• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekonometri :(((

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.246
198
Fakültesinde ekonometri dersi alan veya ekonometri okuyan varsa bana bir kaç konuda yardımcı olabilir mi :(
Yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen selam versin.

Benim için ne kadar önemli bilemezsiniz.

:5::5::5:

Fakültesinde ekonometri dersi alan veya ekonometri okuyan varsa bana bir kaç konuda yardımcı olabilir mi :(

evet o dersi bende aldım ama alalı ve mezun olalı çook oldu.ALLAH kolaylık versin:45:.ben istatistikten 3 dönem alttan aldım.ekonometriyi 85 le vermiştim:46:

evet o dersi bende aldım ama alalı ve mezun olalı çook oldu.ALLAH kolaylık versin:45:.ben istatistikten 3 dönem alttan aldım.ekonometriyi 85 le vermiştim:46:

sağol. :( eko 1 ve eko 2 kaldı ya veremezsem bitmiyor okul. :47:

istatistikten kalıp eko'yu vermen süpermiş. :27:

aaah ah... :5:

sağol. :( eko 1 ve eko 2 kaldı ya veremezsem bitmiyor okul. :47:

istatistikten kalıp eko'yu vermen süpermiş. :27:

aaah ah... :5:

biz buna zamanında yediğin hurmalar gelir seni tırmalar diyoruz.:33:
ne çektim o istatistikten.okul bitmiyosa yaz okulu var :47:büt var:47:.inş onlarda verirsin.ama bu dersler hocayada bağlı

biz buna zamanında yediğin hurmalar gelir seni tırmalar diyoruz.:33:
ne çektim o istatistikten.okul bitmiyosa yaz okulu var :47:büt var:47:.inş onlarda verirsin.ama bu dersler hocayada bağlı

ya sorun şu. eşek gibi çalışıyorum. kitabı iki notu birden falan. ama geçmiş soruları çözmeye kalktığımda bazı soruların cevabı ne notlarda ne de kitapta var. ve o soruları sürekli sormuş. sorma ihtimali yüksek. o yüzden çileden çıkıyorum. tıkandım yani. yardıma ihtiyacım var. okul arkadaşlarımdan verenler de geçen sene verdi. bu sene kalanlar yine veremedi. başarı oranının çok düşük olduğu bir ders.

işin içinden çıkamıyorum. hocaya gitsem bir dert. okulda da bulamam zaten kolay kolay.

büt falan kalmadı. son sınav hakkım bu cuma. sonra bitti gitti.

ya sorun şu. eşek gibi çalışıyorum. kitabı iki notu birden falan. ama geçmiş soruları çözmeye kalktığımda bazı soruların cevabı ne notlarda ne de kitapta var. ve o soruları sürekli sormuş. sorma ihtimali yüksek. o yüzden çileden çıkıyorum. tıkandım yani. yardıma ihtiyacım var. okul arkadaşlarımdan verenler de geçen sene verdi. bu sene kalanlar yine veremedi. başarı oranının çok düşük olduğu bir ders.

işin içinden çıkamıyorum. hocaya gitsem bir dert. okulda da bulamam zaten kolay kolay.

büt falan kalmadı. son sınav hakkım bu cuma. sonra bitti gitti.

ALLAH kolaylık versin.inş yardım edecek birilerini bulursun.çünkü ders verememek ve son ana kalması çook kötü birşey.

ben bilmem de konuyu biraz canlandiralim guncel dursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy kıyamam. :26: Ama açıkçası dersin adı, içeriği bile başlı başına mutsuzluk sebebi. :26:
Aynen öyle. En kötüsü de çalışıp bi yere varamamak. Psikolojim bozuldu iki gündür. Cumaya kadar ağlayarak çalışacağım herhalde. Sonra cumadan sonra geçer. :5:

Canım sorun ne? iktisat okudum.almıştım ekonometri.yardımcı olurum belki.pek umudum yok ama bende sorarım arkadaşlarıma belki çıkar bişiler

Son düzenleme:
Canım sorun ne? iktisat okudum.almıştım ekonometri.yardımcı olurum belki.pek umudum yok ama bende sorarım arkadaşlarıma belki çıkar bişiler

Canım teşekkür ederim.
Elimde aşağıdaki değerler varken, varyans beta bir'i nasıl hesaplayacağım? Ekk tahmin edicisinden beta 1 ve beta 0 ı buluyorum ama varyans tahmin beta biri nereden bulacağım deli oldum. Sabitin varyansı sıfır ama bu kada saçma bi cevap olamaz.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 77
Canım teşekkür ederim.
Elimde aşağıdaki değerler varken, varyans beta bir'i nasıl hesaplayacağım? Ekk tahmin edicisinden beta 1 ve beta 0 ı buluyorum ama varyans tahmin beta biri nereden bulacağım deli oldum. Sabitin varyansı sıfır ama bu kada saçma bi cevap olamaz.

Canım notlarım duruyodu baktım ama bulamadım. bi arkadaşıma sordum.ilk dönemin konularında vardır büyük ihtimal dedi.üzgünüm yardımım dokunmadı.:(

Canım notlarım duruyodu baktım ama bulamadım. bi arkadaşıma sordum.ilk dönemin konularında vardır büyük ihtimal dedi.üzgünüm yardımım dokunmadı.:(

Evet ilk dönemin konuları. Bir aydır ikinci dönem konularına geçemedim. :(
olsun canım sağol.

Back
X