Ekşi koku

Şampuanı değiştirin. Ben asla ter kokmam, ama yeni bir duş jeli aldım idareten. Bildiğimiz ekşi ekşi kokuyorum, çıldırmak üzereydim bu kadar yıl sonra ter kokmaya mı başlar insan dedim. Sonra fark ettim ki duş jelinden.

Şampuan demek size, cilt tipinize uymamış.

Aynı dertten ben de muzdaribim tam konu alacaktım bugün sorun şu gebelik için hormon alıyorum ve yıkanır yıkanmaz saçım ve vücudum ekşi kokuyor her gün yıkanıyorum ve lifleniyorum yine aynı bir de eşimin ailesine geldik bir aydır diyarbakirdayiz sıcak ve o eksi koku sinirlerimi bozdu saçlar da çok kalın mahvetti beni

Eskiden de böyle miydi geçici olabilir. Oda arkadaşım banyodan çıkardı odada saçını kurutunca odaya giremezdim yok böyle bi koku. Makinenin etkisiyle iyice yayılırdı. Niye anlamazdım. Sadece saçı kokuyordu pis bi kız değildi yani. Ay geçen evlenmiş baktım da direkt aklıma bu geldi yine kokuyor mu diye belki hormanal bilmiyorum

bence doktora gitmelisin birde 2 aydır böyle oluyor demişsin ya acaba 2 aydır aynı şampuanı mı kullanıyorsun . belki şampuanla ilgilidir yeterince temizlemiyor olabilir. bir kere bana olmuştu çok kaliteli bir şampuan aldım o günde saçımı kısa kestirdim fönledim ama bir yapışık oldu . Bir defa daha aynı şampuanla duş aldım baktım olmuyor şampuanı bir daha kullanmadım .

Bence de doktora danışın. .
Normal değil . .
Miss gibi şampuan kokarım. .

Kortizon ya da düzenli kullandığınız bir ilaç var mı? Koku sadece saçınızda mı yoksa terlediğinizde de benzer bir koku oluyor mu?

Kronik olarak kullandığınız bir ilaç varsa dermatoloğa gittiğimizde muhakkak belirtin.

Kızlar saçımdan sürekli ekşi bir koku geliyor , bozuk peynir ekşi yoğurt gibi. Malum yaz geldi günde 2-3 defa duş alıyorum zaten. Bir güzel yıkıyorum saçımı. Şampuanlarımı dermoklinik de seçiyorum ama gel gör ki daha saçım kurumadan o iğrenç koku gelmeye başlıyor. Ne yapmalıyım :cry: o kadar büyük dert oluyor ki işe bile gitmek istemiyor oldum bu konu yüzünden
Saçınızı çok sık şampuanlıyorsunuz. Her gün duş aldığınız zaman birer kez şampuan sürseniz yeter. Gün içinde de birden fazla duş almışsam ilkinden sonra şampuan sürmüyorum ben vücudumu sabunlayıp çıkıyorum. Büyük ihtimalle sorununuz buradan kaynaklanıyor.

Bağlamadan kurut saçını.. Havluyla ilk ıslaklığını al bağlama..
Birde bol bol su tüket ve teri kokutacak şeyler yememeye çalış ( baharatlı, şarküteri"sucuk,pastırma gibi" ve birde çemen gibi kahvaltılık soslardan uzak dur) geçmiş olsun :KK49:

Bende bu sorun hamileligimin son ayinda cikti, sonra lohusalikta devam etti ve emzirdigim icin de devam ediyor malesef, o koku asiri terlemeden kaynaklaniyo, ve asiri terledigim icin sacimi surekli topuz yapiyorum kafa derisi havasiz kaldigi icin de o koku olusuyor, emzirirken oyle terliyorum ki sacimdan ter damlıyor sip sip :/

Saçınızı tamamen kurutun sonra tepenizden toplayın.Açık kalınca terden kokuyor.Nemli toplarsanız da nemden dolayı kokar.

Eşimde vardı aynı sorun.Saç derisiyle alakalı bir problem.Zeytinyağlı sabun kullandı.Ve bitti sorun kalmadı.

Canım Redist'in saç parfümleri var gün içinde onu kullanabilirsin. Ben kullanıyorum. Normal parfüm saçına zarar verebilir.

Back
X