• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşi koku

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
Kızlar saçımdan sürekli ekşi bir koku geliyor , bozuk peynir ekşi yoğurt gibi. Malum yaz geldi günde 2-3 defa duş alıyorum zaten. Bir güzel yıkıyorum saçımı. Şampuanlarımı dermoklinik de seçiyorum ama gel gör ki daha saçım kurumadan o iğrenç koku gelmeye başlıyor. Ne yapmalıyım :cry: o kadar büyük dert oluyor ki işe bile gitmek istemiyor oldum bu konu yüzünden

Son düzenleme:
O koku bakterilerden oluşur genelde.durulama suyuna 1yemek kasigi elma sirkesi koyun hem cok faydalidir o.sac diplerine bi baktirin annenize yada arkadasiniza.yara filan varsa cildiyeye gidin mantar enfeksiyonu filan olabilir.yoksa koku olusmaz diye düşünüyorum

Saçına parfüm sık, saç uçlarına yani dibine değil.
Havalar çok sıcak ve bu yüzden en çok terleyen yerlerden biri de saç derimiz.
Herkese o şekilde koktuğunu sanmıyorum.

havludanda kaynakli olabilir koku, sonucta sacini silerken siniyo olabilir. bizim kisin banyo terleme yapiyo eger disarda kurutmadan asarsak havluyu bi degisik koku oluyo havlularda.

Çok değişikmiş ya bir de gün de 2-3 defa duş alıyorsun her seferinde şampuanlıyor musun kafanı yoksa sadece sudan mı geçiriyorsun.Belki de bu kadar çok yıkama yapmak iyi gelmemiş olabilir şampuan yüzünden olabilir. Her gün bir kereden fazla yıkamak doğru değil saçları.

Back
X