Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aranızda üniversite mezunu olup eline ekmeğini alamadan evlenen var mı? ben de onlardan olmak istiyorum ama babam beni öldürür mü? :)
kızlar aranızda üniversite mezunu olup eline ekmeğini alamadan evlenen var mı? ben de onlardan olmak istiyorum ama babam beni öldürür mü? :)
ben eğitim fakültesi mezunuyum atanmayı beklersem kaç yıl beklerim belli değil sevgilim de 30 yaşında ilişkimiz yeni 1 yıllık falan ama seneye bu zamnlar düğün düşünüyoruz hem atamalarımız için erken evlilik çok iyi olacak ama babamdan çekiniyorum doğrusu...
ama canım çekinecek ne var bigün olucaktı zaten :)
başlığa gelince, bunlar babamın bana söyleyecekleri... eline ekmeğini alamamışın ama koca bulmaktan geri kalmamışsın. sınavı neden kazanamadığını şimdi anladım. hıh terbiyesiz... :S
ben eğitim fakültesi mezunuyum atanmayı beklersem kaç yıl beklerim belli değil sevgilim de 30 yaşında ilişkimiz yeni 1 yıllık falan ama seneye bu zamnlar düğün düşünüyoruz hem atamalarımız için erken evlilik çok iyi olacak ama babamdan çekiniyorum doğrusu...