- Emoji Skoru
- 867
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
Ya bilmiyorum . Birkaç kişi anadolu lisesi çıkışlı olduğun zaman düz memurluk gelmiyor dedi . İnşallah ataniriz yaBen de bu sene kppsye gireceğim ve ben de Anadolu lisesi çıkışlıyım . Lisans olarak giricem. Neden engel olduğunu anlayamadım . Ortaöğretimden girecekseniz de düz memurluk gibi işler var diye biliyorum
Ben de ilk defa duydum bunu . Farklı bölümlerden bir sürü insan giriyor. İnşallah istediğimiz gibi olurYa bilmiyorum . Birkaç kişi anadolu lisesi çıkışlı olduğun zaman düz memurluk gelmiyor dedi . İnşallah ataniriz ya
Isitme testine girdim . Sonra test sonuçlarını doktora gösterdim yüzde 39 dedi. Başka bu hastaneye git veya 6 ay sonra birdaha gel dedi . Başka hastaneye git belki yüzde 40 çıkar dedi. Dedim doktora böyle böyle rapor almak istiyorum ekpss ye gireceğim diye. Benim isitme kaybı doğuştan zaten biri karşımda yuksek sesle konusmadigi sürece duymam. Yüzde 39 isitme kaybı orta derecede isitme kaybı demek tamamen sağır veya sağıra yakın değil.İşitme testinde engel oranı nasıl çıktı anlayamadım, heyet mi karar verdi bu orana? Çünkü işitme kayıplarında %39 engelli olmak için tamamen sağır ya da sağıra yakın kaybınızın olması gerekiyor.
Zaten engelli raporu almak pek kolay değil işitme kaybının tedavisi vs yoksa veriyorlar ancak.
Masa başı memurluk istiyorum. Kpss ye de gireceğim ama ekpss de şans daha yüksek dediler . Bilemiyorum artık nasip kısmetLise düzeyi ekpss’de merkezi atama ile memur olma şansı var ama çok düşük ihtimal. Genellikle memur kadrosu açılmıyor artık. Daha çok destek personeli, teknik işler, sağlık falan açılıyor. Bolca da imam
Yok öyle birşeyYa bilmiyorum . Birkaç kişi anadolu lisesi çıkışlı olduğun zaman düz memurluk gelmiyor dedi . İnşallah ataniriz ya
Tabi ki kullaniyorum . Cihazla ölçülmüyor. Önce isitme testine giriyorsun bakıyorlar kaç engel var. Yüzde 40 ise heyete çıkıyorsun . Sonrası heyete kalıyor artıkcihaz kullanıyor musunuz?
benim bildiğim cihaz ile çözülüyor ve engel yüzdesi çıkmaz ki öyle
bilmediğimden soruyorum
Orta dereceli işitme kaybında %40 engelli raporu çıkmaz demek istedim aslında, ileri derece işitme kaybım var %15 engelli raporu çıkacağı ön görülmüştü bana oradan biliyorum.Isitme testine girdim . Sonra test sonuçlarını doktora gösterdim yüzde 39 dedi. Başka bu hastaneye git veya 6 ay sonra birdaha gel dedi . Başka hastaneye git belki yüzde 40 çıkar dedi. Dedim doktora böyle böyle rapor almak istiyorum ekpss ye gireceğim diye. Benim isitme kaybı doğuştan zaten biri karşımda yuksek sesle konusmadigi sürece duymam. Yüzde 39 isitme kaybı orta derecede isitme kaybı demek tamamen sağır veya sağıra yakın değil.
Allah allah . Bana hiç öyle birsey söylenmedi. Doktor yüzde 39 dedi. Başka hastaneye git yüzde 40 çıkar dedi veya da 6 ay sonra birdaha gel dedi . Sizinkini kim öngördü doktora vs danışınız mi ?Orta dereceli işitme kaybında %40 engelli raporu çıkmaz demek istedim aslında, ileri derece işitme kaybım var %15 engelli raporu çıkacağı ön görülmüştü bana oradan biliyorum.
Anladığım kadarıyla sizin işitme kaybı dereceniz %39 ama bu dereceyle alabileceğiniz engel raporu daha az, benim ileri derece işitme kaybı dediğim tek kulağım tamamen sağır diğer kulağımda %20 işitme kaybı var total bakıldığında işitme kaybı derecem %40'dan daha fazla üstelik sağır olan kulağımda işitme cihazı vs kullanma gibi bir durumumda yok ona rağmen engel derecesi dediğim gibi %15-20 arası öngörüldü ki bu engel derecesi de hiçle aynı sayılır, doktorunuz 6 ay içerisinde işitme kaybınız artabilir en azından kurula gidebilirsiniz demek istemiş bence.Allah allah . Bana hiç öyle birsey söylenmedi. Doktor yüzde 39 dedi. Başka hastaneye git yüzde 40 çıkar dedi veya da 6 ay sonra birdaha gel dedi .
İki kulağın ortalaması alınıyor isitme engelinde . Belki ortalamanız yüzde 40 çıkmıyordur. Benim bi kulak 80 öteki 50 isitme kaybı + olarak Konuşmayı ayırt etme durumlarına vs de bakıyorlar. Belki konuşmaları net bir şekilde ayırt edebildiyseniz bu kadar düşük çıkmıştır engel. İki kulakta da orta ileri derecede isitme kaybı olması gerekiyor .Anladığım kadarıyla sizin işitme kaybı dereceniz %39 ama bu dereceyle alabileceğiniz engel raporu daha az, benim ileri derece işitme kaybı dediğim tek kulağım tamamen sağır diğer kulağımda %20 işitme kaybı var total bakıldığında işitme kaybı derecem %40'dan daha fazla üstelik sağır olan kulağımda işitme cihazı vs kullanma gibi bir durumumda yok ona rağmen engel derecesi dediğim gibi %15-20 arası öngörüldü ki bu engel derecesi de hiçle aynı sayılır, doktorunuz 6 ay içerisinde işitme kaybınız artabilir en azından kurula gidebilirsiniz demek istemiş bence
Sadece işitme değil benimki,A
İki kulağın ortalaması alınıyor isitme engelinde . Belki ortalamanız yüzde 40 çıkmıyordur. Benim bi kulak 80 öteki 50 isitme kaybı
Olabilir teşekkür ederim.Sadece işitme değil benimki,
dengeyle alakalı da problemler olduğu için hepsinin toplamı alınıyor belki de tamamı işitme olmadığı için bana öyle demişlerdir tabii bilemiyorum çok üzerinde durmadım ben,
siz bence iyi bir üniversite hastanesine gidip rapor sekreterliğinden ve doktorunuzdan detaylı bilgi rica edin, rapor verirken bin tane detay baktıkları için pek beklenilen gibi olmuyor genel olarak hafif engellerde.