ekonomik bağımsızlığımı kazanamadım ama koca buldum :)

offfffff burda yazılanları okuyunca metafizik ögesi oluyorum herkes hem haklı geliyor hem haksız
bi yandan düşünüyorum rabbimle pazarlığa oturur gibi dur bu olsun ööle dur bu olsun mutlu olacam gibi bi hallerdeyiz
en saçma ayrıntıya kadar düşünüyoruz garantimiz varmış dünyaya kazık kakacakmışız gibi..yarın ölüp gidersem yada
sevdiğim ölüp giderse hala oturup maaş sigorta düşünürüz artık..
bi yandan düşünülmeli önemli geliyo hayatı yaşamak için ama bi yandan da o kadar boş.....
biz burda bööle didinince rabbim bize gülümsüyodur muhakkak bilemiyorum..
tek bildiğim zaman kısa insan sevdiğiyle şu bu demeden mutlu olmalı ha öte yandan bakıp büyüten ailenede
kimbilir ne zorluklarla büyüten ailenede biraz kazanıp bakmalısın o da var..ama herşeyi tatlılıkla olumlulukla halletmeli
artık kaç yaşında insanlar okul okuyo evlenmeye kafanı takıyosan evlendikten sonra dışardanda olsa okursunda işede girersin
önce kendi evine olmakla beraber babanın evinede yardımını katkını yaparsın bu insanın kişiliğiyle ilgili bence.. bu arada
sen dili kullandım genele vurdum yani bilginize:34:

peki iş sahibi olmadan evlenen arkadaşlarım, babalarınız sorun yapmadı mı? ben çok çekiniyorum üstelik sevglimle aramızda 5 saatlik bir mesafe var

aksine,benim de çok hoşuma gitti başlık:)
babanın söyleyecekleri de tam işin özeti olmuş:37:
benim kuzenim de mühendisliği bitirdiği halde iş bulamadı,bikaç sene sonra evlendi,zaten sonra çocuk mocuk...hiç çalışmadı
diplaması duvara asılan bir ev aksesuarı gibi kaldı:-/
amaa
çok mutlu
çünkü emin olduğu bir adamla evlendi ve onbir yıldır el üstünde tutuluyo...

bana sorarsan ben yapar mıyım?
yapmak istesem de yapamam
annem ben doğduğum günden beri çalışan kadın olmamız telkininde bulundu
üniversiteye gitmemek,benim tercihim olamazdı asla,onun kızları mutlaka üniversiteye gidecek..kazanamamışsa yemez içmez özel okula gönderir ama yine de o diploma alınır
böyle bir insan
her ay en az beş kere 'koca her zaman bulunur,hele siz ayaklarınızın üstünde durun' der.
şimdi böyle bir insana nasıl denir anne işe giremedim ama evlencem,seviyorum diye,
hem cinnet hem cinayet sebebi :47:

Annene bravo dogrusu...
Boyle kadınların olması gurur verici.
Tıpkı benim annemin düşünce yapısı :16:

Back
X