim ilknur
VarTabiki ederim inşallah en yakın zamanda sende güzel haber alırsınpcos var mı sende
Benim de ilk gittiğim doktor sadece hormon değerlerime baktı yok dedi sonra tüm belirtileri vardı pcosun başka bir doktora gittim evet var dedi hatta ultrasonda gösterdi ama hamileliğe engel değil dedi anlamadım o zaman 11 ay neden olmadı değişik bir olay gerçekten. Kaç aydır deniyorsunuzBenim anlamadığım her ultrasonda pco görünümü tanı gerektirir mi. Bana 3 doktor yumurta rezervin iyi kist yok gayet iyi görünüyo dedi aadece bir dr pco görünümü var dedi hatta son doktora özellikle gittim var mı diye hayır yok gayet normal dedi anlamadım
İlaç kullandın mı Letu Klomen gibi yada başka tedavi
Bir tanıdığım bir yıldır olmuyor dedi ve evet ona da çatlatma iğnesi yaptılar sonra gebe kaldı.. Doktorlar yaş gençse özellikle bekleyin diyorlar ama aksini derseniz işte yalan da oluyor siz bilirsinizYumurtlama sorununuz mu vardı? Ben de hafif kiloluyum ama ne pcosum ne yumurtlama sorunum yok. Ama şimdi de acaba çatlamıyor mu diye kafaya taktım. Perşembe günü doktora gideceğim aslında 6 aydır deniyoruz ama ben de 1 yıldır olmuyor diyeyim mi sizce belki çatlama iğnesi midir nedir ondan verir yumurta takip yapar, hiç de bilmediğim şeyler ne demem gerekiyor bilmiyorum ya ama artık stresten çok kötü oldum
Ya bir yanım bekleme diyor bir yanım bir sorun yokken iğne ilaç gibi şeyleri vücuduma almak istemiyor bilmiyorum ya öyle kararsızım kiBir tanıdığım bir yıldır olmuyor dedi ve evet ona da çatlatma iğnesi yaptılar sonra gebe kaldı.. Doktorlar yaş gençse özellikle bekleyin diyorlar ama aksini derseniz işte yalan da oluyor siz bilirsiniz![]()
Yaşınız kaçYa bir yanım bekleme diyor bir yanım bir sorun yokken iğne ilaç gibi şeyleri vücuduma almak istemiyor bilmiyorum ya öyle kararsızım ki
28, ama sanki yıllardır evlat hasreti çekiyormuş gibi bir hale büründümYaşınız kaç
Ben yeni başlayacağım için gittim dra. Gebe kalmana engel bi durumun yok dedi. Ama ısrarla diğer dr pco yok sende diyo. Hiçbir belirtisini de göstermiyorum.Benim de ilk gittiğim doktor sadece hormon değerlerime baktı yok dedi sonra tüm belirtileri vardı pcosun başka bir doktora gittim evet var dedi hatta ultrasonda gösterdi ama hamileliğe engel değil dedi anlamadım o zaman 11 ay neden olmadı değişik bir olay gerçekten. Kaç aydır deniyorsunuz
Siz bilirsiniz tabi arkadaşım sizden daha küçüktü öyle dedi bir yıldır olmuyor diye kişisel tercih işte o da kafaya takmıştı28, ama sanki yıllardır evlat hasreti çekiyormuş gibi bir hale büründümBazen acaba herkes benim gibi mi yoksa ben mi kafayı yedim diye bile düşünüyorum bazen
Bakalım randevu denk gelirse yumurtlama döneminde bir doktora gitmeyi düşünüyorum nasip artık dua etmekten başka yapabileceğim birşey yokSiz bilirsiniz tabi arkadaşım sizden daha küçüktü öyle dedi bir yıldır olmuyor diye kişisel tercih işte o da kafaya takmıştı![]()
bende aynı yaştayım sizinle maalesef bana da 4 ay önce pcos görüntüsü var dedi dktor,kan sonuçlarım normaldi ama insülin direncim yüksek çıktı bir tık,28, ama sanki yıllardır evlat hasreti çekiyormuş gibi bir hale büründümBazen acaba herkes benim gibi mi yoksa ben mi kafayı yedim diye bile düşünüyorum bazen
Ben de adetler düzenli pcos falan yok ama yine de sonuç alamadım bu ay takviye aldım işte. Ben de çok stres yapıyorum o da çok etkiliyor muhtemelen ama stres yapanlar da hamile kalabiliyor gayet ben anlamıyorum artık. Sen de hamile kaldıysan bir daha yine olur Allahın izniyle ben de o yok kimyasal geçirdiysem onu da bilemiyorum. Evlat isteği çok farklıymış çok. Düşünüyorum da korunduğum zamanlar nasıl aklımdan geçmiyordu diye hatta nasıl korunmuşum diye bile aklımın almadığı zamanlar oluyor Şuan o halim çok garip geliyor bana ya. Biraz kendi halimde rahatça vakit geçirebilmek istemiştim sanırım. Şimdi yeni döngünün başlangıcındayım yine umut ediyorum ama bir yanım da çok üzgün umutlarım yine ya sönerse diye. Sürekli rüyalarımda bir bebek.. Sen de bir daha inşallah sağlıklı şekilde gebe kalırsın canım takviyelerini aksatma düzenli kullan mutlaka işe yarayacaktırbende aynı yaştayım sizinle maalesef bana da 4 ay önce pcos görüntüsü var dedi dktor,kan sonuçlarım normaldi ama insülin direncim yüksek çıktı bir tık,
hazirandan beri bebiş istiyorum evlenelimiz 1 yıl olmuştu ağustosta hamile kaldığımı öğrendim ama ekimde boş gebelikti sanırım keseyi görmeme rağmen içi boş dedi doktor ve düşük yaptım,
sonrasında çok hızlı stres falan derken kilo aldım ve reglim asla düzelmedi en son 2 ay önce de pcos görüntüsü var dedi doktor takviyeler yazdı ve 3 ayda 10 kilo ver gebe kalırsın hiç engelin yok en büyük düşmanın da stres dedi![]()
bak ben ilk bebek istediğimde çok stresli değildim ama ona rağmen temmuzda regl olmadım stresten sadece 2 gün leke gibi geldi sonra sonunda ilaçla regl oldum o süreçte tatile gittik ve bebek işini o an için unuttum bi de baktım ki hamileyim nasip olmadı ama hamile kalabildiğimi bilmek rahatlattı sonra yine stres yine stres hem kilo aldım hemde regl döngülerim 48-54 gün arasında olmaya başladı bu ay bende kendime yeni sayfa açtım stres yok bebek düşünmek yok,Ben de adetler düzenli pcos falan yok ama yine de sonuç alamadım bu ay takviye aldım işte. Ben de çok stres yapıyorum o da çok etkiliyor muhtemelen ama stres yapanlar da hamile kalabiliyor gayet ben anlamıyorum artık. Sen de hamile kaldıysan bir daha yine olur Allahın izniyle ben de o yok kimyasal geçirdiysem onu da bilemiyorum. Evlat isteği çok farklıymış çok. Düşünüyorum da korunduğum zamanlar nasıl aklımdan geçmiyordu diye hatta nasıl korunmuşum diye bile aklımın almadığı zamanlar oluyor Şuan o halim çok garip geliyor bana ya. Biraz kendi halimde rahatça vakit geçirebilmek istemiştim sanırım. Şimdi yeni döngünün başlangıcındayım yine umut ediyorum ama bir yanım da çok üzgün umutlarım yine ya sönerse diye. Sürekli rüyalarımda bir bebek.. Sen de bir daha inşallah sağlıklı şekilde gebe kalırsın canım takviyelerini aksatma düzenli kullan mutlaka işe yarayacaktır![]()
Ben de proceive f aldım, faydasını görürüm inşallah. Ama bilmiyorum bebek konusunu unutmam çok zor, geçen ay kısa bir tatil yaptık kafamı başka şeylere vermeye çalıştım ama yine olmadı. Eşim doktora gidemedi işlerinin yoğunluğundan dolayı onun sonuçları nasıl hiç bilmiyoruz ona da aklım takılıyor, o yüzden ona da keçiboynuzu kürü yapıcam, gidemiyorsa mecbur içecekbak ben ilk bebek istediğimde çok stresli değildim ama ona rağmen temmuzda regl olmadım stresten sadece 2 gün leke gibi geldi sonra sonunda ilaçla regl oldum o süreçte tatile gittik ve bebek işini o an için unuttum bi de baktım ki hamileyim nasip olmadı ama hamile kalabildiğimi bilmek rahatlattı sonra yine stres yine stres hem kilo aldım hemde regl döngülerim 48-54 gün arasında olmaya başladı bu ay bende kendime yeni sayfa açtım stres yok bebek düşünmek yok,
her sabah aç karnına hayıt tohumu çayı içiyorum , takviye olarak içinde inositolden magnezyuma kadar olan bir takviye önerdi doktor onu kullanıyorum ve akışa bırakıyorum sende öyle yap elbet olur millet 45-50 yaşlarında bile gebe kalıyor![]()
ne zamandır evlisiniz, bizim ağustosta 2. yılımız olacak bu kadar kasma eşini de germe erkeklerde etkileniyorBen de proceive f aldım, faydasını görürüm inşallah. Ama bilmiyorum bebek konusunu unutmam çok zor, geçen ay kısa bir tatil yaptık kafamı başka şeylere vermeye çalıştım ama yine olmadı. Eşim doktora gidemedi işlerinin yoğunluğundan dolayı onun sonuçları nasıl hiç bilmiyoruz ona da aklım takılıyor, o yüzden ona da keçiboynuzu kürü yapıcam, gidemiyorsa mecbur içecek![]()
2,5 yıllık evliyim 17 aydır korunmuyoruz başta olursa olur kafasındaydım hatta istemiyordum eşim çok istediği için kabul etmiştim ama sonra olmadıkça hırslandım ve çok yıprandım sürekli araştırıyorum çalıştığımız için ilçeden merkeze gidip gelmek çok zor oluyor yoruldum artık o yüzden yanlız değilsin28, ama sanki yıllardır evlat hasreti çekiyormuş gibi bir hale büründümBazen acaba herkes benim gibi mi yoksa ben mi kafayı yedim diye bile düşünüyorum bazen