Ne bileyim ben arada en azından önünden geçerim fırınıneksi mayali ekmegin disi kabuk tutuyor pek anlasilmiyor kontrol etsen de.
evet ben de hak vericem ama diğer konuda da fark ettim çok agresif bi yapınız var selam verene saldıracak gibisiniz.normal bir elektrik kesintisi olsa planınız ne peki?ona karşı hazırlıklı mısınız? fırın da bozulabilir pat diye.anneniz ayrı bi alem galiba televizyon donmuş o yüzden yapmış gibi bir sebepten yapmış yanlış hatırlamıyosam ki çok yanlış yapmış şaltelle böyle oynanmaz yangın çıkar, patlar.ekmekler kontrol edilmez demişsiniz ona da ok.anneniz haksız da siz ekmekler o hale gelene kadar elektrikler olmadığını fark etmediniz mi? ya da madem bu kadar önemli , bi her şey yolunda mı diye 15 dk da bir mutfağı yoklamalıydınız iki sn kafa uzatıp.anneniz garip bi iş yapmış ama siz de tedbirsiz , eliniz üstünde olmayan iş yapmışsınız. geçmiş olsun sağlık olsunHak vereceğim de çok terssiniz, az sakin.
Valla 700binlik evde oturup 5bin maaş alıp. Bu dediginiz cok garip daha gecen konunuzda bir asgari ücreti oyincaga verdiginizden, her öğin kirmizi et yediginizden bahsetmistiniz. Yapan birini nasıl bulamadınız hayret. Bir de firinci tanidiklarim var ekmegin nasil yapildigini izlemisligim var kalkip da gida boyasi koymuyorlar icine. Bir de sizin annenizle genel olarak bir sıkıntınız var bu sorunu çözmeniz lazımDışarıdan aldığınız o ekmeklerin içine koyduklarımizi duyunca bir daha yemek istemezsiniz pastaların o bayılarak yediğiniz cheesecakelerin o yüzden bu ise başladığımdan beri ekmegimi kendim yaparım
Var demek gibi bir şey benim hayatim size neden garip geliyor ki evim miras çok da zengin değilim herkesin bir zevki var benim de hayatim mutfakValla 700binlik evde oturup 5bin maaş alıp. Bu dediginiz cok garip daha gecen konunuzda bir asgari ücreti oyincaga verdiginizden, her öğin kirmizi et yediginizden bahsetmistiniz. Yapan birini nasıl bulamadınız hayret. Bir de firinci tanidiklarim var ekmegin nasil yapildigini izlemisligim var kalkip da gida boyasi koymuyorlar icine. Bir de sizin annenizle genel olarak bir sıkıntınız var bu sorunu çözmeniz lazım
Hayır bu konuda sürekli şöyle param car böyle param demeye getiren sizdiniz. Öyledir de ekmeğe neler koyulduğunu bilseydiniz demissiniz neler koyuluyor lütfen anlatin da biz de aydinlanalımDoktora doktor tanıdıklarım
Var demek gibi bir şey benim hayatim size neden garip geliyor ki evim miras çok da zengin değilim herkesin bir zevki var benim de hayatim mutfak
Paketli bir ekmek alın marketten içeriğine bakın görürsünüz. Koruyucu var en basiti. Koruyucular direkt kanserojen. Beyaz undan yapılıyor. Tam buğday unu ve ekş mayalıbir ekmeği market ekmeğiyle bir tutmanız da akıl tutulması kusura bakmayın. Ki ekşi mayada öncesinde mayaya da emek veriliyor. Öldürmeden o mayayı beslemek bile bir mesai.Hayır bu konuda sürekli şöyle param car böyle param demeye getiren sizdiniz. Öyledir de ekmeğe neler koyulduğunu bilseydiniz demissiniz neler koyuluyor lütfen anlatin da biz de aydinlanalım
İsraf bence dert olmalı. Belli ki yenilecek gibi değilYarabbi ne güzel dertler bunlar
Arastirabilirsiniz ben dışarıdan ekmem almam çevremde bebekli çocuklu emziren annelere özel olarak ekmek yapıyorum ben hiç bir zaman böyle param var vs demedimHayır bu konuda sürekli şöyle param car böyle param demeye getiren sizdiniz. Öyledir de ekmeğe neler koyulduğunu bilseydiniz demissiniz neler koyuluyor lütfen anlatin da biz de aydinlanalım
Anlamadığım benim sorunlarım eden sizin bu kadar zorunuza gidiyor ben hiç bir zaman parayla hava atan birisi olmadım bu devirde 10 bin 15 bin gelirle çok da luks bir hayat yaşamazsınız hangi kafalarda yaşıyorsunuz bilemiyorumHayır bu konuda sürekli şöyle param car böyle param demeye getiren sizdiniz. Öyledir de ekmeğe neler koyulduğunu bilseydiniz demissiniz neler koyuluyor lütfen anlatin da biz de aydinlanalım
Sizce bir sürü iş yapılan bir fırında kim kalkıp ekmeği pandispanyalari kontrol ediyor zamanla yarisilam bir ortamda zaten 7. Kez söylüyorum wksi maya ekmeği kontrol etseniz de anlamazsınız dışına bastan kabuk tutturmak zorundasınız
Yaklasik 6 aydir masayı saatinde beslemek için çabala haftada bir ya da 2 gün ondan ekmek yapabil 15 dk tuzsuz 15 dk tuzlu yogur yaklasik 30 yarim saat kedi tutumuyla yoğurma devam et 8 kere katla ama sadece bir ekmek eksi maya emek sadece cok büyük emek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?