İngilizcede bir laf var "WHAT THE F*CK?"
Biri müzakere yapar, biri özgürlüğü onaylayabilirim der, biri zaten adını zikretmeye gerek yok görüşü belli
ne biçim ülke olduk ya.
edit: stresten karnım ağrıdı.
Bu haberi duyunca tüylerim dken diken oldu. Yağmurdan kaçarken doluya mı tutulacağız yoksa? Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
İhsanoğlu çok zeki eğitimli bir insan,sadece kendini iyi ifade edemediğini düşünüyorum.
Öbür yanda asarım keserim diyip pkk ya boyun eğen,hala uzlaşma yoluna gidip onlara artık terörist bile demeyen doğuyu gözden çıkarmış bir taraf var.
Ben diyorum bu iş seçimlerle düzelmez. Önümüzü makarna çıkardılar ama biri domates soslu birinin adı penne arabiata.. hangisini yersen sonuç makarna...
Dün Türkmenlerle ilgili söylemlerinden sonra acaba? dedim ama yok ya..
aşağı da tükürsen yukarı da tükürsen sonuç aynı...
Sizce burada ne ifade etmeye çalışmış? Gerçekten merak ediyorum...
Bana göre biri höt höt ile, diğeri afedersiniz diye diye yapacak yapacağını...:18:
Ben niye bu açıklamadan farklı bir şey anladım acep? Toplumda mutabık olan konulara evet derim demiş, kamuoyunun hassasiyetini gözönğnde bulundururum demiş. Bu sözler bana öcalanın salıverilmesi gibi bir olay çağrıştırmadı, sonuçta kamuoyunun büyük çoğunluğunun hassasiyeti ortada. Seçim öncesi böyle saçma bir mevzuya gireceğini de sanmam.
Ayrıca soru ve cevap uyumsuz, zannımca soru böyle sorulmamıştır ama spekülasyon yaratmak adına cevaba göre soruyu değiştirip sansasyonel bir başlık atılmıştır gibi geliyor.
Evden bakkala diye çıkıp, 30 yıl kaybolasım var yeminle... Kabus gibi her şey ya...
Biz canimizi toprağa yok yere mi gomduk simdiutanmazsa PKK ölülerine se şehit diyecek. Terbiyesiz herif
Onu sen Erdogana soyle.. kanunu getirip Ekmeleddin'in burnuna dayayacak olan o ve partisi olacak boyle birsey olursa.. Cumhurbaskanligi kanun yapma yeri degil, onay makami..
Hangisi olursanolsun.şehidin partisi olmaz.biz şehit aileleri olarak bu tur şeylere çok uzuluyoruz.onlari oyunu alabilmek aşina bu cümleler kurulmamali
Onu sen Erdogana soyle.. kanunu getirip Ekmeleddin'in burnuna dayayacak olan o ve partisi olacak boyle birsey olursa.. Cumhurbaskanligi kanun yapma yeri degil, onay makami..
Muhat hanim, su anda Apo ile gorusmeler devam ediyor, mutabakata varmaya calisan da Erdogan ve iktidari. Su anda bir mutabakat saglansa Abdullah Gulun onune gelecek ve o da onaylayacak.. Yok, Ekmeleddin secilirse onun onune getirecekler, iki veto hakki var, sonrasi kanun o istese de istemese de meclisten gecer. Hem bu yeni birsey degil ki, aylardir burada yazip duruyoruz, bu muzakereleri onaylamiyoruz diye... Parti meselesi degil diyorsunuz da bir parti ugrasiyor bunun icin, o da AKP. Akil adam bile saldi memlekete, milleti ikna etsinler diye... Inkar mi edelim simdi hepsini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?