Ekşi kız,tatlı erkek olayı doğru mu?

dominant89

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
83
14
298
Malatya
Tecrübeli hamişler bu olay doğru mu çok uyuyorum ve ekşi açıklaması yiyorum daha 4 haftalık çok merak ediyorum. Böyle olup yada farklı belirtilerde cinsiyet öğrenen var mı?

Tecrübeli hamişler bu olay doğru mu çok uyuyorum ve ekşi açıklaması yiyorum daha 4 haftalık çok merak ediyorum. Böyle olup yada farklı belirtilerde cinsiyet öğrenen var mı?
Bende eksi yiyorum hep ama doğru olduğun sanmıyorum sen ne hissediyorsun ne olcak sence

Ben tatlı yiyip Ayşe doğurdum, Bi tanıdık da ekşi yiyip atlı doğurdu inanmayın böyle şeylere
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Valla bn kızımda ekşi yiyemedm limonu ondan beri yiyemem. Daha çok tatlı yedim. Ekşi yediğim şeylerde olmştur ama arada. Smdi oğluma 5 aylk hamileym ve kısdan beri canm erik çekiyodu şmdide 2 günde 2 3 kilo erik yiyorm. Yani o bnce tamamen kafiyw olsn diye söylenmiş :)

Ilk zamanlarda olan eksi istegi kanin sulandirilip plesantaya daha rahat kan gitmesi icinmis. Hemogram yaptirin mutlaka.

Bende ekşi yiyip oğluna kavuşmayı bekleyenlerdenim :) hayatımda nefret ettiğim vişne suyuna bağımlı olmuş haldeyim 9 aydır :))

Eksi tatli olayini bilmem ama 3. Kizima hamileyim hepsinde tek aşerdigim ve deli gibi yedigim ayvaydi birde acı biber

ekşi yemek istemek demir eksikliği sebeplerindenmiş ....

kizimda 6 haftalikken deli gibi tursu aserdim ki hayatta sevmem tursuyu yedim ve kizim oldu :)

İlk kızımda bol bol çikolata ikinci kızımda acı biber yedim ilk kızımda tavuktan ikinci kızımda da balıktan tiksindim oğlum da hiç aşermedim

Bence yanlis as erme vucudunda eksik.olan vitamini vucut istermis ben oglumda aci eksi yedim kiz olur dediler bu yemeye kismet oglum oldu

Bende tutmadı benim canim sürekli tatlı çekiyor ama kizim olacak ins.zaten çok farklı bir sey asermedim hiç ama sürekli tatlı çekti canim

Ben de hic tatli yiyemiyorum surekli tuzlu yiyorum erikte baya yedim su aralar bakalim benim ne olacak

Valla bende bol bol elma sirkesi pul biber filan tükettim inş kızım oluyor Allah'ın ıznıyle bıde ilk 4-5 ay hiç ağzıma tatlı süremedim midem kabul etmedi ki ben çikolataya tatlıya ölürüm yanı normalde

Ben 14+2 hamileyim limon canım çekiyordu tatlı görmeyi bırak düşünmeye bile tahammülüm yoktu geçen hafta öğrendik cinsiyetini ben kız bekliyordum çok hayal kurdum ama bebeğimiz erkekmiş hayırlısı olsun sağlıklı doğsunda Ayrıca dr umuz hiç şüphe olmadığını söyledi rabbim öncelikle herşeyin hayırlısını versin

4 ay boyunca pul biber ve limon aserdim tatli asigi olan ben hic yiyemedim. 5. Ayda tatli krizlerim basladi... Oglusum vaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…