Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başlık epey saçma oldu ama piksel deyip dememekte kararsız kaldım. Bilgisayar uyku modundayken ilk oldu aradan biraz zaman geçince tamamen oldu. Nasıl düzeltebilirim bilen varsa lütfen yardım etsin ekran görüntüsündede gözükmüyor
Ya ekran kartinda sorun var yada driver da,senin yapabilecegin birsey yok bilgisayar servisine gotur,notebookmu cunku uyku modundaysa yere koyduysan yanlislikla birisi uzerinw bastiysada yapar sonucta ekran zarar gormus canim servise goturmelisin.
Yazilimsal degil donanimsal bir ariza ekran karti yerinden oynamis olabilir bilen birinin bilgisayar kasasini acmasi lazim,temizlik falan yaptiysan o sekilde bile oynatmis olabilirsin.
Sorununuz ekran kartındadır büyük ihtimal,masa üstü bilgisayarınız kaç yıllık ısınma problemi var mı peki birde kasanın içini açıp hiç tozlarını temizliyor musunuz?
Sorununuz ekran kartındadır büyük ihtimal,masa üstü bilgisayarınız kaç yıllık ısınma problemi var mı peki birde kasanın içini açıp hiç tozlarını temizliyor musunuz?