hergun yuruyus yapılacak en az 40 dk günde 3 lıtre su ve pasıf jımnastık hareketlerı 14 temmuz a kadar hedef 69
ınsallah canım :44::44:umarım başarabiirsin
ınsallah canım :44::44:
ben uzun zamandır deniyorum olmuyo yağlar yapışmış sanki ama ramazanda 3 kilo kadar veriyorum rahatım şimdi
bı araa bu sekılde cok gusel kılo vermıstım sımdı bayadır uğraşmama rağmen hem aldım hemde başaramadım ekmegı hayatımdan 2 gundur çıkardım artık bunu alışkanlık halıne getırıp basarıcam ınsallah sen kac kılosun canım
😊bende artık eski kıyafetlerimi giymek istiyorum kendimi tasiyamiyorum sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hırslı gördüm seni başaracaksın
bende ekmeği bırakmaya karar verdim. beyaz ekmeği bırakalı 1,5 ay oldu bayağı rahatladım ama bu seferde sanki kepek ekmeğinin kalorisi '0' mış gibi kepek ekmeğini fazla yiyordum. bu yüzden artık bir karar almam gerek ve ekmeği hayatımdan çıkarmalıyım dedim. 2 gündür ekmek yemiyorum. şu an ramazan benim için zor oluyor ama yinede dayanabileceğimi düşünüyorum. çünkü artık bir şeylere katı kurallar koymak zorundayım çünkü benim ağzımın ayarı yok. en ufak bir kaçamak diğer kaçamakları doğuruyor. o yüzden bu kaçamakları kısırlaştırdımpirinç, makarna ve şekerle yapılan hiç bir şeyi yemiyorum. 2 gün oldu bakalım neler olacak hee birde bende polikistik over var. bu benim hayatımı çok zorlaştırıyor. adet düzensizliği yapıyor. o yüzden zayıflamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?